cockermanka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Halo,halo...czy możecie zajrzec do tego tematu i wspomóc nas głosami? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74709 EDIT: juz zamknięto głosowanie... Quote
goldenka245 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 cockermanka napisał(a):A co ma być ? ;-) No nikt się nie odzywa od kilku tygodni chyba :D Cockerko możesz mi podać na PW twoje gg? Bo zgubiłam:roll: Quote
BBeta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wszyscy pewnie na wakacjach, a ja już niestety wróciłam :roll: Quote
Hund Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 na jakich wakacjach?? ja siedzę w pracy ...urlop dopiero początkiem sierpnia :( odwiedziny schroniskowców nadal aktualne, zapraszam wszystkich :) Quote
cockermanka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Własnie...jakie wakacje ?:evil_lol: W tygodniu w pracy,a weekendy wystawowe...:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Widocznie bielscy Dogomaniacy nie mają ochoty na psie spotkanie... ;) Quote
cockermanka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Bielscy dogomaniacy są tak zajęci,że nie wiedzą jak się nazywają ....:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 cockermanka napisał(a):Bielscy dogomaniacy są tak zajęci,że nie wiedzą jak się nazywają ....:evil_lol: O wypraszam sobie:evil_lol::evil_lol: Ja mam na imię Karolina!:evil_lol: (I od razu widać kto leniu****e:diabloti::oops:):evil_lol: Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A ja dalej w pracy...:( Byle do 3 go sierpnia ...a wtedy....RUMUNIA!!!!! Quote
cockermanka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 O ! co za egzotyczny kierunek :cool3: - a , jeśli można spytać, w jakie miejsce ? Ja pamiętam Rumunię sprzed...yyy...fafadzisięciu lat...:evil_lol: Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mam nadzieję że będzie pięknie :) a jakie masz wspomnienia z tego kraju?? Quote
cockermanka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Piękne widoki (np. przez Transfagarasz,albo przełomem Iskiru), dzieci wyciągające ręce po cukierki na każdym parkingu...Baaardzo słodkie i przepiękne ciastka w naszej ulubionej cukierni w Cluj,nocowanie "na dziko" - przy jednym takim noclegu było ciepłe źródło..suuuper siedziało się na trawniku i moczyło nóżki w termie (potem zrobili tam ujęcie termalne),piękne monastyry, piekne serwety sprzedawane przy drogach... A w ostatnim roku (chyba coś ok 1980) "dzikie" noclegi świeciły pustkami...(a to były stałe miejsca na trasie,gdzie zawsze spało mnóstwo turystów)...od bardzo nieciekwej przygody na takim noclegu uratował nas straszak (wyglądający jak prawdziwy pistolet)..ale i tak mam fajne wspomnienia ;-) No to Was zanudziłam...:roll: Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dogomaniacy może ktos z Was ma ochotę na 2tyg przygodę w górach Fagarskich?? Noclegi w namiociku ,jedzenie z turystycznej kuchenki i wolność !! Dla dzieciaków mam przygotowane małe maskotki ;) mam tylko nadzieję że bezdomnych psów nie będzie tyle co na Ukrainie :(:(:( Quote
cockermanka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Oj,obawiam się,że psiaków będzie sporo.... :-( Quote
_bubu_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no ja też słyszałam ze tam sporo wałęsających sie stadkami dzikich psów.. Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 więc będę płakać i karmić mielonką sojową jak na Ukrainie :(:(:( kto jedzie ze mną?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Oj to pewnie będzie cudowna podróż :) Ja mam właśnie za sobą taką off-roadową podróż po Włoszech :) Mój brat będąc w tamtym roku na Ukrainie, również wspominał o bezpańskich psach - aż nie mogę sobie wyobrazić watah wygłodniałych bied ganiających po ulicach :( Quote
_bubu_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hund napisał(a):więc będę płakać i karmić mielonką sojową jak na Ukrainie :(:(:( kto jedzie ze mną?? Śrutka chętnie z Toba pojedzie :p Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Musiałabym ją taszczyć w plecaku.....Śruciu prawda że ty nie lubisz gór ??? ;) rozmawiałam z nią przed chwilą i powiedziała że wolałaby powdychać jod nad morzem ;) kto z Bielska się wybiera zatem na północ kraju?? Quote
goldenka245 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hund napisał(a):Musiałabym ją taszczyć w plecaku.....Śruciu prawda że ty nie lubisz gór ??? ;) rozmawiałam z nią przed chwilą i powiedziała że wolałaby powdychać jod nad morzem ;) kto z Bielska się wybiera zatem na północ kraju?? Jaaaaaa:multi: 2 dni nad morze ;] koło Ustki ;P potem naaaaaaaaaa yy... no na Kaszuby do chojnic ;];];];] Quote
Hund Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 czyli zabierasz Śrucie ze Sobą ;) pomogę Ci ją spakować. Quote
Recommended Posts