pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Beata, widzicie jaki mi mętlik zrobiłyście w głowie :lol: Basiu, tak idziemy na nogach - całe 40 minut :diabloti: Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Szarik napisał(a):BBeta, takie moje nieśmiałe zaproszenie na Szarikowa galerię, co byś psiaka poznała jutro pod karczmą! Bo ja Cię po aparacie raczej nie poznam :) OK, zaraz wpadne ;) U Justyny w galerii też już zdjęcia widziałam, więc psa poznam na pewno ;) Quote
KasiK.am Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Tak, tak, tak:) wszystko za mnie napisała Basia. W takim razie do zobaczenia jutro o 10.20 :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Również tutaj, chciałam wszystkim Dogomaniakom serdecznie podziękować za wczorajszy spacerek :) Tyle zabawy i psich przyjaciół, Gizmo dawno nie widział na oczy :) A i pancia się zrelaksowała w psim - i psiarskim :) towarzystwie :loveu: Mam nadzieję, że uda nam się to szybko powtórzyć - może już w większym gronie :) Informuję też, że zdjęcia z mojego aparatu będą pojawiać się regularnie w mojej galerii, do której odnośnik znajduje się w moim podpisie :) Quote
Szarik Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No, toś sobie walnęła reklame ;) Ja również bardzo serdecznie dziękuję! Myśle, że dobre wspomnienia posiadają wszyscy, więc wypada powtórzyć spotkanie, prawda? Tym razem w jesiennych listkach :) Quote
basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hmm.. może warto by pomyśleć coś już o zimowym spacerku? zima tuż tuż :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja 'jestem za a nawet przeciw' ;) :evil_lol: Tylko gdzie chętni? Gdzie spacerowe tereny? Gdzie dużo śniegu? :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja może, zależy od dnia, godziny i nastroju :diabloti: Quote
Agnisia =) Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 W Żywcu jest duuużo fajnych terenow spacerowych. Zaśnieżone pola i lasy no i góry i jezioro ;). Quote
goldenka245 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No dokładnie BBeta.... To może w Porąbce?:diabloti: Tylko nie wiem gdzie:grin: Quote
basia bonnie Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Agnisia =) napisał(a):W Żywcu jest duuużo fajnych terenow spacerowych. Zaśnieżone pola i lasy no i góry i jezioro ;). gdzie są jakieś fajne pola w Żywcu?:evil_lol: blisko jest do Żywca:diabloti: P.S.Agnisia, mama mi mówiła, że czasem Cie widzi w Żywcu jak szkolisz Twojego psa:):cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Gdzie dużo śniegu? :evil_lol: w moim ogrodzie :diabloti: :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 To zróbcie spotkanie w Żywcu, a innym razem zrobimy w BB i wtedy się pojawie ;) Quote
basia bonnie Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 BBeta napisał(a):To zróbcie spotkanie w Żywcu, a innym razem zrobimy w BB i wtedy się pojawie ;) nie no, zróbmy tak, żeby każdemu pasowało ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 BBeta, a nie dałabyś rady wsadzić Kaji do pksu? U mnie właśnie też jest problem z dojazdem i z męskim towarzystwem, ale w końcu ostatnio zakupiliśmy materiałowy kaganiec... ;) To gdzie ludziska? :) I kto jeszcze chętny? :) Quote
Dobcia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jak w weekend, to ja też byłabym może chętna:) Wokół jeziora trasy spacerowe są wąskie, blisko ruchliwych dróg... więc myślę, że byłby problem ze znalezieniem odpowiednich terenów. Chyba, że właśnie bliżej Porąbki, ale tamtejszych stron nie znam;) Zawsze też spacer może sie odbyc gdzieś w moich okolicach, tylko że to 5 km od Żywca;) Quote
BBeta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):BBeta, a nie dałabyś rady wsadzić Kaji do pksu? Nigdy w życiu... :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dziewczyny, to co robimy? :) Ja w razie czego znów zapraszam na bielskie lotnisko, tylko ostrzegam - napadało dużo śniegu ;) Quote
basia bonnie Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobcia napisał(a): Wokół jeziora trasy spacerowe są wąskie, blisko ruchliwych dróg... więc myślę, że byłby problem ze znalezieniem odpowiednich terenów. Chyba, że właśnie bliżej Porąbki, ale tamtejszych stron nie znam;) Zawsze też spacer może sie odbyc gdzieś w moich okolicach, tylko że to 5 km od Żywca;) jezioro odpada, psów tam nie puścimy.. okolice Porąbki? hmm.. pomyślmy:evil_lol: noo tam to dopiero są świetne tereny:loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jeśli o mnie chodzi, nie mogę w weekend 24-25 listopada;) Dla mnie żaden problem dojechac do BB, ale podtrzymuje zaproszenie do siebie;) A z Bielska do Leśnej jeździ bezpośredni busik:cool3: Quote
Dobcia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jeśli o mnie chodzi, nie mogę tylko w weekend 24-25 listopada;) Dla mnie żaden problem dojechac do BB, ale podtrzymuje zaproszenie do siebie;) Pola, łąki... nieprzetarte szlaki.... żadnych ścieżek...:cool3: A z Bielska do Leśnej jeździ bezpośredni busik:cool3: Quote
basia bonnie Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobcia napisał(a):Jeśli o mnie chodzi, nie mogę tylko w weekend 24-25 listopada;) Dla mnie żaden problem dojechac do BB, ale podtrzymuje zaproszenie do siebie;) Pola, łąki... nieprzetarte szlaki.... żadnych ścieżek...:cool3: A z Bielska do Leśnej jeździ bezpośredni busik:cool3: haha, ja też w ten weekend nie mogę, bo robię urodziny :) noo:loveu:jak wszystkim pasi, to zróbmy spacerek w Leśnej, bo tamte okolice to naprawdę są cudne:loveu: czy komuś nie pasuje Leśna? ;) Quote
Recommended Posts