basia bonnie Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 KasiK.am napisał(a):Witajcie :) Szczególnie dwie Basie i Karolinko... nareszcie tutaj zawitałam. Mógłby ktoś mi pokrótce opisać sytuację w bielskim schronisku? Bo ja juz się zupełnie gubię, a być może pójdę tam do szkoły i miałabym chociaż czasami chwilę na pomoc... Kasia! :multi: hej :multi: W bielskim schronie... a... nie najlepiej :shake::-( Ja za dużo nie wiem, ale Hund, Pinczerka wiedzą ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Basiu, czemu nie najlepiej? Właśnie bardzo dobrze jest :loveu: KasiK.am schronisko jest teraz w Lipniku, od grudnia nowiutkie, podobno teraz najlepsze w Polsce ;) Kierownictwo na początku marudziło, ale teraz przyzwyczaili się od nas, wolontariuszy, więc jest miło i przyjemnie ;) Tylko z tym pomaganiem to jest problem... bo jak zapewne wiesz, najwięcej pracy w schronisku jest w godzinach porannych, a najwięcej wolontariuszy pojawia się w soboty... tak więc najczęściej jest nas 3, ale czasem zdarza się, że i 6 ... :roll: Więc trochę tłoku, ale przyjmują każdego chętnego. Jednym słowem zapraszam :) Quote
KasiK.am Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to fajno :) bo przeszukując różne fora naczytałam się o niezbyt miłym traktowaniu wolontariuszy, niechęci... Na razie zobaczymy czy dam radę czasowo, bo jest z tym coraz trudniej ;) . Dziękuję za info. Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Basiu, czemu nie najlepiej? Właśnie bardzo dobrze jest :loveu: Mi chodzi o tych kierowników... :roll::oops: Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A ja działam w Żywcu więc jesli ktoś ma ochotę to zapraszam :) Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hund napisał(a):A ja działam w Żywcu więc jesli ktoś ma ochotę to zapraszam :) A wiesz może coś o wolontariacie tam? ;) Bo ja bardzo bym chciała we wakacje, bo mogłabym tam być nawet 4 razy w tygodniu po kilka godzin ;) Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wiem tyle że nas pani kierownik wpuszcza :) a że za każdym razem przyjeżdżamy z kimś nowym więc poznaje inne osoby po kolei. Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hund napisał(a):wiem tyle że nas pani kierownik wpuszcza :) a że za każdym razem przyjeżdżamy z kimś nowym więc poznaje inne osoby po kolei. Aha:multi: Więc chyba nie będę mieć problemu, żeby tam czasem wpaść :cool3::loveu::multi:Mnie Pani kierownik też zna tzn. może jeszcze pamięta, bo tam byłyśmy przed zimą z darami dla piesków :loveu: Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 więc odświerzysz kontakty :) nie wiem jak widzisz tę pomoc ale szczegóły z panią kierownik najlepiej jest omawiać :) Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hund napisał(a):więc odświerzysz kontakty :) nie wiem jak widzisz tę pomoc ale szczegóły z panią kierownik najlepiej jest omawiać :) Tak, tak pójde kiedyś do tej Pani ;) No... moglabym im pomóc, wyprowadzić pieski... wiem, będzie trudno, ale ja bardzo chcę pomóc:roll: Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Proponuję żebys pojechała najpierw z nami :) poznasz pieski i bedziesz wiedziała po którym czego się spodziewać. Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hund napisał(a):Proponuję żebys pojechała najpierw z nami :) poznasz pieski i bedziesz wiedziała po którym czego się spodziewać. Tak, tak , oczywiście pojade :loveu: Namawiam mame właśnie :evil_lol: Pytałam też mamy o wolontariat tam, powiedziała, że jasne, że moge ;) Zapytam jeszcze goldenki245 czy by też chciala :cool3: Wtedy jeździłybyśmy we wtorki od...12 do 17 ;) Tylko jeszcze z Panią kierowniczka muszę porozmawiać :loveu: Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a schronisko czynne jest tylko do 15 czasem 16tej :) Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Hund']a schronisko czynne jest tylko do 15 czasem 16tej :) :crazyeye:Dobrze, że mnie oświeciłaś! ;) To najwyżej będziemy jeździć w inne dni , np. we środy od 9-10 do 14-15:roll: Oby tylko Pani kierownik się zgodziła :roll: P.S.Olu, nie wiem czy doszedł Ci mój sms, ale chyba tak, ale co tam, napisze jeszcze raz będę u Ciebie koło 14 może troszke wcześniej z pieskiem;)Można tam wchodzić z piesami czy raczej na polu będziemy? ;) Bo mi to nie przeszkadza ;) Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Doszedł doszedł :) puściłam Ci sygnał od razu :) tyle że mam zastrzezony numer :) można przyjść z pieskiem :) byle nie obsikał ciuchów :) zapraszam , jak tylko nie bedzie klientów to zaminimy słówko :) Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hund napisał(a):Doszedł doszedł :) puściłam Ci sygnał od razu :) tyle że mam zastrzezony numer :) można przyjść z pieskiem :) byle nie obsikał ciuchów :) zapraszam , jak tylko nie bedzie klientów to zaminimy słówko :) tak właśnie myślałam, że sygnałek to od Ciebie ;) Tylko nie wiem czy to dobry pomysł, żeby wejść z moją psinką do sklepu, bo ona jest bardzooo nieufna i jak widzi kogoś pierwszy raz to bardzo szczeka... a na jednego pana to się nawet rzuciła nie spodobał się jej:-( ale na żadnego dogomaniaka jeszcze się nie rzuciła, nie szczekała;) Więc... jeśli nie będzie dużo ludzi mogłabyś wyjść przed sklep? :roll: Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dobra, nie martwmy się na zapas ;) jeszcze zobaczymy ;) teraz lece spakować rzeczy Bonki ;) Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A w niedziele zapraszamy kolejny raz wszystkich zainteresowanych spacerkami po wałach ze schroniskowymi pieskami z Żywca :) o 8mej pod schronem !! Quote
Hund Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 8 rano pod schroniskiem w Żywcu :) niedziela :) dogomaniacy i dogomaniaczki z sercem zapraszam na spacery ze schroniskowcami. Quote
cockermanka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 heh..a my znów o tej porze w drodze na wystawkę.... Ale proszę o przekazanie głaskanek dla psiaków.... Hund - pamiętam o Kuleczce - gdybym jechała ;-) Quote
basia bonnie Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 cockermanka: a gdzie jedziecie? :roll:;) Do Krakowa?:roll: Quote
cockermanka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jutro do Brna,a w niedzielę do Krakowa.... Quote
goldenka245 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 cockermanka napisał(a):Jutro do Brna,a w niedzielę do Krakowa.... Może spotkanko?:cool3: Quote
cockermanka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Będę wolna dopiero po ocenach na naszym ringu,bo przy okazji robię foto-relację na forum spanielowe.Ale jakby co,to zapraszam do hali ;-) Quote
Recommended Posts