Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam, zapomnialam napisac, ze wczoraj przyjechala do mnie megii1 i przywiozła pudło fantów na bazarek wsród których jest szałowa miniówka, superbuty na obcasie i fantastyczna torebka; tyle zobaczylam z wierzchu bo moje psy mnie otoczyly i chcialy sie ubierac i przymierzac ;)
dzis sie za to wezme ew. w weekend i... bedzie kolejny bazarek :)
dzieki megii1 :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='egradska']Jestem, dziewczynki. podajcie nr konta, postaram się coś dorzucić do leczenia pieska[/QUOTE]
przepraszam - umknął mi najwyraźniej ten wpis...; ale już rach. wysłany - ciotka mnie ponagliła na pw ;)

Posted

[quote name='kakadu']uwaga - joteska wykupila duza ilosc kalendarzy! :) jesli ktos sie jeszcze waha, to niech sie decyduje, zeby nie bylo za pozno ;)[/QUOTE]

mam trochę psiaków do wypromowania i osób do obdarowania;)
mizianki dla kochanego dzielnego Kanisa:loveu:

Posted

byłam dzis w schroniku i spotkalam Dorotę Bujwid - wolontariuszkę, ciotkę Kaniska :)
Kanisek dostał od niej 100 złotych co zostało zapisane na pierwszej stronie

Dorotko - dziękujemy bardzo :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

Morska napisał(a):
Wymiziałam dziś Kanisa. Chłop miewa się bdb, tyko zabawek mu brakuje - nudzi się, tak jak kolega pierwszego boksu. Lubi jakieś zabawki?

o rany nie wiem czy lubi zabawki...
moze by pogryzł jakiegoś gumowego kurczaka...?
tylko piszczałke trzeba by wyjac zeby innych psow nie denerwowal w szpitaliku;
a powiedz - ma to posłanie wstawione? jak bedziesz nastepnym razem to mozesz zrobic jakies zdjecia? (chocby telefonem) i wstawic na watek?
te prasowane kostki juz mu sie pewnie skonczyly...
moze faktycznie jakas zabawke - mialabys jakas pozyczyc? albo kup - to oddam ci pieniazki - myslę, ze ofiarodawcy nie beda mieli nic przeciwko jesli przeznaczymy jakas kwote na umilenie mu zycia...?
moze karoline_g_k poprosze - ona czesto bywa w lecznicy

Posted

dzwonilam dzis do kliniki - kaniskowa lapka bardzo dobrze sie goi, ale jeszcze z tydzien potrwa zanim ten proces sie zakonczy; ale pani doktor jest dobrej mysli; za tydzien zadzwonie i mam nadzieje dowiemy sie, ze lapeczka lada moment bedzie zoperowana (opuszka centralna); a potem to juz poleci ;)

wczoraj na rachunek kliniki wplacilam 470 zlotych, czyli te pieniazki z deklaracji w pierwszym poscie;
niedlugo zakoncza sie bazareki i tez bedzie pare zlotych; moze damy rade ;)

Posted

Pozdrowienia ;)

Kanis jest wesoły.
Apetyt mu dopisuje.
Łapki ładnie się goją, dziś późnym wieczorem chirurg miał je jeszcze obejrzeć.
Podobno łobuziak nie bardzo chce zajmować się gryzakami. Woli spacery i mizianie ;)

Posted

[quote name='karolina_g_k']
Kanis jest wesoły.
Apetyt mu dopisuje.
Łapki ładnie się goją, dziś późnym wieczorem chirurg miał je jeszcze obejrzeć.
Podobno łobuziak nie bardzo chce zajmować się gryzakami. Woli spacery i mizianie ;)
Też bym wolała:)

Pzdr.

Posted

joteska napisał(a):
na mizianki wirtualne przyszłam i pogapić sie też na fociaczki - ależ on piękny!

dawaj lepiej adres albo sie pofatyguj osobiscie odebrac te swoje kalendarze ;)

Posted

dzwonie do pani doktor wlasnie, ale nie odbiera; sprobuje pozniej, bo moze jeszcze spi po jakims nocnym dyzurze, czy co; kiedys ja chyba obudzilam i teraz mam lęki, bo nie cierpie wyrywac ludzi ze snu;

Posted

no niestety jest jeszcze mala dziurka w lapce i trzeba to wsztystko dokladnie zagoic zanim podejmie sie jakiekolwiek proby naprawiania tego miejsca, bo nie mozna ryzykowac, ze cos sie zacznie paprac; taka ranka po ew. plastyce opuszki powina sie zagoic w kilka dni; jakiekolwiek dzialania zostana podjete nie wczesniej niz po nowym roku wiec musimy sie uzbroic w cierpliwosc; wiem - latwo sie mowi, ale nic nie poradzimy; lepiej poczekac i miec pewnosc, niz sie za bardzo pospieszyc;

Posted

Życzę Kanisowi by jak najszybciej wyzdrowiał i poszedł do zasłużonego kochającego domku, by mógł nosek wtulać w ukochanego swojego człowieka
a Wam psiowe janiołki pachnącej choinki, jasnej gwiazdki, rodzinnego ciepełka i uśmiechu, wiary i wytrwałości we wszystkim co robicie
Radosnych i zdrowych Świąt!