Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo mnie wkurza:diabloti: dwa razy mi post zapisało i do tego jeszcze usunąc nie mogę...ehh:diabloti:

Beatko, Leśna leży 5km od Żywca w kierunku Lipowej;)
Dojechac łatwo, można sie umówi np. pod kościołem, którego przegapic nie można;) Justyna już u mnie była i sie nigdzie po drodze nie zgubiła:lol:

Posted

Dzisiaj od 24:00 będą trwały prace serwisowe na forum. Będzie ono niedostępne przez kilka godzin

Yeah, dogo będzie działać szybciej :loveu: :loveu: :loveu:

Jadziu, ja jestem za - tereny koło Was są niesamowite :loveu: Tylko u mnie z dojazdem problem, bo Gizmo strasznie panikował ostatnio w autobusie i myślałam, że sobie z nim nie poradzę... ale jakoś dalibyśmy radę :)

Tylko Beata pisała, że nie da rady wpakować Kaji do PKSu ;)

• 2 weeks later...
Posted

BBeta napisał(a):
Jak nowy śnieg spadnie, bo ten jest już stary i brzydki

I topnieje:angryy:
Tak więc wstępna data, którą BBeta ustaliła, to wtedy gdy pojawi się nowy, świeżutki i w ogóle :diabloti:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Ale Beata też się stawia

Jak będzie w BB to tym razem pojawie się na pewno, jeśli w Leśnej to zależy czy mnie mój kierowca zechce zawieźć :diabloti:

Posted

mam psa i suke;p ale peis bedzie pod kontrola.. Leśna?a gdzie to?: ja wiem tylko gdzie zywiec, BB, lipowa, pewel mala, jelesnia itp;p i jakis termin.. jak dla mnie sobota bo w ndz pracuje.. i msuze wiedziec wczesniej ok 1tyg zeby auto miec..