Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Negro też nie lubi petard, a wyjątkowi zapaleńcy już trenują strzelanie, co nie cieszy nas na spacerach:roll:

My jesteśmy w domu do 6 stycznia, więc właściwie każdy wcześniejszy termin mi pasuje;) nooo prócz Sylwestra:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dziewczyny, o takim wspólnym Sylwestrze to trzeba wcześniej pomyśleć :cool3:

Właśnie:cool3:

Wyjeżdżam 6 stycznia, ale to jest niedziela.W sobotę jest 5 i myślę, że to całkiem dobry termin;) Co Wy na to?

Posted

Jak fajnie, znów spacer :) Oby był jeszcze bardziej udany niż poprzedni, o ile się da. Widzę, że niezła ekipa się szykuje, super! Szarunia się ucieszy z pewnością. :)

Posted

Bubu, już wiem, już wiem :p Ola mi dzisiaj opowiedziała :loveu: O prezencie :loveu: Gratulacje :) Zapraszamy Was na spacerek! :multi:

Hund zakomunikowała, że jeśli spacer się odbędzie, to również zawita ze swoimi suniami :)

Więc będzie nas całkiem pokaźne stadko... :razz:

Posted

Nie pisałam nic więcej, bo czekałam na potwierdzenie reszty spacerowiczów.

Jak na razie chętni z psami to Bubu, Hund, Basia, Jadzia, Szarikowa i ja, tak? Bo reszta nic nie pisała. Czyli i tak spora gromadka - 8 psów ;)

Tylko co z marmarą z Gliwic? BBetą? Goldenką? Basiu, a Kasia z Luką nie pojawią się?

Do spaceru chciałaby też dołączyć się znajoma moja i Moniki - z Habim, 1,5 rocznym kundelkiem wielkości Gizmo :)

O dziwo mój pinczer jest do niego niezwykle pokojowo nastawiony, aż nie mogę w to uwierzyć :evil_lol:

Śnieg jest, zimno jest - można spacerować :)

Myślałam, żeby z Bielszczanami spotkać się pod Karczmą Pod Lotniskiem - drewniana, wielka, trudno ja przeoczyć :)

A z Basią i Jadzią... no cóż, jest pewien problem :oops: Nie będę mogła tak jak ostatnim razem przyjść Wam z pomocą pod dworzec PKP :-( Musiałybyście się jakoś dostać mzk na os.Beskidzkie (pokierowałabym jakim autobusem się dostać i na którym przystanku wysiąść) i dopiero z przystanku mogłabym Was odebrać.

To co - spacerujemy na 100%? :) Która z porannych godzin najbardziej Wam pasuje? :)