Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie Bilbuś zeżarł :diabloti: To bardzo prawdopodobne:cool3: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Powiesz, że na PW, ale mam to w doopie, bo chora jestem: Kofffffffffffffffffffffff Cię, wiesz? :loveu: Skrzynkę masz zatkaną, czy co? :diabloti: Chodź, założymy sobie off-topik i będziemy sobie słodzić :razz::loveu: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Znaczy przyjadę:evil_lol: :cool1: przyjeżdzaj przyjeżdzaj :evil_lol: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):To jak dojdzie do mnie paczka z książkami, to nie dam ich Gackowi, tylko sam zeżrę :diabloti: Tylko zrób zdjęcia po uczcie:evil_lol::evil_lol:. Alfa zemdleje:diabloti: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):To jak dojdzie do mnie paczka z książkami, to nie dam ich Gackowi, tylko sam zeżrę :diabloti: Już się tak nie czepiaj tych literówek:lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jesoooooooo ja się już pogubiłam :mdleje: nie wiem czy mówicie o "pączkach" czy "paczkach" :roll: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):jesoooooooo ja się już pogubiłam :mdleje: nie wiem czy mówicie o "pączkach" czy "paczkach" :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tu już w ogóle nikt się nie zorientuje, o co chodzi. Tym bardziej że jeszcze posty przestawia Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Skrzynkę masz zatkaną, czy co? :diabloti: Chodź, założymy sobie off-topik i będziemy sobie słodzić :razz::loveu: ..........................:eviltong:....................... Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Bo paczki są po to, żeby jeść, a nie pakować:diabloti: To jak dojdzie do mnie paczka z książkami, to nie dam ich Gackowi, tylko sam zeżrę :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tu już w ogóle nikt się nie zorientuje, o co chodzi. Tym bardziej że jeszcze posty przestawia żę posty przestawia to wkurzające:mad: ale że pleciemy bez sensu to cudowne :multi:, trzeba się pośmiać i naergetyzować troszkę ;) Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):..........................:eviltong:....................... Chyba faktycznie jesteś chora :crazyeye: bo Ci z gorączki język wisi :crazyeye: :evil_lol::loveu: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):żę posty przestawia to wkurzające:mad: ale że pleciemy bez sensu to cudowne :multi:, trzeba się pośmiać i naergetyzować troszkę ;) Powiem tak; jesteśmy genialni:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):To bardzo prawdopodobne:cool3: Jakby mi zniknęły, to od razu Gacka bym zawołał :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):A tam zemdleje - po czopki rozluźniające poleci :diabloti: buahahaaaaa :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mówimy o pączkach w paczkach:cool3:, my zjemy pączki, a Menrzuś papier po opakowaniu, bo tak chciał. Zaczynam podejrzewać, że te rzekomo zjedzone przez Gacka książki, to jego robota:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Tylko zrób zdjęcia po uczcie:evil_lol::evil_lol:. Alfa zemdleje:diabloti: A tam zemdleje - po czopki rozluźniające poleci :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Bila mówiła o paczkach.....no to kontynuuję :diabloti: takie jedno małe "ą" a jak zmienia treść :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Już się tak nie czepiaj tych literówek:lol: Mła???? :crazyeye: Jak bym śmiał z taaaaaaką personą zadzierać :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):jesoooooooo ja się już pogubiłam :mdleje: nie wiem czy mówicie o "pączkach" czy "paczkach" :roll: Bila mówiła o paczkach.....no to kontynuuję :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Mówimy o pączkach w paczkach:cool3:, my zjemy pączki, a Menrzuś papier po opakowaniu, bo tak chciał. Zaczynam podejrzewać, że te rzekomo zjedzone przez Gacka książki, to jego robota:evil_lol: oooooooo kurcze :-o myślisz, że to On :roll: a potem fotografuje i na Gacusia zwala :crazyeye: sama już nie wiem :shake: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Powiem tak; jesteśmy genialni:diabloti::evil_lol: skromnie to zabrzmiało jakoś :cool1: ale nie powiem, że nie zgadzam się z Tobą :multi: :evil_lol: :cool3: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):CUś mnie zaatakowało i wywaliło mnie z sieci :crazyeye: coooooooooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a jak mówiłam, że boje się tu sama zostawać :shake: to śmiałeś się ze mnie :placz: a tu coś atakuje :roll: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :mad: to zrób coś z tym......atakującym, bo to przecież Twój wątek jest :roll:;) Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Muszę śmigać z piesami......paaaaaaaaaaaaa:multi: Miłego dzionka :loveu: Leć, piękne słoneczko dzisiaj :multi: Miłego i Tobie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 CUś mnie zaatakowało i wywaliło mnie z sieci :crazyeye: Quote
Recommended Posts