_bubu_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jak to będzie pewne to dam znac ;) a pomoc z pewnością będzie potrzebna na festynie ale to za jakiś czas. później damy informacje na wątku żywieckim ;) Quote
NightQueen Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ups :/ chyba będę musiała się wypisać :shake: Moli pójdzie w kwietniu na sterylkę (jeszcze nie wiem dokładnie kiedy) ale jak pójdzie to wolałabym zostać z nią w domu :-( Quote
basia bonnie Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mnie to obojętne czy w niedziele czy w sobotę :) Pati, szkoda:( Beata, ja też, ja też mogę pomóc :) czekamy cierpliwie na info gdyby co ;) Quote
marmara_19 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dobcia jak przyjade to cos musimy wykombinowac jak bedziesz miala czas... moze uda mi sie caly weekend byc w szczyrku to bym miala wiecej zcasu na zwiedzanie "swoich" okolic... tylko nie wiem czy autem wtedy bede.. z jednej strony wolalabym byc autem.. a z drugiej nie 9przeraza mnie stan techniczny tego zlomu;p), ale jesli po spacerku czy przed mialabys czas i ochote sie z nami gdzies powloczyc, nawet w Twoich i "moich" okolicach to jestem b. chetna:) Calineczka odezwij sie na gg do mnie... prosze:) Quote
Herspri Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja bym się przychylała ku sobocie ze względu na to że będę się przemieszczać pociągiem / pks'em a wiecie jak to w niedziele z rozkładami bywa ;) No chyba że uda mi się kogoś namówić żeby mnie podwiózł :roll: Quote
BBeta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja od razu mówie, że nie gwarantuje, że dotre. Weekend, niedziela, kwiecień, będzie już na pewno ciepło, rodzina z całą pewnością będzie chciała się gdzieś wybrać, nawet jeśli nie pojade z nimi to porwą mi Kaje ;) Z drugiej strony Kaja nie jest raczej za bardzo towarzyska i tak pewnie zajęła by się swoimi sprawami, a ja nie dałabym rady robić zdjęć i pilnować psa ;) Quote
Szarik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 BBeta napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3: Ja jednak wiedziałam, że puki nie zobaczę, to nie uwierzę :mad: :placz: Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Szarik napisał(a):Ja jednak wiedziałam, że puki nie zobaczę, to nie uwierzę :mad: :placz: Ja moge przyjechać, ale sama, bez psa ;) P.S. Póki ;) Quote
Szarik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No to przyjedź sama! :) Dzięki, zatanawiałam sie własnie. ;) Quote
Dobcia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Szarik napisał(a):No to przyjedź sama! :) Właśnie! Przyjedź, nawet bez Kaji;) Negro też zawsze wolał zajmowac się sobą, ale już na ostatnim spacerze zajął się... Szarikiem:razz: Może akurat Kaja też znajdzie jakąś 'bratnią dusze';) Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Przyjade z aparatem ;) A jak mi nie porwą Kaji to ją też postaram się zabrać :cool3: Quote
Szarik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 BBeta napisał(a):Przyjade z aparatem ;) A jak mi nie porwą Kaji to ją też postaram się zabrać :cool3: To świetnie! :multi: basia bonnie napisał(a):a ja przyjadę z dwoma psami :) :crazyeye: Masz Basiu 2 psy, chyba musze nadrobić zaległości w Twojej galerii :razz: Jak to z dwoma psami? Quote
Dobcia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Basi rodzina się powiększyła:) Zapewne nie poznam Wareczki jak ją znów zobaczę:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Szarik napisał(a): :crazyeye: Masz Basiu 2 psy, chyba musze nadrobić zaległości w Twojej galerii :razz: Jak to z dwoma psami? jak już Jadzia napisała, powiększyła mi się rodzina;):multi::loveu: przyjadę z Bonnie i Warką :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nasza żywiecka Wareczka? Tak osamotniona po rozstaniu z Misiem? Wprost nie mogę uwierzyć! Basiu, Ty wielka duszyczko! :multi: :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nasza żywiecka Wareczka? Tak osamotniona po rozstaniu z Misiem? Wprost nie mogę uwierzyć! Basiu, Ty wielka duszyczko! :multi: :loveu: tak, to ta Warka! :) :loveu: Quote
marmara_19 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 i co ze spacerem?macie jakies namiary na noclegi/domki w okolicach bb-szczyrku? bo jak jechac to na caly weekend;p tj jedna nocke potrzebuje hehe Quote
BBeta Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 marmara_19, może tu coś znajdziesz ;) http://www.szczyrk.com http://www.szczyrk.urlop.info.pl/noclegi/lista.php Quote
marmara_19 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dzieki:)juz wczesniej suzkalam.. myslalam, ze cos mi doradzicie bo znacie okolice;p ale znalazlam cos. dostalam odp, powiem tyle, warunki swietne, cena mala i z psami ok... mam nadzieje, ze sie nie rozmysla;p i musze moja matke uswiadomic, ze jedziemy na weekend do szczyrku;p hahaha Quote
Recommended Posts