Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
3. Basia z Bonnie i Warką - pomieszanie z poplątaniem i psie ADHD :evil_lol:

Czy wszyscy na pewno wiedzą jak trafić?

ale ładnie ujęte:loveu::loveu:

nie syscy:evil_lol: wiem, mam zapłon:oops::oops::oops: Na Os. beskidzkie jak wjechać to wiemy, ale jak trafić pod karczmę to nie:oops:

Posted

basia bonnie napisał(a):
nie syscy:evil_lol: wiem, mam zapłon:oops::oops::oops: Na Os. beskidzkie jak wjechać to wiemy, ale jak trafić pod karczmę to nie:oops:

No ja tez nie jestem pewna czy z beskidzkiego uda mi się trafić do karczmy...:oops:

Posted

Nie będziemy jutro na spacerze:-(

Chłopaki mi się pożarły, Hasan tak niefortunnie ugryzł Negra, że ma ranę na łapie, na zgięciu. Kuleje, chodzi na trzech łapach, nie da rady biegać ani nawet za bardzo chodzić.

Strasznie żałuje, bo bardzo chciałam być.. ale cóż nie da sie wszystkiego przewidzieć:shake:

Pozostaje mi tylko życzyć Wam udanego spaceru!;)

Posted

Dobcia napisał(a):

Chłopaki mi się pożarły, Hasan tak niefortunnie ugryzł Negra, że ma ranę na łapie, na zgięciu. Kuleje, chodzi na trzech łapach, nie da rady biegać ani nawet za bardzo chodzić.

Strasznie żałuje, bo bardzo chciałam być.. ale cóż nie da sie wszystkiego przewidzieć:shake:

Szkoda:-( Ale życzymy Negrowi szybkiego powrotu do zdrowia!

Posted

Dobcia napisał(a):

Przykro mi Jadziu, oby Negro szybko z tego wyszedl i żeby chłopaki już więcej się nie gryźli :shake:

Może dla pocieszenia, może nie, ale musze powiedziec, że raczej też się nie zjawimy. Nagle wypadły Nam niespodziewane plany i o ile do jutra nic sie nie zmieni, to będziecie bawic się bez Nas... :placz:

Posted

Oj niedobrze, widzę, że towarzystwo nam się wykrusza :(
Jadziu bardzo mi przykro, wierzę, że naprawdę chciałaś się pojawić. Monika... jeszcze nie wszystko stracone, może się uda!

Basiu - czy jedziecie razem z Goldenką? Jeśli tak to możemy się umówić na Beskidzkim(tam gdzie za pierwszym naszym spotkaniem-pamiętasz?) i razem doszłybyśmy na lotnisko.

Marta&Karmen - powiedz mi o której pojedzie Twój autobus i na którym przystanku wysiądziesz(Beskidzkie pętla, czy Beskidzkie wiadukt) to mogę po Ciebie podejść. Psy są doskonałym znakiem rozpoznawczym ;)

Bubu kurcze, strasznie mi przykro :( Mam nadzieję, że następnym razem bezwzględnie się uda!

Końcowa lista obecnych:

1. Monika z Szarikiem - DONek ???
2. Basia z Bonnie i Warką - pomieszanie z poplątaniem i psie ADHD :evil_lol:
3. Goldenka z Gordim - golden
4. Marta z Karmen - golden
5. Calineczka z Mago - DONek
6. BBeta bez Kaji
7. Ja z Gizmo - pinczer śr.

Przypominam - jutro pod KARCZMĄ POD LOTNISKIEM GODZINA 11:00!!!

Byłam dzisiaj na lotnisku, łąka zarośnięta mleczami, piękna pogoda... oby taki sam dzień powitał nas jutro! :)

Do zobaczenia!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Marta&Karmen - powiedz mi o której pojedzie Twój autobus i na którym przystanku wysiądziesz(Beskidzkie pętla, czy Beskidzkie wiadukt) to mogę po Ciebie podejść. Psy są doskonałym znakiem rozpoznawczym ;)

Do zobaczenia!

No byłoby super:lol: Będę o 10.26 na os Beskidzkim-Kładka; jadę autobusem nr 50.

Posted

Szkoda, że Karolina nie poinformowała nas wcześniej. Ale za to zjawi sie choć na chwilę Monika z Szarikiem :)

Zatem lista ulega kolejnej zmianie:

1. Monika z Szarikiem - DONek
2. Basia z Bonnie i Warką - pomieszanie z poplątaniem i psie ADHD :evil_lol:
3. Marta z Karmen - golden
4. Calineczka z Mago - DONek
5. BBeta bez Kaji
6. Ja z Gizmo - pinczer śr.

Czyli 6 dzielnych Dogomaniaków wraz z 6cioma chętnymi przygód łobuzami na czterech łapach :)

Przyjechałaś wtedy tam niedaleko pętli autobusowej, pod blok 10piętrowy? Prosiłabym, abyś dotarła ok.10:45 bo kawałeczek trzeba jednak do lotniska dojść :)

Wareczka kochana :loveu:

Na razie widzę chmury, ale słonko mocno przez nie prześwituje, a więc... bądźmy dobrej myśli!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Przyjechałaś wtedy tam niedaleko pętli autobusowej, pod blok 10piętrowy? Prosiłabym, abyś dotarła ok.10:45 bo kawałeczek trzeba jednak do lotniska dojść :)

rozumiem, że to do mnie;) A możesz podać ulicę?:oops: będzie łatwiej trafić :)

Posted

BBeta, to świetnie :) Pisałaś, że Kaję interesuje tylko kopanie (Gizmo ją doskonale zrozumie :evil_lol:), więc myślę, że pewnie zajmie się sobą i najwyżej będzie odganiać nachalne szczeniaki :)

Do zobaczenia!

Posted

witam!!!

JA jestem lekko przeziębiona, ale mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć pod Karczmę...chociaż nie wiem o której...w związku z tym czy mogę prosić na prv tel. do którejś z organizatorek, żebym potem mogła Was w miarę szybko namierzyć:diabloti:...chociaż postaram się sprężać:cool3:

Mam pytanie...ile będzie szczenioli...bo mój to 3,5 miesięczny berbeć i trochę się obawiam jak on będzie reagował na dojrzałe psy:cool1:

Pozdrawiam!

Dorota

Posted

yyyy....ale...... jest już po spacerku........ dziś był o 11....... :roll:

No właśnie, więc :evil_lol: Spacerek dziś się odbył, było 5 osób i 6 psów :) BBeta z Kają, ja z Bonnie i Warką, Justyna z Gizmo, Marta z Karmen i Monika z Szarikiem :) Psiaki się wyszalały :loveu: a pogoda sprzyjała spacerowaniu ;) Było bardzo faaajnie :loveu: :multi:
a zdjęć jest masa, więc będzie co wspominać ;) Dziękuje wszystkim za wspaniały spacerek :multi:

Posted

Tak, nam się również baardzo podobało:lol: Karmen się wyszalała - w drodze powrotnej zasypiała w autobusie mimo, że był cały zapchany. Opierała się ludziom o nogi albo kładła się komuś na stopach:lol: Była za bardzo zmęczona żeby się bać:evil_lol: Czekamy na fotki:)