Agnisia =) Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jak torszkę poczekaćie ze spacerem to może mi też uda się dojechać :). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Czy damy radę spotkać się w sobotę przed świętami, czy już będziecie mieli zbyt dużo obowiązków? Quote
goldenka245 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Myślę, że w sobote przed świętami nie, bo jednak każdy jest zagoniony;) Quote
goldenka245 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 I jak ze spacerkiem? ;) Ten śnieg jest....głupi:eviltong: cały czas topnieje... Może zrobimy sobie sylwestra dogomaniackiego:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 oo ja ejste za bo nie mam co robic;p tj o sylwestrze mowie;p tlyko ebz petard prosze bo mala sucz mi padnie na zawal w koncu chyba;/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Byle nie w Sylwestra ten Sylwester, proszę :evil_lol: Ja proponuję spacer w nowym roku, kiedy wystrzelają już wszystkie petardy. Gizmo panicznie się ich boi. Quote
goldenka245 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ale nie spacer tylko impreze:diabloti: Ale u kogo to nie wiem:diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 no z miejscem byłby pewnie kłopot... w dodatku dużo czasu na organizacje :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Negro też nie lubi petard, a wyjątkowi zapaleńcy już trenują strzelanie, co nie cieszy nas na spacerach:roll: My jesteśmy w domu do 6 stycznia, więc właściwie każdy wcześniejszy termin mi pasuje;) nooo prócz Sylwestra:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobciu, już 6 stycznia wyjeżdżasz? Bo jeśli nie to sobota, 6 stycznia byłaby bardzo fajnym terminem na noworoczne spacerowanie :) Dziewczyny, o takim wspólnym Sylwestrze to trzeba wcześniej pomyśleć :cool3: Quote
Dobcia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziewczyny, o takim wspólnym Sylwestrze to trzeba wcześniej pomyśleć :cool3: Właśnie:cool3: Wyjeżdżam 6 stycznia, ale to jest niedziela.W sobotę jest 5 i myślę, że to całkiem dobry termin;) Co Wy na to? Quote
_bubu_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a gdzie będzie ten spacer? bo mój Bubuś chciałby poznać jakieś nowe koleżanki i kolegów.. nie ma się z kim bawić. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jadziu, chyba znów mam coś z kalendarzem... :evil_lol: Super :) Bubuś? Beata, czy ja o czymś nie wiem? ;) Quote
Szarik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak fajnie, znów spacer :) Oby był jeszcze bardziej udany niż poprzedni, o ile się da. Widzę, że niezła ekipa się szykuje, super! Szarunia się ucieszy z pewnością. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Bubu, już wiem, już wiem :p Ola mi dzisiaj opowiedziała :loveu: O prezencie :loveu: Gratulacje :) Zapraszamy Was na spacerek! :multi: Hund zakomunikowała, że jeśli spacer się odbędzie, to również zawita ze swoimi suniami :) Więc będzie nas całkiem pokaźne stadko... :razz: Quote
basia bonnie Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 aa! będzie super! :multi: im więcej tym lepiej :multi: :loveu: Quote
Dobcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie ma żadnych zmian co do sobotniego spaceru? O której i gdzie się umawiamy? Bo chyba najwyższy czas dogadać szczegóły:) Quote
_bubu_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no właśnie? to gdzie to konkretnie i o której? :) Quote
basia bonnie Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 aaa to już za dwa dni... całkiem zapomniałam,że to już :lol: Quote
goldenka245 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 basia bonnie napisał(a):aaa to już za dwa dni... całkiem zapomniałam,że to już :lol: Ja też :mdleje: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie pisałam nic więcej, bo czekałam na potwierdzenie reszty spacerowiczów. Jak na razie chętni z psami to Bubu, Hund, Basia, Jadzia, Szarikowa i ja, tak? Bo reszta nic nie pisała. Czyli i tak spora gromadka - 8 psów ;) Tylko co z marmarą z Gliwic? BBetą? Goldenką? Basiu, a Kasia z Luką nie pojawią się? Do spaceru chciałaby też dołączyć się znajoma moja i Moniki - z Habim, 1,5 rocznym kundelkiem wielkości Gizmo :) O dziwo mój pinczer jest do niego niezwykle pokojowo nastawiony, aż nie mogę w to uwierzyć :evil_lol: Śnieg jest, zimno jest - można spacerować :) Myślałam, żeby z Bielszczanami spotkać się pod Karczmą Pod Lotniskiem - drewniana, wielka, trudno ja przeoczyć :) A z Basią i Jadzią... no cóż, jest pewien problem :oops: Nie będę mogła tak jak ostatnim razem przyjść Wam z pomocą pod dworzec PKP :-( Musiałybyście się jakoś dostać mzk na os.Beskidzkie (pokierowałabym jakim autobusem się dostać i na którym przystanku wysiąść) i dopiero z przystanku mogłabym Was odebrać. To co - spacerujemy na 100%? :) Która z porannych godzin najbardziej Wam pasuje? :) Quote
Recommended Posts