BBeta Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Noclegami się nigdy nie interesowałam, więc osobiście nie moge niczego polecić ani odradzić, ale ciesze się, że już znalazłaś ;) Mam nadzieje, że pogoda dopisze i czekam na 100% potwierdzenie dnia i godziny Quote
marmara_19 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja tez licze na fajna pogode.. bo jeden dzien chce przeznaczyc na laaazenie a drugi na spacer z Wami wypad na moja dizaleczke (lipowa) i na wycieczke do zywca bo uwielbiam to miasteczko.. ahh kurde nie bede umiala z tamtad wyjechac jaktam wjade... ehh Quote
Szarik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Prosze o potwierdzenie, czy dzień 13 kwiecień godzina 9:00 odpowiada wszystkim. Quote
Szarik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Im wcześniej, tym lepiej. Mi najbardziej tak pasuje, w niedziele po południu nie mogę... Nie możesz BBeta o 9:00? Quote
BBeta Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Szarik napisał(a):Im wcześniej, tym lepiej. Dlaczego lepiej? 9:00 to nie jest idealna pora na robienie zdjęć, a głównie po to się na ten spacer wybieram Quote
BBeta Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jeżeli większości osób będzie pasowała 9:00 to ok Myślałam, że spacer odbędzie się troche później (11:00), przynajmniej poprzednio tak było, ale jeżeli chcecie spacerować wcześniej to nie ma problemu tylko, że beze mnie ;) Quote
marmara_19 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja tez stawiam na 11.... jak ja tam bede juz w sobote to bede caly dzien na nogach.. wiec chce sie wyspac przed nastepnym dniem gdzie bede musiala podjechac do bielska.. ppozniej zapewne jeszcze gdzies pojade a popoludniu/wieczprem bede musiala wracac do Gliwic.. musze funkcjonowac normalnie zeby prowadzic... a moze komus by pasowalo dodatkowe spotkanie w sobote w szczyrku?:> Quote
Dobcia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Niestety mnie nie będzie na spacerze:placz: Przepraszam, że mówię to tak późno, ale sama dowiedziałam się dopiero wczoraj, że 14 muszę być rano w Krk, a więc z Żywca muszę wyjechać w niedzielę po południu. Nie wyrobiłabym się czasowo, szczególnie że do Bielska i z Bielska miałam jechać pociągiem. Quote
marmara_19 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dobcia.. to moze w sobote znajdziesz czas jak bede w okolicy?:> Quote
basia bonnie Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jadzia,szkoda:-( Ok, więc mi odpowiada niedziela godzina 11 :) a gdzie się spotykamy?:cool3: Quote
Marta&Karmen Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witajcie:lol: też jestem z okolic Bielska - a dokładnie z Czechowic-Dziedzic. Gdzie dokładnie będzie ten spacer? Pytam z ciekawości, raczej się nie wybiorę - jestem tu nowa nie będę się wpraszać:p Quote
BBeta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Marta&Karmen napisał(a):a dokładnie z Czechowic-Dziedzic. Witamy, też jestem z Cz-Dz. :) Marta&Karmen napisał(a):Pytam z ciekawości, raczej się nie wybiorę - jestem tu nowa nie będę się wpraszać:p Dlaczego miałabyś się nie wybrać? Zapraszamy, im więcej psów tym lepiej ;) Quote
Szarik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dobcia napisał(a):Niestety mnie nie będzie na spacerze:placz: Przepraszam, że mówię to tak późno, ale sama dowiedziałam się dopiero wczoraj, że 14 muszę być rano w Krk, a więc z Żywca muszę wyjechać w niedzielę po południu. Nie wyrobiłabym się czasowo, szczególnie że do Bielska i z Bielska miałam jechać pociągiem. Szkoda Jadziu :-( Możnaby przełożyć spacer na sobotę, ale nie wiem czy wtedy reszcie by to pasowało. (?) basia bonnie napisał(a):Jadzia,szkoda:-( Ok, więc mi odpowiada niedziela godzina 11 :) a gdzie się spotykamy?:cool3: Tam gdzie zwykle, koło karczmy! ;) Marta&Karmen napisał(a):Witajcie:lol: też jestem z okolic Bielska - a dokładnie z Czechowic-Dziedzic. Gdzie dokładnie będzie ten spacer? Pytam z ciekawości, raczej się nie wybiorę - jestem tu nowa nie będę się wpraszać:p Będzie na łąkach koło Bielskiego Lotniska. Możesz wpaść, jak najbardziej! ;) Niestety dziewczyny nie wiem, czy Szarik przyjdzie ze mną... Dzisiaj rozwalił druga łapę, i nie sądzę, by ta się wykurowała w tydzień. Takie szaleńcze bieganiny nie zrobią mu raczej dobrze na świeżo gojąca sie rankę. :-( Quote
BBeta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Szarik napisał(a):Szkoda Jadziu :-( Możnaby przełożyć spacer na sobotę, ale nie wiem czy wtedy reszcie by to pasowało. (?) Jeśli Jadzi ten termin nie pasuje, a Ty nie możesz przyjść z Szarikiem to może przełóżmy spacer nie na sobote tylko na niedziele 20 kwietnia? ;) Quote
basia bonnie Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BBeta napisał(a):Jeśli Jadzi ten termin nie pasuje, a Ty nie możesz przyjść z Szarikiem to może przełóżmy spacer nie na sobote tylko na niedziele 20 kwietnia? ;) W niedzielę 20 jest impreza na błoniach w Bielsku, z żywieckimi schroniskowcami;) Quote
marmara_19 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 20 jest wystawa.. a pozniej nie wiem czy uda mi sie wpasc w okolice... ;/ Quote
Marta&Karmen Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Szarik napisał(a): Będzie na łąkach koło Bielskiego Lotniska. Możesz wpaść, jak najbardziej! ;) a to wiem gdzie... no może się wybiorę. Jak ustalicie datę:) BBeta napisał(a):Witamy, też jestem z Cz-Dz. :) ;) dobrze wiedzieć;) w której części miasta mieszkacie jeśli mozna spytać? Quote
Dobcia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jeśli ustalicie jakiś sobotni termin, to oczywiście będę;) Niestety żadna niedziela już mi nie będzie pasować. Quote
Szarik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Może uda Ci się marmara wpaść później? Szariczkowi łapki by się zagoiły, Jadzia by mogła... (27.04 to dobry pomysł ;) ) Quote
BBeta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Marta&Karmen napisał(a):dobrze wiedzieć;) w której części miasta mieszkacie jeśli mozna spytać? Północ ;) Mi pasuje 26 lub 27 kwietnia Quote
marmara_19 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Szarik napisał(a):Może uda Ci się marmara wpaść później? Szariczkowi łapki by się zagoiły, Jadzia by mogła... (27.04 to dobry pomysł ;) ) a czy ja nie dosc wyraznie napisalam, ze nie dam rady? termin byl ustalony od dawna.. i sie na ten termin nastawilam bo przy kazji mam inne sprawy tam w okolicy do zalatwienia... Quote
Recommended Posts