Marta&Karmen Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Szarik napisał(a):Serdecznie gratuluję! No to czemu jeszcze Karmen nie ma FotoBloga? Albo strony internetowej? A może ma ;) stronka była, ale teraz jest w trakcie przebudowy;) i to w moim wykonaniu, więc spodziewajcie sie jej na koniec wakacji:lol: Basia, fajnie że będziesz;) i dziekujemy za uznanie dla Karmen:lol: wiadomo, dla mnie to ona jest "naj" :loveu: czyli spacerek po 14 lipca? dla nas trochę za późno bo wyjeżdżamy 13:lol: wracamy 24. No ale trudno, wybierzemy się na nastepny spacerek:cool3: Quote
jbk Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Szarik napisał(a):Musimy poczekać na Jadzię: stałą spacerowiczkę ;) A czy ja znam Jadzię? Jeździ do Żywca? Quote
jbk Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 akzs napisał(a):Ja na spacerek bardzo chętnie :) co prawda bez czworonoga ale z aparatem :) Jak Ty będziesz z aparatem, to wszystkie psy będą mieć świetne fotki :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jbk, Jadzia czasem spaceruje z nami w niedzielę, bierze też udział w różnych akcjach schroniska - ale chyba nie udało się Wam jeszcze poznać :) Co do daty spaceru to 14 lipca to poniedziałek. Czy wszystkim pasuje sam początek tygodnia? Jeśli pracujący nie dadzą rady dotrzeć, to możemy przenieść spacer na 19(sobota) lub 20 :) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pracujący nie dadzą rady w poniedziałek :( czyt. mama mnie nie da rady zawieźć, bo o 7 już jej nie ma w domu :shake: Quote
akzs Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 To dobrze że jest :) co jak co ale jeśli chodzi i fotografię to ja zawsze i wszędzie :) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 BBeta napisał(a):Mi osobiście najbardziej pasuje weekend ;) Mnie też;) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 śliczne :loveu: :loveu: dziękujemy bardzo!! :multi: Quote
BBeta Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zdjęcia jakie są każdy widzi, ale przynajmniej wiem jakie błędy popełniłam, więc teraz będę mogła się ich ustrzec :cool3: Quote
Szarik Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No pewnie, im więcej spacerków tym perfekcyjniejsze zdjęcia będą ;) Zresztą mnie się bardzo podobają :) To już wszystkie? Quote
Dobcia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Mnie też najbardziej pasuje weekend 19-20, bo wtedy mnie może ktoś podrzucić, a w tygodniu zostaje nam tylko pociąg;) jbk nie poznałyśmy się jeszcze, ale to jest do nadrobienia:) Beata nie narzekaj, bardzo ładne są te zdjęcia, mnie się podobają:lol: Quote
Szarik Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='BBeta']Nie ;) No i na to czekałam :evil_lol: Świetne, dziękuję! :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 BBeta, mi zdjęcia bardzo się podobają - kolejne zdjęcia pinczera do mojej kolekcji :) Czy zatem termin spaceru możemy ustalić na 20 lipca(niedziela), godzina 11:00 ? Quote
BBeta Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czy zatem termin spaceru możemy ustalić na 20 lipca(niedziela), godzina 11:00 ? Mi pasuje ;) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja nie wiem czy na pewno będę.. nie jest to zależne od terminu. Zrobie co w mojej mocy, postaram się być, ale nic nie obiecuje :( :) Quote
jbk Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dobcia napisał(a):jbk nie poznałyśmy się jeszcze, ale to jest do nadrobienia:) Spotkamy się na spacerku :) Quote
jbk Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):BBeta, mi zdjęcia bardzo się podobają - kolejne zdjęcia pinczera do mojej kolekcji :) Czy zatem termin spaceru możemy ustalić na 20 lipca(niedziela), godzina 11:00 ? Ale w niedzielę wyprowadzamy schroniskowe, to jak to?? Quote
akzs Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tak jakby słuszna uwaga. A jakby tak bardziej po południu? Światło będzie lepsze :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Fakt, nie pomyślałam - jakoś zawsze spacery ustawiali w niedzielę, to i teraz podałam :oops: Później jest ten problem, że niektóre osoby, które są spoza Bielska nie będą miały możliwości powrotu. Zatem sobota, 19 lipca? Quote
Recommended Posts