Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Nie, no kto miałby nakablować???:evil_lol: Walnąć w stół, a nożyce zawsze się odezwą :diabloti: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Walnąć w stół, a nożyce zawsze się odezwą :diabloti: HA! Wiedziałam ze mam nie zabierać głosu:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Nie, no kto miałby nakablować???:evil_lol: :roll:nooooo są tu tacy uczynni :mad: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Walnąć w stół, a nożyce zawsze się odezwą :diabloti: Zobacz i od razu dwie się odezwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a niby nikt by nie nakablował :roll: a tuuuuuuuu...............:mad: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll:nooooo są tu tacy uczynni :mad: Ja od razu mówię, że jestem na to za leniwa:evil_lol:. jakies wycinanki z gazet, słanie anonimów, to zbyt pracochłonne:evil_lol: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Iv_']Zobacz i od razu dwie się odezwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a niby nikt by nie nakablował :roll: a tuuuuuuuu...............:mad:No przeciez od poczatku było wiadomo ze Bila:diabloti: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Ja od razu mówię, że jestem na to za leniwa:evil_lol:. jakies wycinanki z gazet, słanie anonimów, to zbyt pracochłonne:evil_lol: a Ty o telefonie nie słyszałaś? :crazyeye: to takie urządzenie od lat już funkcjonuje :cool3: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):10 minut to za mało, do wieczora będzie musiała podskakiwać:shake: Myślisz? :crazyeye:....biedna Iv - tyle męczarni za trochę przyjemności :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']HA! Wiedziałam ze mam nie zabierać głosu:evil_lol: Ja też się powstrzymywałem :diabloti: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']No przeciez od poczatku było wiadomo ze Bila:diabloti: Patrz, no kuna:angryy::angryy:, wydało się:evil_lol: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):a Ty o telefonie nie słyszałaś? :crazyeye: to takie urządzenie od lat już funkcjonuje :cool3: A co to jest?:roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Ja od razu mówię, że jestem na to za leniwa:evil_lol:. jakies wycinanki z gazet, słanie anonimów, to zbyt pracochłonne:evil_lol: .....wystarczy smsik od "życzliwego" :eviltong::evil_lol: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Myślisz? :crazyeye:....biedna Iv - tyle męczarni za trochę przyjemności :shake: :evil_lol: Mówię ci, dlatego te ptysie zjem ja:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):10 minut to za mało, do wieczora będzie musiała podskakiwać:shake: Menrzuś napisał(a):Myślisz? :crazyeye:....biedna Iv - tyle męczarni za trochę przyjemności :shake: :evil_lol: pfyyyyyyy nie będę żadnych męczarni przechodzić :eviltong: zjem bez skrupułów ciałka nigdy nie za wiele :eviltong::cool3: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Mówię ci, dlatego te ptysie zjem ja:evil_lol: oszszsz żesz TY :crazyeye: to o to Ci chodziło :mad: masz zakusy na moje zarezerwowane ptasie :roll: nic z tego moja panno, nie dam :angryy: :diabloti: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też się powstrzymywałem :diabloti:Hahahahahahahahahaha...............tylko Bila się nacięła......trzeba ją wziąć na szkolenie:evil_lol: Patrz, no kuna:angryy::angryy:, wydało się:evil_lol:Ojjj no nie żłość się....zość piekności szkodzi:diabloti: Dobra kochani zmykam.....wpadnę z pracy a wy sobie tu nie przeszkadzajcie i peplajcie ile wlezie:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):A co to jest?:roll: :evil_lol: nie wiesz? :roll: a o ptasim, słyszałaś? no no......masz wiadomości bardzo wybiórczo przyswajalne :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']siem zgublowałam:roll: :roll: że niby sama się klonujesz :diabloti: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):nie wiesz? :roll: a o ptasim, słyszałaś? no no......masz wiadomości bardzo wybiórczo przyswajalne :evil_lol: :cool3: :evil_lol: O ptasim tak:diabloti:. O telefonach nie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Hahahahahahahahahaha...............tylko Bila się nacięła......trzeba ją wziąć na szkolenie:evil_lol: Ojjj no nie żłość się....zość piekności szkodzi:diabloti: Dobra kochani zmykam.....wpadnę z pracy a wy sobie tu nie przeszkadzajcie i peplajcie ile wlezie:evil_lol: Niedawno dołączyła......ale szybko nadrobi :evil_lol: Czymnij się cieplutkooooooo :multi::loveu: Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Hahahahahahahahahaha...............tylko Bila się nacięła......trzeba ją wziąć na szkolenie:evil_lol: No:roll: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bila napisał(a):Patrz, no kuna:angryy::angryy:, wydało się:evil_lol: :cool3: jaką przeprowadzili akcję demaskatorską :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iv_ napisał(a):pfyyyyyyy nie będę żadnych męczarni przechodzić :eviltong: zjem bez skrupułów ciałka nigdy nie za wiele :eviltong::cool3: Otóż to - kobitka musi być mNiętka tu i tam :razz::p Quote
Bila Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Otóż to - kobitka musi być mNiętka tu i tam :razz::p Tiaaa, a mnie to Iv do siłowni zapraszała:mad::mad:, żebym siódme poty z siebie wyciskała, zadyszała się i spociła:angryy:. I jeszcze reklamowała, ze to takie fajne, bo ona też ćwiczy, a teraz chce mi ptasie odebrać:cool3: Quote
Recommended Posts