Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My przyjedziemy razem z goldenką :loveu:

A z Kasią od Luki postaram się jeszcze skontaktować, bo na telefonie konto mi zablokowali:angryy: a na gg jej coś ostatnio nie ma, ale może uda się z nią złapać kontakt :)

a godzina? hmm tak jak ostatnio? 10? czy cos kolo tego? ;)

Posted

A przyjedziecie samochodem na lotnisko, czy do centrum?

Ja się tylko modlę, żeby Gizmo był ok w stosunku do Gordiego, bo jak nie to klapa na całej linii :shake: Ale wczoraj poznał się z Habim i było w porządku :)

9 psiaków :loveu: Ktoś jeszcze chętny? :multi:

Posted

A może być o 11 zbiórka na osiedlu? Bo ja raczej jadę pociągiem i mam go po 9, po 8 nic nie jedzie i o 10 będę dopiero na dworcu...

Justynko, jakim autobusem sie tam dostane?:)

Edit: Basiu a Ty i goldenka przyjedziecie pod dworzec czy od razu na osiedle?

Posted

Niestety pogoda nie sprzyjała zdjęciom, więc jest ich niewiele i się plątają po galeriach... :oops:

Ale jak znajdę chwilkę czasu to wkleję linki do odpowiednich stron w dogomaniackich galeriach :)

W każdym razie - trzeba to powtórzyć!

Posted

Wooooah dlaczego ja nic nie wiem o tym temacie :razz:
Z Cieszyna jestem ale to przecież kawałeczek do Bielska więc kiedyś w przyszłości chętnie bym się na jakiś spacerek ustawiła ;)

• 1 month later...
Posted

Basia na prezydenta! :evil_lol:

Może nie wczesno, ale już wiosenny, Bielsko Nam sie kwieci kochani i w przypływie LEPSZEJ NIŻ TERAZ pogody, czemu nie? ;)

Posted

[quote name='Szarik']Basia na prezydenta! :evil_lol:

Może nie wczesno, ale już wiosenny, Bielsko Nam sie kwieci kochani i w przypływie LEPSZEJ NIŻ TERAZ pogody, czemu nie? ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taaak, słoneczko będzie już przygrzewało, zielona trawka, szum rzeki... o taak:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mogę się też załapać na wiosenny spacerek z Wami i Waszymi zwierzakami?:cool3: Mój to jest mały 7 tyg. zbój, który nie potrafi się zaprzyjaźnić z naszym starszym kundelkiem...tzn. mały chce się bawić, natomiast Leon pokazuje mu swoje piękne uzębienie:shake:...chciałabym, żeby Mago poznał inne psy i żeby podchodził do nich przyjaźnie:roll:

W związku z tym jeśli pozwolicie :razz:, to piszę się na spacerek:oops:

Pozdrawiam!
Dorota:lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
hmmm... organizujemy wczesno-wiosenny spacerek? :evil_lol::cool3:

Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3:

Posted

calineczka793 napisał(a):
Mogę się też załapać na wiosenny spacerek z Wami i Waszymi zwierzakami?:cool3: Mój to jest mały 7 tyg. zbój, który nie potrafi się zaprzyjaźnić z naszym starszym kundelkiem...tzn. mały chce się bawić, natomiast Leon pokazuje mu swoje piękne uzębienie:shake:...chciałabym, żeby Mago poznał inne psy i żeby podchodził do nich przyjaźnie:roll:

Pozdrawiam!

no jasne! Zapraszamy!:multi:

BBeta napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3:

Super!! :multi: Trzymamy za słowo!:diabloti::cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taaak, słoneczko będzie już przygrzewało, zielona trawka, szum rzeki... o taak:loveu::loveu::loveu:

O tak! :multi: :multi: :multi:

[quote name='calineczka793']Mogę się też załapać na wiosenny spacerek z Wami i Waszymi zwierzakami?:cool3: Mój to jest mały 7 tyg. zbój, który nie potrafi się zaprzyjaźnić z naszym starszym kundelkiem...tzn. mały chce się bawić, natomiast Leon pokazuje mu swoje piękne uzębienie:shake:...chciałabym, żeby Mago poznał inne psy i żeby podchodził do nich przyjaźnie:roll:

Pozdrawiam!

Jasne, ze pozwolimy jak już Basia napisała, im więcej tym lepiej ;) A jakiej rasy jest Twoje maleństwo? :loveu: Ostrzegam, że Nasze to szatany, mój ma 10 m-cy, napewno się szczeniaki zaprzyjaźnią ;)

[quote name='BBeta']Ja jestem jak najbardziej za i na tym już będę na 1000% :diabloti: :cool3:

Nie uwierzę, dopuki nie zobaczę! :mad: :diabloti:

To co, znowu Bielskie ukochane lotnisko? :cool3: