Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: jeśli jest takie forum to...........też nie chcę na nim być :shake:, bo ciekawe z jakim nickiem tam się występuje :roll: i o czym rozmawia, chyba nie ciągle o hemoroidach :crazyeye: No to co tu robią jakieś takieś deklaracje wszystkododupne? Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Woooooooooooow....to Ty? :razz: Czeeeeeeść :multi::loveu: nieeee :shake: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):No to co tu robią jakieś takieś deklaracje wszystkododupne? nie mam pojęcia :shake: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):możesz byĆ zastępcą sekretarki, względnie ja ci odstąpię swoje, bo się nie nadaję:evil_lol: eeeeee na funkcje to ja się nie piszę :p trzeba być grzecznym i układnym, a ja tak nie lubię, mam buntowniczą naturę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):nieeee :shake: A wydawało mi się :roll: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):to tak jaki ja :shake: Ale nakręciliście tymi głowami:shake::shake::shake::shake:. Nie odpadły wam jeszcze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):nie mam pojęcia :shake: to tak jaki ja :shake: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):A wydawało mi się :roll: nie wklejamy cudzych zdjęć, więc wymarz je z łaski swojej :roll: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Ale nakręciliście tymi głowami:shake::shake::shake::shake:. Nie odpadły wam jeszcze:evil_lol: nasze głowy dobrze się trzymają :cool3: i nie da się ich ukręcić tak łatwo ;) :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):nie wklejamy cudzych zdjęć, więc wymarz je z łaski swojej :roll: to prośba, czy rozkaz? :razz: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):to prośba, czy rozkaz? :razz: sam to oceń :roll: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Ale nakręciliście tymi głowami:shake::shake::shake::shake:. Nie odpadły wam jeszcze:evil_lol: To są ćwiczenia relaksacyjne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):sam to oceń :roll: Net jest okrutny :shake:.......:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):To są ćwiczenia relaksacyjne :evil_lol: tak, to nowoczesna metoda treningowa :roll: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):tak, to nowoczesna metoda treningowa :roll: ...a jak rozpręża? :razz:......mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Znikam sobie :roll: humor mi się skwasił, więc nie będę tu też kwasić :roll: spokojnej nocki życzę :p Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):Znikam sobie :roll: humor mi się skwasił, więc nie będę tu też kwasić :roll: spokojnej nocki życzę :p Spokojnej :multi: Quote
e.v.a Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Taaaak! Ja sie zgłaszam na prezesa:diabloti: Eff będzie moim zastępcą:evil_lol: eee a czemu ja mam byc zastępcą :roll::roll::roll: chcialam powiedziec ze juz nie jest wszystko do doopy :p:p:p:multi::eviltong: Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Witam wszystkich:multi: ma ktoś walerianę......bo wychodzę z siebie....wszystko mnie wkurza, pies mnie wkurza, Ala mnie wkurza, Tz-mnie wkurza, Ja się wkurzam.....grrrrrrrrrrrrrr:angryy: HELP!:placz: Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszsz.....co tam na południu się dzieje? CUś w powietrzu może? :crazyeye: Juz nie wkurzaj się :calus:No własnie nie wiem........:cool1: Dopszzzz postaram sie:roll: Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 I Dogo też mnie wkurza:angryy: znowu posty przestawia:angryy: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='apple']Witam wszystkich:multi: ma ktoś walerianę......bo wychodzę z siebie....wszystko mnie wkurza, pies mnie wkurza, Ala mnie wkurza, Tz-mnie wkurza, Ja się wkurzam.....grrrrrrrrrrrrrr:angryy: HELP!:placz: Boszsz.....co tam na południu się dzieje? CUś w powietrzu może? :crazyeye: Juz nie wkurzaj się :calus: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 evaxon napisał(a): chcialam powiedziec ze juz nie jest wszystko do doopy :p:p:p:multi::eviltong: No widzisz jak mało trzeba, by koloryt otaczającego Ciebie świata zdecydowanie się zmienił? :razz::p Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Może to ten halny? Uśmieszek.....plizzzzzzzzzzz :razz: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='apple']No własnie nie wiem........:cool1: Dopszzzz postaram sie:roll: Może to ten halny? Uśmieszek.....plizzzzzzzzzzz :razz: Quote
Recommended Posts