Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarik napisał(a):
BBeta, takie moje nieśmiałe zaproszenie na Szarikowa galerię, co byś psiaka poznała jutro pod karczmą! Bo ja Cię po aparacie raczej nie poznam :)

OK, zaraz wpadne ;) U Justyny w galerii też już zdjęcia widziałam, więc psa poznam na pewno ;)

Posted

Również tutaj, chciałam wszystkim Dogomaniakom serdecznie podziękować za wczorajszy spacerek :) Tyle zabawy i psich przyjaciół, Gizmo dawno nie widział na oczy :) A i pancia się zrelaksowała w psim - i psiarskim :) towarzystwie :loveu:

Mam nadzieję, że uda nam się to szybko powtórzyć - może już w większym gronie :)

Informuję też, że zdjęcia z mojego aparatu będą pojawiać się regularnie w mojej galerii, do której odnośnik znajduje się w moim podpisie :)

Posted

No, toś sobie walnęła reklame ;)

Ja również bardzo serdecznie dziękuję! Myśle, że dobre wspomnienia posiadają wszyscy, więc wypada powtórzyć spotkanie, prawda? Tym razem w jesiennych listkach :)

• 2 months later...
Posted

Agnisia =) napisał(a):
W Żywcu jest duuużo fajnych terenow spacerowych. Zaśnieżone pola i lasy no i góry i jezioro ;).

gdzie są jakieś fajne pola w Żywcu?:evil_lol:

blisko jest do Żywca:diabloti:

P.S.Agnisia, mama mi mówiła, że czasem Cie widzi w Żywcu jak szkolisz Twojego psa:):cool3:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Gdzie dużo śniegu? :evil_lol:

w moim ogrodzie :diabloti: :evil_lol:

Posted

BBeta, a nie dałabyś rady wsadzić Kaji do pksu?

U mnie właśnie też jest problem z dojazdem i z męskim towarzystwem, ale w końcu ostatnio zakupiliśmy materiałowy kaganiec... ;)

To gdzie ludziska? :) I kto jeszcze chętny? :)

Posted

Jak w weekend, to ja też byłabym może chętna:)

Wokół jeziora trasy spacerowe są wąskie, blisko ruchliwych dróg... więc myślę, że byłby problem ze znalezieniem odpowiednich terenów. Chyba, że właśnie bliżej Porąbki, ale tamtejszych stron nie znam;)

Zawsze też spacer może sie odbyc gdzieś w moich okolicach, tylko że to 5 km od Żywca;)

Posted

Dobcia napisał(a):

Wokół jeziora trasy spacerowe są wąskie, blisko ruchliwych dróg... więc myślę, że byłby problem ze znalezieniem odpowiednich terenów. Chyba, że właśnie bliżej Porąbki, ale tamtejszych stron nie znam;)

Zawsze też spacer może sie odbyc gdzieś w moich okolicach, tylko że to 5 km od Żywca;)

jezioro odpada, psów tam nie puścimy..
okolice Porąbki? hmm.. pomyślmy:evil_lol:

noo tam to dopiero są świetne tereny:loveu::loveu:

Posted

Jeśli o mnie chodzi, nie mogę w weekend 24-25 listopada;)

Dla mnie żaden problem dojechac do BB, ale podtrzymuje zaproszenie do siebie;) A z Bielska do Leśnej jeździ bezpośredni busik:cool3:

Posted

Jeśli o mnie chodzi, nie mogę tylko w weekend 24-25 listopada;)

Dla mnie żaden problem dojechac do BB, ale podtrzymuje zaproszenie do siebie;) Pola, łąki... nieprzetarte szlaki.... żadnych ścieżek...:cool3: A z Bielska do Leśnej jeździ bezpośredni busik:cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):
Jeśli o mnie chodzi, nie mogę tylko w weekend 24-25 listopada;)

Dla mnie żaden problem dojechac do BB, ale podtrzymuje zaproszenie do siebie;) Pola, łąki... nieprzetarte szlaki.... żadnych ścieżek...:cool3: A z Bielska do Leśnej jeździ bezpośredni busik:cool3:

haha, ja też w ten weekend nie mogę, bo robię urodziny :)

noo:loveu:jak wszystkim pasi, to zróbmy spacerek w Leśnej, bo tamte okolice to naprawdę są cudne:loveu:

czy komuś nie pasuje Leśna? ;)