Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia Lublin napisał(a):
przekazują najnowsze wiadomości !!!!! maluszki już są w nowych STAŁYCH domkach :) pozostała jedynie mamusia, która też potrzebuje pomocy.

dzisiaj się ukazały ogłoszenia i dzisiaj już mają nowe domki??

czy po prostu ktoś z tej miejscowości zabrał psiaki?? jeśli tak, to mam nadzieję, że dobrze trafiły??

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
dzisiaj się ukazały ogłoszenia i dzisiaj już mają nowe domki??

czy po prostu ktoś z tej miejscowości zabrał psiaki?? jeśli tak, to mam nadzieję, że dobrze trafiły??

Ogłoszenia ukazały się tez kilka dni wcześniej. Jedna Pani dzwoniła z ogłoszenia :) a drugiego pieska zabrała kobieta z sąsiedniej wsi

sunia przychodzi do mojej znajomej na jedzonko ... mama nie zgadza się, żeby zostawała na dłużej :(

Posted

dzięki Waszej pomocy maluchy szybko znalazły domki, teraz musimy intensywnie szukać domku dla ich mamusi. sytuacja jest dramatyczna, moja znajoma napisała:

Teraz tak wygląda.
Matko niech ją ktoś weźmie bo sąsiad stwierdził,że trzeba ja zabić albo uśpić bo same problemy przez nią są. mama oczywiście nie protestowała bo jej przeszkadza ten pies;-((((((((((((

Posted

ania z poznania napisał(a):
Becia, możesz mi wysłać swój numer telefonu?? Ewanko, wielka prośba, możesz dowiedzieć się czy ten PDT jest wolny??

Z tego co wiem, miejsce jest wolne dla małej suni. Mieszkanie jest w bloku, więc nie może być hałaśliwa, bo sąsiedzi tego nie zniosą ;)
Czy wiemy jak sunia się zachowuje w mieszkaniu?

Czy ktoś ją tam choć na chwilkę wziął do domu, czy biega non stop po ulicy?

Posted

niestety nikt nie może jej zabrać do domu ... tak jak napisałam sunia jest przeszkodą i chcą jak najszybciej się jej pozbyć. Ja nie mam warunków, żeby ją zabrać do siebie. Mam swoje 2 psy i szczeniaczka na DT

Posted

Ilona śledzi wątek suni na FB i odpisuje na pytania. Gdy dowiedziała się, że jest jakaś szansa na uratowanie jej życia, obiecała mi że przetrzyma sunie w domu prze kilka dni. Dziewczyny BAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ :)

Posted

brakuje mi słów, żeby wyrazić ogromne podziękowania dla Ani z Poznania. Ania tak bardzo przejęła się losem bezdomnej suni, że załatwiła jej hotelik u Ewanki. Koszt hoteliku suni pokryje Ania.
Dziewczyny jesteś wielkie. bardzo serdecznie wam dziękuję !!!!

Posted

Ewanka napisał(a):
Odwiedzam sunię, oby była dzielna, już niedługo jej sprawy się wyjaśnią :) ... może znajdzie wspaniały domek, trzymajmy kciuki :p

ale na razie jedzie do Ciebie, tak? Na dt?