e.v.a Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Menrzuś napisał(a):No widzisz jak mało trzeba, by koloryt otaczającego Ciebie świata zdecydowanie się zmienił? :razz::p no nie przesadzajmy :evil_lol: nadal nie jest kolorowo czesc :multi: Quote
Bila Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Witanko Menrzusiu i brygado kobieca. Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Agniest napisał(a):noooo, cuś wisi.... ja też ciągłego stresa mam.....:roll: witanko :multi: Apelka nie nerwuj się ;) Boszsz....nie sypcie mi się tu, bo jeszcze sam zostanę :shake: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doooooooooooooooooooooooooberek! :loveu: :p Bry, bry, bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='apple']Pomyślałam o was i wpadłam:loveu: głowa mnie boli:cool1: To aż tak jesteśmy niebezpieczni, że od samego myślenia można wpaść? :crazyeye:........:evil_lol: :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 evaxon napisał(a):no nie przesadzajmy :evil_lol: nadal nie jest kolorowo czesc :multi: Ale przynajmniej nie jest już do doopy :multi: witanko ;) Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bila napisał(a)::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Witanko Menrzusiu i brygado kobieca. Halny też do Poznania dotarł? :crazyeye:.......:loveu: Ależ to komunistycznie zabrzmiało - brygady kobiece :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Menrzusiu czy Ty tez uwazasz, ze jestem niezaradna zywiowo i czy to az tak bije z moich postow, bo jak tak to przestane tu pisac...Tak uwaza jakis dzieciak Olekq... Naprawde az tak zle jest ze mna? Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 shirrrapeira napisał(a):Menrzusiu czy Ty tez uwazasz, ze jestem niezaradna zywiowo i czy to az tak bije z moich postow, bo jak tak to przestane tu pisac...Tak uwaza jakis dzieciak Olekq... Naprawde az tak zle jest ze mna? Nie przejmuj sie tym dzieciakiem, chyba mu olekq89 jest. Ma szczyl problemy z hormonami, a zamiast mózgu ma puszkę z męskimi płynami ustrojowymi, które to mu uszami tryskają. Cóż od takiego niedorozwoja wymagać? Jesteś jaka jesteś....wg mnie, w szeroko rozumianej normie. Są przebojowi, a też i niezaradni w życiu. Jedni sobie daja radę (w dużym przypadku pomagając sobie łokciami), a innym przychodzi to z trudem (bo w dużej części są "za uczciwymi" na te czasy) Tak więc spokojnie ;).....wrzuć dzieciaka do ignorów i zapomnij że istnieje :loveu: Quote
e.v.a Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale przynajmniej nie jest już do doopy :multi: witanko ;) no niby nie ale.... nigdy nie znam dnia ani godziny kiedy ta doopa powróci :diabloti: Quote
shirrrapeira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzieki menrzus, ale to nie do konca tak ja nie moge nic sama zrobic, nawet sie nie moge wyprowadzic, bo mieszkam z rodzicami, a tak tez uwaza moj ojciec, bo od zawsze po mnie jezdzil przez to mam bardzo duzy brak wiary w siebie. Nie jestem niestety tak przebojowa jak moja mama, ale moja mama byla wychowana w innej rzeczywistosci, w pojeciu, ze jest najmadrzejsza, ze jej sie zawsze wszystko uda. A ja z kolei w tym, ze jestem beznadziejna, kiepska, kretynka, idiotka i co tam chcesz Napisał olekg89 hahaha 33letnia wykształcona i bez pracy.:lol::lol::lol:.Ja się nie dziwie ,ze cię stary jedzie skoro nie potrafisz się im postawić i zachowujesz się jak 10letnia dziewuszka ze wsi. Tak pisze o mnie Olus super nie... A u mnie jest do dupy, kto mnie pocieszy, albo kto mi powie, kiedy znajde prace.:-( Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 evaxon napisał(a):no niby nie ale.... nigdy nie znam dnia ani godziny kiedy ta doopa powróci :diabloti: To nie wiesz co zrobić? - Z kapcia ją w.....doopalona :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='shirrrapeira']Dzieki menrzus, ale to nie do konca tak ja nie moge nic sama zrobic, nawet sie nie moge wyprowadzic, bo mieszkam z rodzicami, a tak tez uwaza moj ojciec, bo od zawsze po mnie jezdzil przez to mam bardzo duzy brak wiary w siebie. Nie jestem niestety tak przebojowa jak moja mama, ale moja mama byla wychowana w innej rzeczywistosci, w pojeciu, ze jest najmadrzejsza, ze jej sie zawsze wszystko uda. A ja z kolei w tym, ze jestem beznadziejna, kiepska, kretynka, idiotka i co tam chcesz Napisał olekg89 hahaha 33letnia wykształcona i bez pracy.:lol::lol::lol:.Ja się nie dziwie ,ze cię stary jedzie skoro nie potrafisz się im postawić i zachowujesz się jak 10letnia dziewuszka ze wsi. Tak pisze o mnie Olus super nie... Tak pisze chłopczyk wiszący jeszcze na maminym cycusiu - nie przejmuj się. Wyjdziesz z domu to sie wszystko zmieni ;) Quote
e.v.a Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Menrzuś napisał(a):To nie wiesz co zrobić? - Z kapcia ją w.....doopalona :diabloti: uchh jak ja ja kopne:diabloti: lece wstepnie okolo 29 stycznia :multi: jeszcze nic pewnego ale na 80 % :multi: Quote
Bila Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kuna, przecież to to olek coś tam zbanowany został, nie na wiecznośćc, niestety:angryy: Quote
shirrrapeira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Niestety na razie nie ma szans na wlasne m2 nawet, bo wynajem nawet kawalerki kosztuje 1200 zla za cos trzeba zyc. A pracy tez nie jest tak latwo dostac, bo albo mam za duze kwalifikacje, albo za male... Albo nie jestem dlugonoga blondynka. Ech zycie... Bedzie dobrze, tylko kiedy... Z milych rzeczy w sobote odbieram dyplom... Bo szkole skonczylam sama bez problemow. Mam 4.00 na dyplomie z czego jestem dumna, to taki maly krok w przyszlosc. Niestety do przebojowosci i pchania sie lokciami mi daleko. A ja cenie sobie konstruktywny krytyki, to znaczy takiej, ktora cos daje. Powiem wiecej ja niestety odziedziczylam charakterek po ojcu, jestem tak samo jak on leniwa, zlosliwa i nienawidze jak ktos do mnie mowi wladczym tonem, jak ktos mowi do mnie jak bym byla jego pracownica, a do tego najbardziej nie lubie jak ktos oglada moje szafki, albo pyta mnie o jakies rzeczy o ktorych nie mam pojecia i do tego z usmiechem satysfakcji mowi jak mam Ci pomoc, jak nie odpowiedzialas na zadne pytanie, nie pamietam tego, czego sie uczylam ponad rok temu, wyrzucilam z pamieci, ja nie chce by mi pomagal tylko zeby raz na zawsze sie odczepil i dal mi zyc po mojemu... Moze spadek. Moj kolega teraz znowu jest bezdomny, bo nie mogl sie dogadac z rodzicami, a pracowal i wrocil do szkoly. Jemu sie nie udalo, a to najsilniejszy czlowiek jakiego znam, to jak ja mam sobie poradzic?? Nawet nie mam 1/25 sily tego czlowieka prosze o wsparcie... Cos mi dzis lezy na sercu... Zaraz bede spala i mam nadzieje, ze mi sie uda, zlozylam 102 CV moze sie uda... Trzymajcie za mnie kciuki. Ja naprawde jestem taka beznadziejna, moze Olekg89 ma racje. Co z tego, ze mam 33 lata i nie mam pracy, nie mam, bo wczesniej musialam sie zajac babcia, potem zdawalam mature w 2003 roku, potem zaraz poszlam na studia dzienne przez 3 lata. I coz kiedy mialam pracowac? Potem byly co prawda studia zaoczne, ale firma w ktorej pracowalam upadla, czy to moja wina, ze ona upadla. A potem juz nie szukalam, chcialam jak najlepiej zajac sie studiami... Udalo sie ukonczyc szkole...Musialam pisac prace magisterska, a ona byla dosc trudna... No coz ciekawe skad Olekg to wyczytal. Jakos nie zauwazylam w swoich postach takich symptomow, chyba, ze pisze w watku, ze mi zle... Oj chyba sie rozpisalam. Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 evaxon napisał(a):uchh jak ja ja kopne:diabloti: lece wstepnie okolo 29 stycznia :multi: jeszcze nic pewnego ale na 80 % :multi: Szczęściara :multi: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bila napisał(a):Kuna, przecież to to olek coś tam zbanowany został, nie na wiecznośćc, niestety:angryy: Też znasz tego szczyla? Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 shirrrapeira napisał(a):Trzymajcie za mnie kciuki. Będę trzymał. Musisz zmienić otoczenie i sama zacząć kreować swoje życie, a w końcu słońce zaświeci;) Quote
Bila Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Osobiście, nie, chwała Bogu, ale był na forum administracji jakiś błagalny watek, żeby go odbanować, więc się zainteresowałam. Zwłaszcza że błagające w każdym zdaniu robiły po 5 ortografów. Poczytałam kto to i... :shake:. Jakby to powiedzieć - taki typ osób jest kwintesencją tego, czego ja w ludziach nie akceptuję, nie znoszę Quote
Menrzuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bila napisał(a):Osobiście, nie, chwała Bogu, ale był na forum administracji jakiś błagalny watek, żeby go odbanować, więc się zainteresowałam. Zwłaszcza że błagające w każdym zdaniu robiły po 5 ortografów. Poczytałam kto to i... :shake:. Jakby to powiedzieć - taki typ osób jest kwintesencją tego, czego ja w ludziach nie akceptuję, nie znoszę No i tu jesteśmy tego samego zdania :evil_lol:.....pokolenie z wszczepionym dodyzmem :shake: Quote
shirrrapeira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A czego konkretnie? Bo ja mam takie samo wyobrazenie, dobrze, ze na ten watek nie wchodzi. A powiedz mi menrzusiu jak mam sie wyprowadzic, jak nie mam pracy, jak moja mama nie chce bym sie wyprowadzala. Moze na razie znalezc prace, tylko ciekawe kiedy, jak moja wada jest to, ze szybko sie poddaje... Quote
Bila Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Menrzuś napisał(a):No i tu jesteśmy tego samego zdania :evil_lol:.....pokolenie z wszczepionym dodyzmem :shake: No niestety. Quote
Bila Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 shirrrapeira napisał(a):A czego konkretnie? Bo ja mam takie samo wyobrazenie, dobrze, ze na ten watek nie wchodzi. Chamstwo - zawsze byłam zdania, że wiele różnych rzeczy można powiedzieć, ale forma, w jakiej się to robi, przynajmniej dla mnie, jest bardzo istotna. Quote
Recommended Posts