Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Hahahahahahahahahaha...............tylko Bila się nacięła......trzeba ją wziąć na szkolenie:evil_lol:

Ojjj no nie żłość się....zość piekności szkodzi:diabloti:

Dobra kochani zmykam.....wpadnę z pracy a wy sobie tu nie przeszkadzajcie i peplajcie ile wlezie:evil_lol:

Powodzenia:multi:
do miłego :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
To jest taki batonik z drażetkami na wierzchu :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubię batoniki:diabloti:, z drażetkami nie jadłam:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Tiaaa, a mnie to Iv do siłowni zapraszała:mad::mad:, żebym siódme poty z siebie wyciskała, zadyszała się i spociła:angryy:. I jeszcze reklamowała, ze to takie fajne, bo ona też ćwiczy, a teraz chce mi ptasie odebrać:cool3:

a kto mówił, że ćwiczy? :crazyeye: że pracuje to zgadza się, ale o ćwiczeniu to nie było ani słowa :eviltong:
a ptasie to chcesz TY mi odebrać :mad:, bo to moje, zamówione wczoraj już było :eviltong::p

Posted

Bila napisał(a):
Tiaaa, a mnie to Iv do siłowni zapraszała:mad::mad:, żebym siódme poty z siebie wyciskała, zadyszała się i spociła:angryy:. I jeszcze reklamowała, ze to takie fajne, bo ona też ćwiczy, a teraz chce mi ptasie odebrać:cool3:

Pewnie miała na myśli tą kawiarenkę w siłowni :razz: bo co to za przyjemność szczerzyc do siebie zęby przy podnoszeniu sztangi :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Otóż to - kobitka musi być mNiętka tu i tam :razz::p

dobrze prawisz :thumbs:
"szkieletorom" mówimy stanowcze NIE :multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
to takie MMsy...nie wiedziałaś? :diabloti:

mmsy to są takie zdjęcia w telefonie :roll: :roll:

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):

Zdecydowanie.......strach przy nich nawet mówić, żeby powiew ich nie obalił :shake:

:evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

Tu gadasz stanowcze nie, a nie chciałaś, żzebym w twojej siłowni paczki jadła razem z tobą, bo to niepolityczne:eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Zdecydowanie.......strach przy nich nawet mówić, żeby powiew ich nie obalił :shake:

:evil_lol:

a jeszcze jak ma się jakiś oddech Winter strong -to powala od razu na kolana :evil_lol: i potem taka bidulka nie może wstać, bo jej buty zbyt ciążą :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
MMSy to tak.....ale MMsy to takie drażetki na tym batonie :eviltong::evil_lol:

Ale na mojej nokii nie ma drażetek:placz::placz::placz::placz:

Posted

Iv_ napisał(a):
a jeszcze jak ma się jakiś oddech Winter strong -to powala od razu na kolana :evil_lol: i potem taka bidulka nie może wstać, bo jej buty zbyt ciążą :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cudowne

Posted

Bila napisał(a):
Tu gadasz stanowcze nie, a nie chciałaś, żzebym w twojej siłowni paczki jadła razem z tobą, bo to niepolityczne:eviltong:

oj wiesz :cool1: polityka firmy to polityka :roll:, a życie to życie ;)
poszłbyśmy sobie na te pączki gdzieś:evil_lol: żeby na nas się nie gapili i im ślina nie ciekła :eviltong:

Posted

Bila napisał(a):
Ale na mojej nokii nie ma drażetek:placz::placz::placz::placz:

:crazyeye: ja też mam Nokię i też nie ma .....drażetek :roll: :roll: :roll: :shake:

Posted

Bila napisał(a):

I dobrze mówiła - tyle się napracowała, żeby te paczki spakować, a Ty od razu chcesz wtrajać :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

eee tam - Winter Strong to od razu zamraża......by nie zdążyla opaść :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Powiesz, że na PW, ale mam to w doopie, bo chora jestem:

Kofffffffffffffffffffffff Cię, wiesz? :loveu:

wyznania na PW :mad: :mad: :mad:

ale wiesz, jego nie da się nie koffffffać, więc zrozumiałe to Twoje wyznanie tu :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
eee tam - Winter Strong to od razu zamraża......by nie zdążyla opaść :diabloti:

masz rację, zamarzłaby taka w locie :roll: bo to chodzą w portkach opadających gdzieś na końcu tyłka, plecy i brzuchy gołe, a potem takiej zimno i sie przeziębia szybko :roll: i nie wie dlaczego niby, taka biedulka :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
I dobrze mówiła - tyle się napracowała, żeby te paczki spakować, a Ty od razu chcesz wtrajać :evil_lol:

Bo paczki są po to, żeby jeść, a nie pakować:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Skrzynkę masz zatkaną, czy co? :diabloti:

Chodź, założymy sobie off-topik i będziemy sobie słodzić :razz::loveu:

błeheheheheh dobre to było :evil_lol: :multi: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
oj wiesz :cool1: polityka firmy to polityka :roll:, a życie to życie ;)
poszłbyśmy sobie na te pączki gdzieś:evil_lol: żeby na nas się nie gapili i im ślina nie ciekła :eviltong:

Znaczy przyjadę:evil_lol: