Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Gdyby ktoś miał potrzebę to .......proszę tak śliczna ruszofa chusteczka :razz: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']:-o boszszsz ale ja mam wielką śmoc :evil_lol: Niech Moc będzie z Tobą :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evaxon napisał(a):buahahahahahahah teraz to mnie powaliles na kolana :grin: :loveu: Powtórzę się....może nie policzą mi tego za spam Wstańcie kobieto :p......nie róbcie siary :shake: :diabloti: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):wiesz cioteczka niby "chłopaki nie płaczą" ale to tylko piosenka ;) skoro dano mężczyźnie gruczoły łzowe to widocznie mają ich używać, ale że ja wpłynęłam na ich użycie to ho hoooooo chyba nie lada wyczyn :diabloti: Bo jesteś :cool2: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Selket napisał(a):Hmmm.........być może....Ja tam mówię o tym czynniku wyciskającym płyn, z gruczołów.....:diabloti: Czynnikiem był ścisk :roflt: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Niech Moc będzie z Tobą :diabloti: Star Wars:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Powiem jak Yoda: Z tobą będzie niech moc:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a):Bo jesteś :cool2: oj :oops: chyba mnie komplement doleciał ;) :p :razz: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Powtórzę się....może nie policzą mi tego za spam Wstańcie kobieto :p......nie róbcie siary :shake: :diabloti: :hmmmm: ostanio słyszałam to :evil_lol: ale było skierowane do innej kobiety :roll: masz rację, powtarzasz się Menrzuś :p :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Już nie tylko ruszofa, ale też zasmarkana :diabloti: i dlatego jest taka bezcenna :multi: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']Gdyby ktoś miał potrzebę to .......proszę tak śliczna ruszofa chusteczka :razz: :diabloti: Już nie tylko ruszofa, ale też zasmarkana :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a):Star Wars:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Powiem jak Yoda: Z tobą będzie niech moc:evil_lol: Aaaaave :modla::modla::modla: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: ostanio słyszałam to :evil_lol: ale było skierowane do innej kobiety :roll: masz rację, powtarzasz się Menrzuś :p :diabloti: Ale to była identyczna sytuacja, która usprawiedliwia identyczną odpowiedź :eviltong: Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Powtórzę się....może nie policzą mi tego za spam Wstańcie kobieto :p......nie róbcie siary :shake: :diabloti: :evil_lol: okej :evil_lol: juz wstaje:lol: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol: okej :evil_lol: juz wstaje:lol: dzięki :diabloti: Kobieta klęczy tylko w kościele.....nikt Ciebie alfować nie nauczył? :crazyeye::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 i jeszcze za karę klęczą na grochu :roll: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):dzięki :diabloti: Kobieta klęczy tylko w kościele.....nikt Ciebie alfować nie nauczył? :crazyeye::evil_lol: a jak samiec jest Alfą, to co wtedy? :p Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Za karę? :crazyeye:....no, chyba, że sobie same zadały :eviltong::evil_lol: gdzieś czytałam o takiej karze :roll: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale to była identyczna sytuacja, która usprawiedliwia identyczną odpowiedź :eviltong: rzadna sytuacja nie jest identyczna :eviltong: skoro kobiety były inne, to nie mogły stworzyć takiej samej sytuacji, to niemożliwe :roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):dzięki :diabloti: Kobieta klęczy tylko w kościele.....nikt Ciebie alfować nie nauczył? :crazyeye::evil_lol: :splat:o ja głupia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):i jeszcze za karę klęczą na grochu :roll: Za karę? :crazyeye:....no, chyba, że sobie same zadały :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie ma takiej opcji - najwyżej gdzie na tej drabince może dojść, to BETA :shake: no coś Ty:roll: są samce Alfa :roll: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):a jak samiec jest Alfą, to co wtedy? :p Nie ma takiej opcji - najwyżej gdzie na tej drabince może dojść, to BETA :shake: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaa...to pewnie w tej bajce, o księżniczce co nie mogła zasnąć :diabloti: w bajce to ona miała spać na grochu, a nie klęczeć :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):gdzieś czytałam o takiej karze :roll: Aaaaa...to pewnie w tej bajce, o księżniczce co nie mogła zasnąć :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Ot kobieca logika :diabloti: Ot faceta interpretacje :eviltong: :diabloti: Quote
Recommended Posts