Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

calineczka793, troche się spóźniłaś :diabloti:

Tereny spacerowe świetne, towarzystwo jeszcze lepsze no i pogoda też niczego sobie :cool3:

Posted

Calineczko, czekałyśmy na Ciebie! Dziś jest 26 kwietnia, nie wiem skąd te problemy... Szkoda... było naprawdę fajnie.

Ja również chciałam wszystkim podziękować za spacerek! :) Dla nas trochę krótki, ale mimo wszystko bardzo udany! ;)
Co mnie ominęło? Działo się coś ciekawego jak poszłam?
I chciałam tez przeprosić wszystkie bojaźliwe psiaki (Karmen w szczególności) w imieniu mojego wariata za początkowe zamieszanie. :oops:

Czekamy na zdjęcia! :)

Posted

Szarik napisał(a):
Co mnie ominęło? Działo się coś ciekawego jak poszłam?
I chciałam tez przeprosić wszystkie bojaźliwe psiaki (Karmen w szczególności) w imieniu mojego wariata za początkowe zamieszanie. :oops:

Czekamy na zdjęcia! :)

No właśnie ominęło Was to, jak Karmen po kapieli odżyła i zaczęła się zachowywać bardziej normalnie;) Przeprosiny przyjęte, szkoda że muisałyście wcześniej wracać.

Posted

My również dziękujemy za miły i udany spacerek :)

Zdjęcia, nie powiem - są zachęcające ;) Ja postaram się coś wrzucić jutro.

Dziękuję wszystkim przybyłym Dogomaniakom - miło Was było poznać(bądź ponownie zobaczyć)wraz z Waszymi wiernymi czworonogami ;)

Mam nadzieję, że szybko uda nam się to powtórzyć, w większym gronie!
Pozdrawiamy!

Posted

Jej...ja byłam przekonana, że spacer w niedzielę...bo chyba pierwotnie takie było założenie...nooo suuper:placz::placz:...a ja dzisiaj specjalnie wstałam wcześniej, dałam zbójowi jeść, żeby mógł ok 11 sobie pobiegać z psami...noo żyć nie umierać z tym moim rozkojarzeniem:placz:...bardzo Was przepraszam, na prawdę byłam przekonana, że to dzisiaj i jeszcze małżowi mówiłam o wspólnym spacerze...:roll:

Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się z Wami spotkać...

No to teraz muszę P. jeszcze powiedzieć, że spacer był w sobotę...ja nie wiem skąd mi się to wzięło...

Jeszcze raz przepraszam...:oops:

D.

Powiedziałam P....leży i kwiczy i pyta się kiedy będzie następny spacer...grrrr...:D

Posted

BBeta napisał(a):
Chodzi o to, że w niektórych miejscach sierść jest aż za bardzo biała, bez szczegółów ;)

No trudno;) ale może jakieś się jeszcze tu znajdzie?:razz: i wogóle innych psiaków? Prosimy:placz:

• 1 month later...
Posted

A mnie naszła ochota na letni spacer :diabloti: bardzo chętnie odwiedziłabym znów lotniskowe tereny:) ktoś też by chciał?:razz: chociaż.. może za wcześnie?bo ostatni spacer w sumie był 2 mies. temu..

Posted

Hm, no ja aktualnie bym wpadła sama, napewno nie z Szarikiem. Ostatnio 2 razy pozwoliłam mu sie bawić z psami i teraz średnio mnie słucha. Poza tym nie chcę znowu stresować Karmen, jak sie jakoś dogadacie, to i ja wpadnę :)

Posted

My chętnie tez sie przejdziemy, jeśli będę w domu... bo w lipcu na wakajce wyjeżdżam.

"Szarik" napisał(a):
Poza tym nie chcę znowu stresować Karmen

Wiesz, ostatnio zaatakował ją jakiś szalony ONek (brama otwarta, nikt go nie pilnował)... karmen mu uciekała, aż dał sobie spokój;/ ja się tylko patrzyłam znadzieją że nic jej nie zrobi, no bo co ja mogłam... teraz mi się pies się każdego ONka boi, duzo bardziej niż wcześniej:shake:

Posted

Poczekajmy na Jadzię, ostatnio jej nie było, teraz musi! ;)

Alez wredny ONek. No to my z Szarym odpadamy, bo nie widać po Nim śladów jakiegoś okiełznania :evil_lol: Sama wpadnę najwyżej :)

Posted

Róznie to bywa, na pierwszym spacerze na jakim byłam było 5 psów, potem 4, ostatnio plany były na kilkanaście psów, ale skończyło się na 6. Czy dojdzie nam dwóch spacerowiczów? ;)

Posted

Szarik napisał(a):
Róznie to bywa, na pierwszym spacerze na jakim byłam było 5 psów, potem 4, ostatnio plany były na kilkanaście psów, ale skończyło się na 6. Czy dojdzie nam dwóch spacerowiczów? ;)

Jeśli już, to cała czwórka :evil_lol: My wprawdzie na dwóch nogach, ale lubimy spacerować :lol:

Posted

Ja tu tylko czterołapnych liczyłam :evil_lol: A licząc dwunoznych, to Basia ostatnio była z dwoma pociechami, a na następnym spacerze ja będę sama.

Dlaczego w czwórkę, a nie w piątkę? ;)