Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak to będzie pewne to dam znac ;) a pomoc z pewnością będzie potrzebna na festynie ale to za jakiś czas. później damy informacje na wątku żywieckim ;)

Posted

Dobcia jak przyjade to cos musimy wykombinowac jak bedziesz miala czas... moze uda mi sie caly weekend byc w szczyrku to bym miala wiecej zcasu na zwiedzanie "swoich" okolic... tylko nie wiem czy autem wtedy bede.. z jednej strony wolalabym byc autem.. a z drugiej nie 9przeraza mnie stan techniczny tego zlomu;p), ale jesli po spacerku czy przed mialabys czas i ochote sie z nami gdzies powloczyc, nawet w Twoich i "moich" okolicach to jestem b. chetna:)

Calineczka odezwij sie na gg do mnie... prosze:)

Posted

Ja bym się przychylała ku sobocie ze względu na to że będę się przemieszczać pociągiem / pks'em a wiecie jak to w niedziele z rozkładami bywa ;) No chyba że uda mi się kogoś namówić żeby mnie podwiózł :roll:

Posted

Ja od razu mówie, że nie gwarantuje, że dotre. Weekend, niedziela, kwiecień, będzie już na pewno ciepło, rodzina z całą pewnością będzie chciała się gdzieś wybrać, nawet jeśli nie pojade z nimi to porwą mi Kaje ;) Z drugiej strony Kaja nie jest raczej za bardzo towarzyska i tak pewnie zajęła by się swoimi sprawami, a ja nie dałabym rady robić zdjęć i pilnować psa ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3:

Ja jednak wiedziałam, że puki nie zobaczę, to nie uwierzę :mad: :placz:

Posted

Szarik napisał(a):
Ja jednak wiedziałam, że puki nie zobaczę, to nie uwierzę :mad: :placz:

Ja moge przyjechać, ale sama, bez psa ;)

P.S. Póki ;)

Posted

Szarik napisał(a):
No to przyjedź sama! :)

Właśnie! Przyjedź, nawet bez Kaji;)

Negro też zawsze wolał zajmowac się sobą, ale już na ostatnim spacerze zajął się... Szarikiem:razz: Może akurat Kaja też znajdzie jakąś 'bratnią dusze';)

Posted

BBeta napisał(a):
Przyjade z aparatem ;) A jak mi nie porwą Kaji to ją też postaram się zabrać :cool3:

To świetnie! :multi:

basia bonnie napisał(a):
a ja przyjadę z dwoma psami :)

:crazyeye: Masz Basiu 2 psy, chyba musze nadrobić zaległości w Twojej galerii :razz:
Jak to z dwoma psami?

Posted

Szarik napisał(a):

:crazyeye: Masz Basiu 2 psy, chyba musze nadrobić zaległości w Twojej galerii :razz:
Jak to z dwoma psami?

jak już Jadzia napisała, powiększyła mi się rodzina;):multi::loveu: przyjadę z Bonnie i Warką :)

• 2 weeks later...
Posted

dzieki:)juz wczesniej suzkalam.. myslalam, ze cos mi doradzicie bo znacie okolice;p ale znalazlam cos. dostalam odp, powiem tyle, warunki swietne, cena mala i z psami ok... mam nadzieje, ze sie nie rozmysla;p i musze moja matke uswiadomic, ze jedziemy na weekend do szczyrku;p hahaha