jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Szarik napisał(a):Ja tu tylko czterołapnych liczyłam :evil_lol: A licząc dwunoznych, to Basia ostatnio była z dwoma pociechami, a na następnym spacerze ja będę sama. Dlaczego w czwórkę, a nie w piątkę? ;) Bo z młodym to nigdy nic nie wiadomo ;) Ale może Ania się skusi ;)) Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Szarik napisał(a):Posty przeskoczyły... Dogo znowu fochy stroi. Nic się nie martw, kto ma wiedzieć, ten wie, o co chodzi ;) Quote
Szarik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Spacerujemy na Bielskim lotnisku. Jest tam dużo miejsca, 3 ogromne polany, niemal niezlaudnione! (chyba, że jakis spacerowicz się trafi ;)) Na dole rzeczka, no cóż więcej chcieć! Nie robiąc absolutnie reklamy powiem, że ostatnie zdjęcia u mnie w fotoblogu sa własnie z tej łączki ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Asiu, serdecznie zapraszamy całą Waszą gromadkę na spacer! :) Quote
Hund Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Hej czy znacie kogoś z dogo z Oświęcimia lub oklic?? Może byŁ kiedyś też na spacerku?? Quote
basia bonnie Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Smallpati jest z okolic Oświęcimia, miała być na ostatnim spacerku ale niestety sie jej nie udało dotrzeć :( tylko jakby co, to Jej teraz nie ma w Polsce. Quote
BBeta Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ja jeszcze wszystkich zdjęć z poprzedniego spaceru nie zdążyłam wstawić, a wy już kolejny planujecie :diabloti: :cool3: Quote
Szarik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jbk napisał(a):No to tylko termin ustalmy :) Musimy poczekać na Jadzię: stałą spacerowiczkę ;) BBeta napisał(a):Ja jeszcze wszystkich zdjęć z poprzedniego spaceru nie zdążyłam wstawić, a wy już kolejny planujecie :diabloti: :cool3: To Ty masz jeszcze jakieś zdjęcia? Super! :multi: To wstawiaj, wstawiaj :cool3: Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 BBeta, to nie czekaj na kolejny, tylko wstawiaj! :evil_lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Wieczorem zobacze co nadaje się jeszcze do pokazania i wstawie ;) A na spacerze na pewno się pojawimy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A może Jadzi znów temat wypadł z subskrypcji? ;) Quote
akzs Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ja na spacerek bardzo chętnie :) co prawda bez czworonoga ale z aparatem :) Quote
Marta&Karmen Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a ja sie pochwalę! na międzynarodowej wystawie w Krakowie moja Karmen zaszalała: miejsce pierwsze w konkurencji 17 suk:crazyeye: no i najważniejsze - "duże" CWC, bo z międzynarodówki. Ale to nie wszystko, do tego jeszcze res. CACIB:cool3: I zapraszamy do kibicowania nam w Ustroniu, na wystawie naszego, bielskiego oddziału. Wystawa już w tą niedzielę (06.07) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Marta, ja zawsze wiedziałam, że Karmen jest jedyna! :multi: Wielkie gratulacje! :loveu: :loveu: :loveu: Oby tak dalej!!! Quote
Szarik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Serdecznie gratuluję! No to czemu jeszcze Karmen nie ma FotoBloga? Albo strony internetowej? A może ma ;) Zapraszamy akzs! Na Bielskich spacerch DGM jest co fotografować :) Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 akzs, super, że też będziesz!! :):) Marta, gratulacje ogromne!! :) Karmen jest cudna! :loveu: a w Ustroniu oczywiście przyjdę pokibicować i obfocić :) Quote
Dobcia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dzięki Basiu za link:) Bardzo chciałabym być na spacerku oczywiście:) Jeśli o mnie chodzi to wyjeżdżam w weekend i wracam najpewniej 14. Nie za późno dla Was? Marta gratuluję!:multi: Karmen jest prześliczna:) Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nie za późno, wręcz przeciwnie, idealnie ;) Quote
Recommended Posts