Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Eliza, chciałabym, żeby ten przystojniak też był tak krótko ogłaszany, jak wcześniejsze twoje podopieczne/podopieczni. Trzymam kciuki za domek.

Ja niestety tylko allegro, reszta ogłoszeń w rękach opiekunek, mam swoje psiule do ogłaszania i nie dam rady nic więcej.

Posted

kakadu napisał(a):
tak, juz mam zdjecia, ale jest ich tak duzo (kociabanda sie rozszalala ;)) ze musze wybrac kilka; wlasnie przegladam - dajcie m chwilke; mam nadzieje, ze sie nadadza :)

TYLKO? co ty mowisz! to by bylo wspaniale, gdyby mozna mu bylo jakos pomoc, bardzo ci dziekuje za taka deklaracje :loveu: ; dzis bardzo kulal biedaczek zwlaszcza na prawa tylna lapke juz po 10 minutach sesji w lesie :(

Raczej tylko, choć bez leczenia pies nie będzie miał lekkiej przyszłości pod kilkoma względami. Psiak umówiony na konsultację przy Puławskiej 509 o godz. 17:00 na 19 listopada. Opłatę za wizytę biorę na siebie, ale ktoś musi go przywieźć ze schroniska. Telefon do kliniki: 8220909. Mój wkład na leczenie określę dokładniej jak będzie już wiadomo, który wariant wybierze dorktor.

Posted

Morska napisał(a):
Raczej tylko, choć bez leczenia pies nie będzie miał lekkiej przyszłości pod kilkoma względami. Psiak umówiony na konsultację przy Puławskiej 509 o godz. 17:00 na 19 listopada. Opłatę za wizytę biorę na siebie, ale ktoś musi go przywieźć ze schroniska. Telefon do kliniki: 8220909. Mój wkład na leczenie określę dokładniej jak będzie już wiadomo, który wariant wybierze dorktor.

o rany :mdleje: , nie wierze w to co czytam; nie wiem jak mam ci dziekowac...
oczywiscie, ze zawieziemy - moj tz juz wszystko obmyslil; pojedziemy, zeby nie wiem co!

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ja niestety tylko allegro, reszta ogłoszeń w rękach opiekunek, mam swoje psiule do ogłaszania i nie dam rady nic więcej.

elzbietka_cieszyn oplacila juz 100 ogloszen na bazarku ogloszeniowym :)

Posted

kakadu napisał(a):
ojej! ile tego!!! az tyle aukcji? jak to dziala?

Taka mam metodę, zamiast wyróżnień robię zawsze kilka aukcji pod rząd - na różne województwa. Tu masz 4 aukcje na 7 dni i 4 na 14.

Posted

nie moge sie doczekac tej sobotniej wizyty ufundowanej przez morskiego aniola, ktory czuwa nad kanisem :)
bo moze sie okaze po zrobieniu rtg, ze jakos bedzie mozna mu pomoc...

Posted

to ja zaraz sprobuje to znalezc - dzieki wielkie :)
cholera, nie mogę znaleźć tych "ogłoszeń różnych"

mialam info, ze kanis został wrzucony na owczarki w potrzebie; przejrzałam całe mazowiecki i go nie ma :(

czy ktoś jest tam zarejestrowany? mozna go dorzucic?:roll:

Posted

ciagle ma jajka :roll:
dobrze by go bylo wykastrowac przed adopcja...
ale to musialabym jakies bazarki porobic bo nie mam tyle gotowki :shake:; trzeba by bylo miec jakies 180 zlotych - tyle bierze wet ktory ciacha schroniskowe psy jak jest potrzeba czyli wolontariusze sie zdecyduja na zabieg; niestety psy sa wydawane z jajkami... :roll:

beatrx - dzieki za pomoc :kiss_2:

Posted

Beatrx napisał(a):
tak myślałam.
bo jak się go podkarmi to z niego owczar pełną gębą będzie i boję się, ze stanie się łatwą pożywką dla pseudo:(

tez sie tego obawiam...
dlatego moze uda mi sie uzbierac srodki na kastracje; bo on wyjatkowo powinien zaprzestac przekazywania swoich genow; raz na zawsze; choc z chrakteru to aniol po prostu;

joteska napisał(a):
Odwiedzam kochanego Kanisa:lol:
czy jakiś odzew z ogłoszeń?

nikt nie dzwonił :shake:
ani pół telefonu; ale z drugiej strony może to i chwilowo dobrze, bo zdażymy go zdiagnozowac i moze nawet odjajkować :roll:

Posted

podrzucimy chlopaka, moze jakas nowa ciotka zajrzy :)

a co do tych telefonów, a raczej ich braku, to może też dlatego, że się jeszcze,nie nie ukazały te ogłoszenia co elzbietka zamówila; więc trzeba czekać cierpliwie :)

Posted

na Białołęce i Choszówce jest duzo domów jednorodzinnych z ogrodami, większość świeci pustkami tzn ani jednego piesia w zagrodzie:roll:
tak sobie myslę czy by Kanisa plakacików nie powywieszać na drzewach i przystankach?? nie wiem czy trzeba mieć pozwolenie na to

Posted

na przystankach to będą zrywać niestety; ale na drzewach może się uchowają; ale to trzeba by zrobić plakat, a ja nie mam talentów ani umiejętności; po wizycie u ortopedy może coś jednak postaram się wyrzeźbić; przecież to nie musi być pągowski od razu ;)