pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie śmiem się nie zgodzić :cool3: Quote
BBeta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Śnieg już jest (przynajmniej u mnie) i wierząc prognozą pogody jeszcze go troche przybędzie, więc można chyba ustalić date :diabloti: Jakieś propozycje? Sugestie? Weekend? Sobota? Quote
goldenka245 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 BBeta napisał(a):Śnieg już jest (przynajmniej u mnie) i wierząc prognozą pogody jeszcze go troche przybędzie, więc można chyba ustalić date :diabloti: Jakieś propozycje? Sugestie? Weekend? Sobota? Zobaczymy, bo równie dobrze może stopnieć za 2 dni :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Też jestem za sobotą;) W najbliższą ma padac deszcz, więc może 8 grudnia jak pogoda dopisze? Quote
BBeta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 goldenka245 napisał(a):Zobaczymy, bo równie dobrze może stopnieć za 2 dni :evil_lol: Na to już wpływu nie mamy, a date trzeba ustalić wcześniej żeby każdemu pasowało Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mi 8 grudnia również pasuje, jeśli tylko śnieg nie zniknie :) Quote
basia bonnie Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 BBeta napisał(a):OK, może być 8.12 ;) Komuś nie pasuje? ja jeszcze nie wiem czy mi pasuje, tzn. zapytam szofera :evil_lol:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jak na razie chętni na spacer 8 grudnia: -Jadzia z Negrem -Beata z Kają -Basia z Bonnie(?) -Monika z Szarikiem -ja z Gizmo Czy ktoś jeszcze potwierdza swoją obecność na spacerze na bielskim lotnisku? :) Basiu, masz może kontakt z Kasią i Luką? Miło by było, gdyby i one również sie pojawiły :) Quote
basia bonnie Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no, ja będę:) jakby co, to autobusem przyjade :) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Basiu, masz może kontakt z Kasią i Luką? Miło by było, gdyby i one również sie pojawiły :) Właśnie o tym myślałam, napisze do Kasii na gg, a jakby co to na tel. :) Quote
goldenka245 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja też będę. O której godzinie? Basia jakby mój tata jechał to on nas zawiezie, a jak nie to też chyba autobusem o ile mój pies do niego wsiądzie xD Quote
basia bonnie Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ok :) o ile Gordi wsiądzie a Boni sie na nikogo nie rzuci :evil_lol: spotykamy się znów przy dworcu?? czy na os. beskidzkim ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 BBeta, pewnie przyjedzie na lotnisko, Monika z Szarikiem też. Ja się dostosuję - to od Was zależy, bo przyjeżdżacie 'z daleka' ;) Quote
goldenka245 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pinczerka ty masz kaganiec dla Gizma tak? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Tak, ale on w kagańcu długo chodzić nie będzie, bo nie jest przyzwyczajony i wkurza się tym bardziej. Jak się nie dogadają, to będzie chodził na smyczy,albo po prostu wrócę się do domu, a Wy pospacerujecie razem :) Nie chcę zapeszać, ale ciapa się zrobiła, śniegu ni ma :roll: Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tak, ale on w kagańcu długo chodzić nie będzie, bo nie jest przyzwyczajony i wkurza się tym bardziej. Jak się nie dogadają, to będzie chodził na smyczy,albo po prostu wrócę się do domu, a Wy pospacerujecie razem :) Nie chcę zapeszać, ale ciapa się zrobiła, śniegu ni ma :roll: Nie no spoko jakby co to ja też zapne ;) Bleee u mnie też.... Jak szłam dziś na spacerze to tylko mi sie tak buty w błocie ślizgały:shake: Basia dodzwoniłaś się do Kasi? Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 basia bonnie napisał(a):Kasia chyba nie da rady :( No mi też pisała, że nie wie czy będzie miała czas, ale powiedziała, że da znać....:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jak takie błoto będzie do soboty to i my będziemy musiały zrezygnować, no chyba dziewczyny, że zaopatrzymy się w kalosze :cool1: Quote
Dobcia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kurcze... sprawdzałam na onecie prognozę pogody na sobote, ma padac deszcz ze śniegiem:shake: A przecież chodziło nam, by zrobic spacerek w zimowej scenerii, nie w deszczu i błocie... Sama nie wiem... dziewczyny, co robimy? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Może lepiej zaczekać na śnieg? :) Quote
Dobcia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Też tak uważam:) Niby zapowiadają zimę, a coś jej nie widac:roll: Quote
Recommended Posts