Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarik napisał(a):
Ja tu tylko czterołapnych liczyłam :evil_lol: A licząc dwunoznych, to Basia ostatnio była z dwoma pociechami, a na następnym spacerze ja będę sama.

Dlaczego w czwórkę, a nie w piątkę? ;)

Bo z młodym to nigdy nic nie wiadomo ;) Ale może Ania się skusi ;))

Posted

Spacerujemy na Bielskim lotnisku. Jest tam dużo miejsca, 3 ogromne polany, niemal niezlaudnione! (chyba, że jakis spacerowicz się trafi ;)) Na dole rzeczka, no cóż więcej chcieć! Nie robiąc absolutnie reklamy powiem, że ostatnie zdjęcia u mnie w fotoblogu sa własnie z tej łączki ;)

Posted

jbk napisał(a):
No to tylko termin ustalmy :)

Musimy poczekać na Jadzię: stałą spacerowiczkę ;)

BBeta napisał(a):
Ja jeszcze wszystkich zdjęć z poprzedniego spaceru nie zdążyłam wstawić, a wy już kolejny planujecie :diabloti: :cool3:

To Ty masz jeszcze jakieś zdjęcia? Super! :multi: To wstawiaj, wstawiaj :cool3:

Posted

a ja sie pochwalę! na międzynarodowej wystawie w Krakowie moja Karmen zaszalała: miejsce pierwsze w konkurencji 17 suk:crazyeye: no i najważniejsze - "duże" CWC, bo z międzynarodówki. Ale to nie wszystko, do tego jeszcze res. CACIB:cool3:
I zapraszamy do kibicowania nam w Ustroniu, na wystawie naszego, bielskiego oddziału. Wystawa już w tą niedzielę (06.07)

Posted

Serdecznie gratuluję! No to czemu jeszcze Karmen nie ma FotoBloga? Albo strony internetowej? A może ma ;)

Zapraszamy akzs! Na Bielskich spacerch DGM jest co fotografować :)

Posted

Dzięki Basiu za link:)

Bardzo chciałabym być na spacerku oczywiście:)

Jeśli o mnie chodzi to wyjeżdżam w weekend i wracam najpewniej 14. Nie za późno dla Was?

Marta gratuluję!:multi: Karmen jest prześliczna:)