basia bonnie Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 My przyjedziemy razem z goldenką :loveu: A z Kasią od Luki postaram się jeszcze skontaktować, bo na telefonie konto mi zablokowali:angryy: a na gg jej coś ostatnio nie ma, ale może uda się z nią złapać kontakt :) a godzina? hmm tak jak ostatnio? 10? czy cos kolo tego? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A przyjedziecie samochodem na lotnisko, czy do centrum? Ja się tylko modlę, żeby Gizmo był ok w stosunku do Gordiego, bo jak nie to klapa na całej linii :shake: Ale wczoraj poznał się z Habim i było w porządku :) 9 psiaków :loveu: Ktoś jeszcze chętny? :multi: Quote
Dobcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A może być o 11 zbiórka na osiedlu? Bo ja raczej jadę pociągiem i mam go po 9, po 8 nic nie jedzie i o 10 będę dopiero na dworcu... Justynko, jakim autobusem sie tam dostane?:) Edit: Basiu a Ty i goldenka przyjedziecie pod dworzec czy od razu na osiedle? Quote
goldenka245 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jeśli pojedziemy z moim tatą co jest pewne na 99,9% to na osiedle;) Quote
Szarik Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A my będziemy wiernie czekać pod karczmą :) Dozobaczenia jutro dogomaniacy! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Będzie jeszcze moja przyjaciółka z Belgii, bez psiaka :) Ale myślę, że i tak będzie wesoło! Do zobaczenia jutro! :) Naładujcie aparaty ;) Quote
goldenka245 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie dam rady.... tzn. przyjechać ma mnei kto przywieźć, ale nie mam jak wrócić... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A pksem? Wrócić? Pociągiem? Naprawdę nie dacie rady? :-( Basiu,a chociaż Ty? Tak jak ostatnio? Proszę! :placz: Quote
basia bonnie Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nie mam jak wrócić, kagańca nie moge znaleźć, więc autobusem odpada :( Quote
Szarik Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szkoda, że Was nie było... Były tylko 4 psiaki, ale i tak bawili sie świetnie, mam nadzieję, że na wiosnę wszystim się uda być! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 4 psiaki, ale za to jaka zabawa...! Dziękuję wszystkim obecnym, było świetnie! :) Tylko Gizmuś już ma zakwasy... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Niestety pogoda nie sprzyjała zdjęciom, więc jest ich niewiele i się plątają po galeriach... :oops: Ale jak znajdę chwilkę czasu to wkleję linki do odpowiednich stron w dogomaniackich galeriach :) W każdym razie - trzeba to powtórzyć! Quote
Herspri Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wooooah dlaczego ja nic nie wiem o tym temacie :razz: Z Cieszyna jestem ale to przecież kawałeczek do Bielska więc kiedyś w przyszłości chętnie bym się na jakiś spacerek ustawiła ;) Quote
basia bonnie Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 hmmm... organizujemy wczesno-wiosenny spacerek? :evil_lol::cool3: Quote
Szarik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Basia na prezydenta! :evil_lol: Może nie wczesno, ale już wiosenny, Bielsko Nam sie kwieci kochani i w przypływie LEPSZEJ NIŻ TERAZ pogody, czemu nie? ;) Quote
basia bonnie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Szarik']Basia na prezydenta! :evil_lol: Może nie wczesno, ale już wiosenny, Bielsko Nam sie kwieci kochani i w przypływie LEPSZEJ NIŻ TERAZ pogody, czemu nie? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaak, słoneczko będzie już przygrzewało, zielona trawka, szum rzeki... o taak:loveu::loveu::loveu: Quote
calineczka793 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Mogę się też załapać na wiosenny spacerek z Wami i Waszymi zwierzakami?:cool3: Mój to jest mały 7 tyg. zbój, który nie potrafi się zaprzyjaźnić z naszym starszym kundelkiem...tzn. mały chce się bawić, natomiast Leon pokazuje mu swoje piękne uzębienie:shake:...chciałabym, żeby Mago poznał inne psy i żeby podchodził do nich przyjaźnie:roll: W związku z tym jeśli pozwolicie :razz:, to piszę się na spacerek:oops: Pozdrawiam! Dorota:lol: Quote
BBeta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 basia bonnie napisał(a):hmmm... organizujemy wczesno-wiosenny spacerek? :evil_lol::cool3: Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3: Quote
basia bonnie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 calineczka793 napisał(a):Mogę się też załapać na wiosenny spacerek z Wami i Waszymi zwierzakami?:cool3: Mój to jest mały 7 tyg. zbój, który nie potrafi się zaprzyjaźnić z naszym starszym kundelkiem...tzn. mały chce się bawić, natomiast Leon pokazuje mu swoje piękne uzębienie:shake:...chciałabym, żeby Mago poznał inne psy i żeby podchodził do nich przyjaźnie:roll: W związku z tym jeśli pozwolicie :razz:, to piszę się na spacerek:oops: Pozdrawiam! Dorota:lol: no jasne! Zapraszamy!:multi: BBeta napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3: Super!! :multi: Trzymamy za słowo!:diabloti::cool3: Quote
Szarik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='basia bonnie'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaak, słoneczko będzie już przygrzewało, zielona trawka, szum rzeki... o taak:loveu::loveu::loveu: O tak! :multi: :multi: :multi: [quote name='calineczka793']Mogę się też załapać na wiosenny spacerek z Wami i Waszymi zwierzakami?:cool3: Mój to jest mały 7 tyg. zbój, który nie potrafi się zaprzyjaźnić z naszym starszym kundelkiem...tzn. mały chce się bawić, natomiast Leon pokazuje mu swoje piękne uzębienie:shake:...chciałabym, żeby Mago poznał inne psy i żeby podchodził do nich przyjaźnie:roll: W związku z tym jeśli pozwolicie :razz:, to piszę się na spacerek:oops: Pozdrawiam! Dorota:lol: Jasne, ze pozwolimy jak już Basia napisała, im więcej tym lepiej ;) A jakiej rasy jest Twoje maleństwo? :loveu: Ostrzegam, że Nasze to szatany, mój ma 10 m-cy, napewno się szczeniaki zaprzyjaźnią ;) [quote name='BBeta']Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3: Nie uwierzę, dopuki nie zobaczę! :mad: :diabloti: To co, znowu Bielskie ukochane lotnisko? :cool3: Quote
Recommended Posts