Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Muszę śmigać z piesami......paaaaaaaaaaaaa:multi: Miłego dzionka :loveu: Quote
shirrrapeira Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Proszę bardzo mocno trzymać za mnie dziś kciuki. Dziś bardzo ważny dzień dla mnie. Może od dziś zacznie się moja kariera zawodowa. Trzymajcie mocno... Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 shirrrapeira napisał(a):Proszę bardzo mocno trzymać za mnie dziś kciuki. Dziś bardzo ważny dzień dla mnie. Może od dziś zacznie się moja kariera zawodowa. Trzymajcie mocno... No to trzymamy :kciuki: Quote
e.v.a Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 przyszłam tylko powiedziec ze to wszystko jest do dupy :roll: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 evaxon napisał(a):przyszłam tylko powiedziec ze to wszystko jest do dupy :roll: Ale kurczaki "wszystko" to się w tej dupie chyba nie zmieści:shake::shake:. Ale zgadzam się co do ogólnych wniosków:roll: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jestem popołudniową porą..................podłączam się pod deklarację Effki.........:cool1: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jabcokowa,:shake: ty też? Toż normalnie zaraz jakieś stowarzyszenie "wszystkododupnych" założymy:cool3: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Bila']Jabcokowa,:shake: ty też? Toż normalnie zaraz jakieś stowarzyszenie "wszystkododupnych" założymy:cool3: Taaaak! Ja sie zgłaszam na prezesa:diabloti: Eff będzie moim zastępcą:evil_lol: Quote
Selket Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ktoś coś mówił o kablach?? :roll: JESTEM :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Selket']Ktoś coś mówił o kablach?? :roll: JESTEM :B-fly: :B-fly: :B-fly: Za późno, jak Cię nie było, ja zostałam obwołana kablarą:cool3: Quote
Selket Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Za późno, jak Cię nie było, ja zostałam obwołana kablarą:cool3: To dopsze:multi::multi::multi: I jak się czujesz w tej roli?:cool3: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :razz::razz::razz: Tak jakoś elektryzuję. Jak to kabel:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No ja też jestem w tym stowarzyszeniu, bo wszystko jest do dupy. Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 shirrrapeira napisał(a):No ja też jestem w tym stowarzyszeniu, bo wszystko jest do dupy. Shirra Jak rozmowa??? Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A co to za jakieś goopie gadki? :crazyeye: Z takimi tekstami to na forum dla hemoroidyków :mad: Nosy do góry dziewczyny - Nowy Rok się zbliża, a z nim Nowe :razz: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):A co to za jakieś goopie gadki? :crazyeye: Z takimi A jest takie? :cool3: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Jestem popołudniową porą..................podłączam się pod deklarację Effki.........:cool1: a swojej deklaracji nie masz :eviltong: ale coś w tej Effkowej jest :roll: :cool1: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Iv_']łeeeeeee w tym Stowarzyszeniu wszystkie funkcje zajęte :roll: to ja nie chcę należeć :eviltong: jestem optymistką :multi: a życie jest piękne i cuuuudowne :multi: chyba:roll: możesz byĆ zastępcą sekretarki, względnie ja ci odstąpię swoje, bo się nie nadaję:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 łeeeeeee w tym Stowarzyszeniu wszystkie funkcje zajęte :roll: to ja nie chcę należeć :eviltong: jestem optymistką :multi: a życie jest piękne i cuuuudowne :multi: chyba:roll: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):A co to za jakieś goopie gadki? :crazyeye: Z takimi tekstami to na forum dla hemoroidyków :mad: Nosy do góry dziewczyny - Nowy Rok się zbliża, a z nim Nowe :razz: :roll: jeśli jest takie forum to...........też nie chcę na nim być :shake:, bo ciekawe z jakim nickiem tam się występuje :roll: i o czym rozmawia, chyba nie ciągle o hemoroidach :crazyeye: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a w ogóle to wieczorne.........Cześć :multi: :loveu: :multi: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):A jest takie? :cool3: Pewnie jest - teraz na wszystko są jakieś fora :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):a w ogóle to wieczorne.........Cześć :multi: :loveu: :multi: Woooooooooooow....to Ty? :razz: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
Recommended Posts