kakadu Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 przepraszam, zapomnialam napisac, ze wczoraj przyjechala do mnie megii1 i przywiozła pudło fantów na bazarek wsród których jest szałowa miniówka, superbuty na obcasie i fantastyczna torebka; tyle zobaczylam z wierzchu bo moje psy mnie otoczyly i chcialy sie ubierac i przymierzac ;) dzis sie za to wezme ew. w weekend i... bedzie kolejny bazarek :) dzieki megii1 :loveu: Quote
megii1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nie ma za co - jeszcze pewnie nie jedno pudło podrzucę:) Quote
kakadu Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='egradska']Jestem, dziewczynki. podajcie nr konta, postaram się coś dorzucić do leczenia pieska[/QUOTE] przepraszam - umknął mi najwyraźniej ten wpis...; ale już rach. wysłany - ciotka mnie ponagliła na pw ;) Quote
joteska Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='kakadu']uwaga - joteska wykupila duza ilosc kalendarzy! :) jesli ktos sie jeszcze waha, to niech sie decyduje, zeby nie bylo za pozno ;)[/QUOTE] mam trochę psiaków do wypromowania i osób do obdarowania;) mizianki dla kochanego dzielnego Kanisa:loveu: Quote
kakadu Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 kanisek dziekuje za mizianka od cioci joteski :) Quote
kakadu Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 byłam dzis w schroniku i spotkalam Dorotę Bujwid - wolontariuszkę, ciotkę Kaniska :) Kanisek dostał od niej 100 złotych co zostało zapisane na pierwszej stronie Dorotko - dziękujemy bardzo :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Morska Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Wymiziałam dziś Kanisa. Chłop miewa się bdb, tyko zabawek mu brakuje - nudzi się, tak jak kolega pierwszego boksu. Lubi jakieś zabawki? Quote
kakadu Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Morska napisał(a):Wymiziałam dziś Kanisa. Chłop miewa się bdb, tyko zabawek mu brakuje - nudzi się, tak jak kolega pierwszego boksu. Lubi jakieś zabawki? o rany nie wiem czy lubi zabawki... moze by pogryzł jakiegoś gumowego kurczaka...? tylko piszczałke trzeba by wyjac zeby innych psow nie denerwowal w szpitaliku; a powiedz - ma to posłanie wstawione? jak bedziesz nastepnym razem to mozesz zrobic jakies zdjecia? (chocby telefonem) i wstawic na watek? te prasowane kostki juz mu sie pewnie skonczyly... moze faktycznie jakas zabawke - mialabys jakas pozyczyc? albo kup - to oddam ci pieniazki - myslę, ze ofiarodawcy nie beda mieli nic przeciwko jesli przeznaczymy jakas kwote na umilenie mu zycia...? moze karoline_g_k poprosze - ona czesto bywa w lecznicy Quote
Cantadorra Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Trzeba chłopakowi umilić pobyt, przecież z nudów to jajo można znieść :) Quote
kakadu Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 no właśnie, też mi sie tak wydaje, zdrowie psychiczne tez ważne ;) Quote
kakadu Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 dzwonilam dzis do kliniki - kaniskowa lapka bardzo dobrze sie goi, ale jeszcze z tydzien potrwa zanim ten proces sie zakonczy; ale pani doktor jest dobrej mysli; za tydzien zadzwonie i mam nadzieje dowiemy sie, ze lapeczka lada moment bedzie zoperowana (opuszka centralna); a potem to juz poleci ;) wczoraj na rachunek kliniki wplacilam 470 zlotych, czyli te pieniazki z deklaracji w pierwszym poscie; niedlugo zakoncza sie bazareki i tez bedzie pare zlotych; moze damy rade ;) Quote
kakadu Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 serdeczne podziekowania dla OTYLII I DAWIDA za wpłatę 100,00 na rachunek lecznicy :Rose::Rose::Rose: Quote
joteska Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 damy radę kakadu, jesteś bardzo dzielna dziewczyna, dziękujemy, że tak walczysz o Kanisa Quote
karolina_g_k Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pozdrowienia ;) Kanis jest wesoły. Apetyt mu dopisuje. Łapki ładnie się goją, dziś późnym wieczorem chirurg miał je jeszcze obejrzeć. Podobno łobuziak nie bardzo chce zajmować się gryzakami. Woli spacery i mizianie ;) Quote
agis Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Oooo, jak się chłopak ładnie uśmiecha :loveu: Piękny jest :loveu: Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kanis jest fajnym psiakiem :) Mam nadzieję, że wszystko się pięknie goi. Quote
pati851 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Śliczny piesek oby wszystko szło w dobrym kierunku. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='karolina_g_k'] Kanis jest wesoły. Apetyt mu dopisuje. Łapki ładnie się goją, dziś późnym wieczorem chirurg miał je jeszcze obejrzeć. Podobno łobuziak nie bardzo chce zajmować się gryzakami. Woli spacery i mizianie ;) Też bym wolała:) Pzdr. Quote
joteska Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 na mizianki wirtualne przyszłam i pogapić sie też na fociaczki - ależ on piękny! Quote
kakadu Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 joteska napisał(a):na mizianki wirtualne przyszłam i pogapić sie też na fociaczki - ależ on piękny! dawaj lepiej adres albo sie pofatyguj osobiscie odebrac te swoje kalendarze ;) Quote
joteska Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 :eviltong: dałam, sorki za lekkie opóźnienie, nie wiedziałam, ze to już prawie finał ;) Quote
agis Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A co tu taka cisza? ;) Poproszę wymiziać ode mnie Kaniska przy następnej wizycie u niego :) Quote
kakadu Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 dzwonie do pani doktor wlasnie, ale nie odbiera; sprobuje pozniej, bo moze jeszcze spi po jakims nocnym dyzurze, czy co; kiedys ja chyba obudzilam i teraz mam lęki, bo nie cierpie wyrywac ludzi ze snu; Quote
kakadu Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 no niestety jest jeszcze mala dziurka w lapce i trzeba to wsztystko dokladnie zagoic zanim podejmie sie jakiekolwiek proby naprawiania tego miejsca, bo nie mozna ryzykowac, ze cos sie zacznie paprac; taka ranka po ew. plastyce opuszki powina sie zagoic w kilka dni; jakiekolwiek dzialania zostana podjete nie wczesniej niz po nowym roku wiec musimy sie uzbroic w cierpliwosc; wiem - latwo sie mowi, ale nic nie poradzimy; lepiej poczekac i miec pewnosc, niz sie za bardzo pospieszyc; Quote
joteska Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Życzę Kanisowi by jak najszybciej wyzdrowiał i poszedł do zasłużonego kochającego domku, by mógł nosek wtulać w ukochanego swojego człowieka a Wam psiowe janiołki pachnącej choinki, jasnej gwiazdki, rodzinnego ciepełka i uśmiechu, wiary i wytrwałości we wszystkim co robicie Radosnych i zdrowych Świąt! Quote
Recommended Posts