Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarik napisał(a):
Serdecznie gratuluję! No to czemu jeszcze Karmen nie ma FotoBloga? Albo strony internetowej? A może ma ;)

stronka była, ale teraz jest w trakcie przebudowy;) i to w moim wykonaniu, więc spodziewajcie sie jej na koniec wakacji:lol:

Basia, fajnie że będziesz;) i dziekujemy za uznanie dla Karmen:lol: wiadomo, dla mnie to ona jest "naj" :loveu:

czyli spacerek po 14 lipca? dla nas trochę za późno bo wyjeżdżamy 13:lol: wracamy 24. No ale trudno, wybierzemy się na nastepny spacerek:cool3:

Posted

akzs napisał(a):
Ja na spacerek bardzo chętnie :) co prawda bez czworonoga ale z aparatem :)

Jak Ty będziesz z aparatem, to wszystkie psy będą mieć świetne fotki :lol:

Posted

jbk, Jadzia czasem spaceruje z nami w niedzielę, bierze też udział w różnych akcjach schroniska - ale chyba nie udało się Wam jeszcze poznać :)

Co do daty spaceru to 14 lipca to poniedziałek. Czy wszystkim pasuje sam początek tygodnia? Jeśli pracujący nie dadzą rady dotrzeć, to możemy przenieść spacer na 19(sobota) lub 20 :)

Posted

Zdjęcia jakie są każdy widzi, ale przynajmniej wiem jakie błędy popełniłam, więc teraz będę mogła się ich ustrzec :cool3:

Posted

Mnie też najbardziej pasuje weekend 19-20, bo wtedy mnie może ktoś podrzucić, a w tygodniu zostaje nam tylko pociąg;)

jbk nie poznałyśmy się jeszcze, ale to jest do nadrobienia:)

Beata nie narzekaj, bardzo ładne są te zdjęcia, mnie się podobają:lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
BBeta, mi zdjęcia bardzo się podobają - kolejne zdjęcia pinczera do mojej kolekcji :)

Czy zatem termin spaceru możemy ustalić na 20 lipca(niedziela), godzina 11:00 ?

Ale w niedzielę wyprowadzamy schroniskowe, to jak to??

Posted

Fakt, nie pomyślałam - jakoś zawsze spacery ustawiali w niedzielę, to i teraz podałam :oops: Później jest ten problem, że niektóre osoby, które są spoza Bielska nie będą miały możliwości powrotu.

Zatem sobota, 19 lipca?