Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='egradska']Jestem, dziewczynki. podajcie nr konta, postaram się coś dorzucić do leczenia pieska[/QUOTE]
bardzo dziekuje, zaraz wysle pw :kiss_2:

[quote name='joteska']wiadomo jak Kanisek się czuje?[/QUOTE]
czuje sie dobrze, bylam u niego ale napsze jak sie obrobie w pracy, bo mam tu prawdziwy pozar... :placz:

[quote name='rencia42']Trzymam kciuki za Kanisa żeby leczenie szybko przyniosło pozytywny skutek.[/QUOTE]
bardzo dziekujemy :)

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']ojej, widzę , że problemy zdrowotne. kakadu proszę nr konta na pw.[/QUOTE]
nie, nie ma problemow zdrowotnych ;)
pozar w pracy bo sie troche zaniedbalam;
kanis w porzadku, zaraz wstawie zdjecia;
juz wysylam elzbietko (calkiem nie pamietam co kupilas i na jakim bazarku...:( - musze posprawdzac)

Posted

ok
oto kanisek w swoim pokoju :)
na początku piszczal jak mnie zobaczyl, ale jak dałam mu mu prasowana kostke to praktycznie przestał na mnie zwracać uwagę taka mu sie wydala atrakcyjna :);)
musze kupic kostki i przeslac mu do szpitala w kopercie - bedzie mial zajecie bo mu smutno chyba...
jest podobno bardzo grzeczny; na drugim zdjeciu widac zabandazowana noge;

Posted

Agushka, wrzuć w podpis ten kod

Duży banerek
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217371-piekny-5-letni-ON-z-dysplazja-potrzebne-fanty-na-bazarki!-zbieramy-na-operacje..."][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/1407/baner1ham.jpg[/IMG ][/URL ]

Mały banerek
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217371-piekny-5-letni-ON-z-dysplazja-potrzebne-fanty-na-bazarki!-zbieramy-na-operacje..."][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1192/baner2n.jpg[/IMG ][/URL ]

Tylko skasuj spacje przed czerwonymi nawiasami.

Posted

jutro dostanie plastykowe legowisko (takie ferplastu) z polarowym kocykiem; juz przygotowalam to po mojej once; do tej pory stalo na tarasie, ale ona sobie poradzi bez niego dopóki będzie potrzebne kanisowi;
kupilam tez 5 prasowanych dużych kostek; pogryzie sobie zamiast ściągać opatrunek z nogi ;)

Posted

[quote name='Morska']Świetnie wygląda, mordka szczęśliwa :). Może dziś go odwiedzę. Czy Kanis lubi wołowe penisy :cool3:? Radar za nimi przepada.[/QUOTE]
ja myślę, że on wszystko chętnie wciągnie, choćby z nudów...

Posted

[quote name='agis']Collie, dzięki za ogarnięcie tego wszystkiego :loveu:[/QUOTE]

oj tak, collie odwaliła kwał roboty z kalendarzowym bazarkiem :loveu:
ale równie wielkie podziękowania należą się tobie agis, za pomysł i wykonanie kalendarzy :kiss_2:

Posted

Byłam dziś u Kanisa. Grzeczny psina domaga się głaskania. Nie jestem przekonana czy można mu wszystko dawać do przegryzki. Mnie przegoniono z gryzakiem wołowym argumentując odmowę ewentualną biegunką. W każdym razie widzę, że się dobrze miewa. Ma za to b. hałaśliwego kolegę i Cykorkę w boksie obok. Kakadu możesz ją wygłaskiwać przy okazji wizyty u Kanisa? Jest bardzo wylękniona i wystraszona, a potrzebuje ciepła i zrozumienia. Tylko jakbyś ją głaskała to nigdy ręką od góry - boi się tego.

Posted

powaznie? nie pozwolili ci dac kanisowi niczego do gryzienia??? przeciez on tam sie strasznie nudzi...
tz wlasnie ma dzis zawiezc w jedno miejsce te kostki prasowane; stamtad odbierze je karolina_g_k i podrzuci do lecznicy...
jestem dzis umowiona na telefon z pania doktor to przy okazji zapytam - moze faktycznie mu szkodza, chociaz przeciez nie powinny.......
no nic, chociaz poslanko bedzie mial - latwe do utrzymania w czystosci wiec moze sie zgodza, zeby mu postawic...

poslanie jest takie:

tylko bez kota ;)

wygląda na zdjeciu na jakies male :cool3:, ale moja onka ktora jest wieksza od kanisa spokojnie sie na nim miesciła, więc może to kwestia źle zrobionego zdjęcia...

Posted

[quote name='kakadu']oj tak, collie odwaliła kwał roboty z kalendarzowym bazarkiem :loveu:
ale równie wielkie podziękowania należą się tobie agis, za pomysł i wykonanie kalendarzy :kiss_2:[/QUOTE]
Tobie również, a tak na prawdę to Wam, ja tylko założyłam temat :)

Prosimy o wygłaskanie Kanisa, a z posłania na pewno się ucieszy, zawsze to wygodniej i zdrowiej.

Posted

Melduję się na watku, na prośbę kakadu:)
Niestety,finansowo nie dam rady pomóc Kaniskowi, ale może jeszcze w tym roku uda mi się zrobic bazarek dla niego. Wstawię wtedy tutaj link, tak, jak do tej pory było robione.

pzdr.

Posted

dzieki asiu, ze wpadlas do nas - bedzie razniej :)

rozmawialam dzis z pania doktor, powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazan, żeby kanis pogryzał sobie "kości" z prasowanej skóry; co innego prawdziwe kości - one mogą zaszkodzic, ale takie gryzaki ze skóry nie; więc karolina_g_k podrzuci kaniskowi w najblizszych dniach łoże i gryzaki;
karolinko - dziękuje bardzo za pomoc :)

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]zapraszamy na bazarek z puzzlami i ekspresem do kawy oczywiscie na kanisa :)[/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[COLOR=red][B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219150-ekspres-do-kawy-nokia-puzzle-i-quot-kom%C3%B3dka-quot-na-kanisa-do-18-12?p=18163209#post18163209[/URL][/B][/COLOR]