Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

To jak dziewczyny - spacer już jutro!
Z tego, co wiem to nasza grupa będzie składać się z:

-Jadzia z Negrem
-Basia z Bonnie
-ja z Gizmo
-Monika z Szarikiem
-Beata bez Kaji (za to z aparatem :P )
-Karolina bez Gordiego (będziesz?)
-możliwe, że przybędzie też rzadko bywająca tu Dogomaniaczka, aż nasza dawna spacerowa kompanka - URIA wraz z jej goldenką Tofką, jeśli tylko Tofce skończyła się cieczka ;)

Myślę, że z Moniką, Beatą i URIĄ umówimy się o 11:00 na miejscu już - przy karczmie na lotnisku. Beata - wiesz gdzie to?

A my dziewczyny jak? Jakoś wcześniej, może 10:00? Tylko gdzie dotrzecie tymi pks`ami? Na dworzec PKS? O której? I czy zgadzacie sie zabrać Negro i Bonnie do autobusu, czy idziemy 40 min na nogach? :)

Do zobaczenia!

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To jak dziewczyny - spacer już jutro!
Jutro ?? :hmmmm: Jutro jest wtorek, a to miała być środa z tego co pamiętam

22.08.2007r. (środa) godzina 10:00

Posted

Jutro?:crazyeye: Eee... chyba ktoś tu się bardzo nie może doczekać:evil_lol:

My mamy pociąg z Żywca o 9.28, przyjazd do BB o 10.15 ;)
Mnie obojętne, mogę iść na nogach;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']-Beata bez Kaji (za to z aparatem :P )
Zgadza się, Kaja ma cieczke, więc niestety musi zostać w domu :placz:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']-Karolina bez Gordiego (będziesz?)
W mojej galerii pisała, że jej nie będzie, ale niech się sama wypowie...

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Beata - wiesz gdzie to?
Nie wiem, ale może jakoś trafie :cool3:

Posted

Basiu - na dworcu PKS :) Autobusy zawsze zatrzymują się w tym samym miejscu, a my się widzimy nie pierwszy raz więc na pewno się jakoś odnajdziemy :)

KasiK.am - a czy masz psa, czy suczkę? Bo niestety z powodu mojego dominanta, musimy zorganizować spacer bez panów(jedynie z uległym Negrem i szczeniakiem Szarikiem).

Posted

Justyna, a czy mogłabyś mi podać swój numer kom na pw ?? Bo jeśli będzie się np. zapowiadało na deszcz to nie moge ryzykować zamoczeniem sprzętu, na nowy mnie nie stać :diabloti: W razie czego dam znać
Gdzie konkretnie mam czekać i o której ?? 11.00 ?? A co to za karczma ??

Posted

Basiu - to może mama mogłaby Cię zawieźć już do mnie na osiedle, na 11:00? Załóżmy tam gdzie ostatnio się spotkałyśmy?

BBeta - pw już poszło :) Czy na bielskie lotnisko potrafisz trafić bez problemu? Jeśli tak, to jeśli z lotniska, zaczniesz się kierować drogą w dół - w kierunku os.Beskidzkiego, to będzie stała tam ogromna drewniana karczma i o tą właśnie chodzi :)

Wychodzi na to, że z każdym Dogomaniakiem spotkamy się w innym miejscu :evil_lol:

W takim razie Kasię zapraszamy na spacerek! :multi: Będzie więcej zabawy! :) Czy trafisz pod lotniskową karczmę na 11:00?

Posted

Mama mi powiedziała, że lepiej na dworzec, bo ona nie trafi na Beskidzkie :roll: (znowu byśmy wyjechały gdzieś za bielsko :grin: ) A Kasia mówiła, że przyjedzie autobusem na dworzec ;)

to ja też mogę na dworzec przyjechać, a nie na beskidzkie? :roll::oops:

Posted

Jadziu - czyli Wy autobusem czy pociągiem? Bo ja się już pogubiłam ;) Jak pociągiem i Basia też dojedzie pod dworzec PKP, to po prostu umówmy się na dworcu kolejowym - przy wejściu jest taki wielki zegar to tam się na pewno poznamy :) Karolina, dotarłabyś też tam, pod dworzec?

Załóżmy o 10:20 zaczniemy podążać na Beskidzkie :) I tam, pod karczmą spotkamy się z Moniką z Szarikiem i Beatą :)

Beata - masz wątpliwość, że nie poznasz? Psy to doskonały znak rozpoznawczy ;)

Posted

Witajcie moje jutrzejsze spacerowiczki! Wiecie, że Szarik ma jutro urodzinki? :D

Do jutraa!

Ps. Dopiero teraz widzę, ile Nas będzie! Ale będzie psia zabawa! Tylko ja nie mam aparatu... moge liczyć później na zdjęcia? Chyba, że wezmę kamerę...

Posted

Chyba miesięczniny ;) 4 :)

Będziemy jutro świętować :)

Czyli podsumowując:

Jutro, tj.22 sierpnia o godz.11:00 rozpoczyna się bielski spacer Dogomaniaków. O 10:20 spotykam się z Jadzią, Karoliną, Basią i Kasią pod dworcem PKP i wędrujemy pod karczmę, gdzie dołączą do nas Monika z Beatą. Planowany powrót - nieokreślony :diabloti:

Do jutra! :multi:

Dla tych co się boją, że nie będą w stanie rozpoznać - Gizmo jutro będzie paradować w Dogomaniackiej niebieskiej chuście :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jutro, tj.23 sierpnia
Justynko Ty jesteś pewna, że z Twoim kalendarzem jest wszystko ok ?? :diabloti: Jutro jest 22, a nie 23 :cool3:

Posted

Własnie, Szarunia ma ur. 22! :)

BBeta, takie moje nieśmiałe zaproszenie na Szarikowa galerię, co byś psiaka poznała jutro pod karczmą! Bo ja Cię po aparacie raczej nie poznam :)