BBeta Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 calineczka793, troche się spóźniłaś :diabloti: Tereny spacerowe świetne, towarzystwo jeszcze lepsze no i pogoda też niczego sobie :cool3: Quote
Szarik Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Calineczko, czekałyśmy na Ciebie! Dziś jest 26 kwietnia, nie wiem skąd te problemy... Szkoda... było naprawdę fajnie. Ja również chciałam wszystkim podziękować za spacerek! :) Dla nas trochę krótki, ale mimo wszystko bardzo udany! ;) Co mnie ominęło? Działo się coś ciekawego jak poszłam? I chciałam tez przeprosić wszystkie bojaźliwe psiaki (Karmen w szczególności) w imieniu mojego wariata za początkowe zamieszanie. :oops: Czekamy na zdjęcia! :) Quote
Marta&Karmen Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Szarik napisał(a):Co mnie ominęło? Działo się coś ciekawego jak poszłam? I chciałam tez przeprosić wszystkie bojaźliwe psiaki (Karmen w szczególności) w imieniu mojego wariata za początkowe zamieszanie. :oops: Czekamy na zdjęcia! :) No właśnie ominęło Was to, jak Karmen po kapieli odżyła i zaczęła się zachowywać bardziej normalnie;) Przeprosiny przyjęte, szkoda że muisałyście wcześniej wracać. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 My również dziękujemy za miły i udany spacerek :) Zdjęcia, nie powiem - są zachęcające ;) Ja postaram się coś wrzucić jutro. Dziękuję wszystkim przybyłym Dogomaniakom - miło Was było poznać(bądź ponownie zobaczyć)wraz z Waszymi wiernymi czworonogami ;) Mam nadzieję, że szybko uda nam się to powtórzyć, w większym gronie! Pozdrawiamy! Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 widzę że spacer się udał :loveu: Ja niestety wylądowałam w pracy, a Moli dostanie za chwilunie cieczkę, bo chłopcy już za nią biegają :razz: Czekam na fotorelacje :evil_lol: Quote
calineczka793 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jej...ja byłam przekonana, że spacer w niedzielę...bo chyba pierwotnie takie było założenie...nooo suuper:placz::placz:...a ja dzisiaj specjalnie wstałam wcześniej, dałam zbójowi jeść, żeby mógł ok 11 sobie pobiegać z psami...noo żyć nie umierać z tym moim rozkojarzeniem:placz:...bardzo Was przepraszam, na prawdę byłam przekonana, że to dzisiaj i jeszcze małżowi mówiłam o wspólnym spacerze...:roll: Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się z Wami spotkać... No to teraz muszę P. jeszcze powiedzieć, że spacer był w sobotę...ja nie wiem skąd mi się to wzięło... Jeszcze raz przepraszam...:oops: D. Powiedziałam P....leży i kwiczy i pyta się kiedy będzie następny spacer...grrrr...:D Quote
BBeta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Marta, Karmen mi się niestety na większości zdjęć troche przypaliła, więc z góry przepraszam ;) Quote
Marta&Karmen Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 przypaliła? tzn? Ale śliczne zdjęcie:loveu: Quote
BBeta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Chodzi o to, że w niektórych miejscach sierść jest aż za bardzo biała, bez szczegółów ;) Quote
Marta&Karmen Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 BBeta napisał(a):Chodzi o to, że w niektórych miejscach sierść jest aż za bardzo biała, bez szczegółów ;) No trudno;) ale może jakieś się jeszcze tu znajdzie?:razz: i wogóle innych psiaków? Prosimy:placz: Quote
Marta&Karmen Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Echh, sorki nie wpadłam na to żeby do waszej galerii zajrzeć:oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A ja zapomniałam napisać, że po galeriach spacerowe fotki się szwendają :oops: Ale widzę, że trafiłaś :) Quote
Marta&Karmen Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 hehe, jakoś trafiłam;) czasu więcej bo wolne od szkoły więc siedzę na Dogo:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A mnie naszła ochota na letni spacer :diabloti: bardzo chętnie odwiedziłabym znów lotniskowe tereny:) ktoś też by chciał?:razz: chociaż.. może za wcześnie?bo ostatni spacer w sumie był 2 mies. temu.. Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Hm, no ja aktualnie bym wpadła sama, napewno nie z Szarikiem. Ostatnio 2 razy pozwoliłam mu sie bawić z psami i teraz średnio mnie słucha. Poza tym nie chcę znowu stresować Karmen, jak sie jakoś dogadacie, to i ja wpadnę :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Krwiożerczy Gizmo czeka na ofiary :diabloti: A tak na poważnie, to wiem, że np.Jadzi nie skończyła się jeszcze sesja - więc może poczekamy parę tygodni? I Szarik sie uspokoi... ;) Quote
Marta&Karmen Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 My chętnie tez sie przejdziemy, jeśli będę w domu... bo w lipcu na wakajce wyjeżdżam. "Szarik" napisał(a): Poza tym nie chcę znowu stresować Karmen Wiesz, ostatnio zaatakował ją jakiś szalony ONek (brama otwarta, nikt go nie pilnował)... karmen mu uciekała, aż dał sobie spokój;/ ja się tylko patrzyłam znadzieją że nic jej nie zrobi, no bo co ja mogłam... teraz mi się pies się każdego ONka boi, duzo bardziej niż wcześniej:shake: Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Poczekajmy na Jadzię, ostatnio jej nie było, teraz musi! ;) Alez wredny ONek. No to my z Szarym odpadamy, bo nie widać po Nim śladów jakiegoś okiełznania :evil_lol: Sama wpadnę najwyżej :) Quote
Szarik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Róznie to bywa, na pierwszym spacerze na jakim byłam było 5 psów, potem 4, ostatnio plany były na kilkanaście psów, ale skończyło się na 6. Czy dojdzie nam dwóch spacerowiczów? ;) Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Szarik napisał(a):Róznie to bywa, na pierwszym spacerze na jakim byłam było 5 psów, potem 4, ostatnio plany były na kilkanaście psów, ale skończyło się na 6. Czy dojdzie nam dwóch spacerowiczów? ;) Jeśli już, to cała czwórka :evil_lol: My wprawdzie na dwóch nogach, ale lubimy spacerować :lol: Quote
Szarik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ja tu tylko czterołapnych liczyłam :evil_lol: A licząc dwunoznych, to Basia ostatnio była z dwoma pociechami, a na następnym spacerze ja będę sama. Dlaczego w czwórkę, a nie w piątkę? ;) Quote
Szarik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Aa, no tak :) Anie zapraszamy serdecznie! Będzie co focić! :loveu: Quote
Recommended Posts