Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']rzadna sytuacja nie jest identyczna :eviltong: skoro kobiety były inne, to nie mogły stworzyć takiej samej sytuacji, to niemożliwe :roll: :evil_lol: Ot kobieca logika :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):dobre, nie? :razz::diabloti: kombinujesz jak koń pod górę :eviltong: i jak zwykle taaaaaki skromny jesteś :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):Ot faceta interpretacje :eviltong: :diabloti: dobre, nie? :razz::diabloti: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Skromnośc to moja główna cecha :evil_lol: Muszę już śmigać :shake: Doooobrej :multi::loveu: masz jeszcze i inne cechy też :cool1:, a która bardziej główna trudno zdecydować :cool3: Idź sobie idź :shake: Spokojnych snów :loveu::multi: i jutro zaparz jakieś pachnącej kawki to się skuszę i przyjdę ;) :razz: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):kombinujesz jak koń pod górę :eviltong: i jak zwykle taaaaaki skromny jesteś :p :diabloti: Skromnośc to moja główna cecha :evil_lol: Muszę już śmigać :shake: Doooobrej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):A zaparzę....i jeszcze ptasie będzie :razz: Paaaaaa :multi: mmmmmmmm i poczęstujesz,co? :razz: 3 poproszę ptasie dla mnie :p Paaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):masz jeszcze i inne cechy też :cool1:, a która bardziej główna trudno zdecydować :cool3: Idź sobie idź :shake: Spokojnych snów :loveu::multi: i jutro zaparz jakieś pachnącej kawki to się skuszę i przyjdę ;) :razz: A zaparzę....i jeszcze ptasie będzie :razz: Paaaaaa :multi: Quote
Agniest Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ooo, widzę, że pierwsza w kolejce do tego ptasiego jestem :evil_lol: witanko :multi: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Agniest napisał(a):ooo, widzę, że pierwsza w kolejce do tego ptasiego jestem :evil_lol: witanko :multi: Ale Ci się dobrze ten miesiąc zaczął :lol: :multi::loveu: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dzień dobry:multi:....ja dzisiaj później i tylko na moment....jakaś dezorganizacja u mnie dzisiaj panuje.......normalnie doba sie skurczyła czy co?:roll: Ja też poproszę ptasiego mleczka:diabloti: A nadrobię tą waszą paplaninę jak przyjdę do pracy...bosszzz naptasiorzyli:cool1::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Dzień dobry:multi:....ja dzisiaj później i tylko na moment....jakaś dezorganizacja u mnie dzisiaj panuje.......normalnie doba sie skurczyła czy co?:roll: Ja też poproszę ptasiego mleczka:diabloti: A nadrobię tą waszą paplaninę jak przyjdę do pracy...bosszzz naptasiorzyli:cool1::evil_lol: Dobra, dobra - powiedz lepiej, że jeszcze andrzejkowanie Ciebie trzyma :evil_lol: Czeeeeee w ten słoneczny dzionek :multi::loveu: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - powiedz lepiej, że jeszcze andrzejkowanie Ciebie trzyma :evil_lol: Czeeeeee w ten słoneczny dzionek :multi::loveu:Nie andrzejkowałam.......nie miałam nastroju ani smaku:cool1::roll: No widzisz jak poczarowałam:loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Nie andrzejkowałam.......nie miałam nastroju ani smaku:cool1::roll: No widzisz jak poczarowałam:loveu::multi: A po co Ci Andrzejki - na codzień czarujesz :evil_lol: A jak z Tobą? :roll: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Menrzuś']A po co Ci Andrzejki - na codzień czarujesz :evil_lol: A jak z Tobą? :roll:No wiesz.........fcale co dzień nie czaruję:drink1:.......ino od święta:evil_lol: Ze mną? No po japońsku czyli : jako tako:evil_lol: a tak serio : raz lepiej raz gorzej:roll: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! :loveu: Czeeee Izuniu :multi::loveu: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):mmmmmmmm i poczęstujesz,co? :razz: 3 poproszę ptasie dla mnie :p Paaaaaaa :loveu: A co w pracy powiedzą????:-o:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):A co w pracy powiedzą????:-o:cool3::evil_lol: 10 minut poskacze ze skakanką i nic nie powiedzą :evil_lol: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):A co w pracy powiedzą????:-o:cool3::evil_lol: :roll: przecież zjem tutaj to nic nie będą wiedzieli :eviltong:, chyba że ktoś im nakabluje, ale nie radzę :mad: :angryy: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Witam Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: i Wujaszka :loveu: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):Witam Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: i Wujaszka :loveu::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):Witam Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: i Wujaszka :loveu: Ale się dzisiaj rano słodko zrobiło:evil_lol: Witam, witam :multi::loveu:.....i o zdrowie pytam :razz: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: przecież zjem tutaj to nic nie będą wiedzieli :eviltong:, chyba że ktoś im nakabluje, ale nie radzę :mad: :angryy: :diabloti: Nie, no kto miałby nakablować???:evil_lol: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):10 minut poskacze ze skakanką i nic nie powiedzą :evil_lol: Czeeeeeeść :multi::loveu: 10 minut to za mało, do wieczora będzie musiała podskakiwać:shake: Quote
Recommended Posts