Cantadorra Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Eliza, chciałabym, żeby ten przystojniak też był tak krótko ogłaszany, jak wcześniejsze twoje podopieczne/podopieczni. Trzymam kciuki za domek. Quote
eliza_sk Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Cantadorra napisał(a):Eliza, chciałabym, żeby ten przystojniak też był tak krótko ogłaszany, jak wcześniejsze twoje podopieczne/podopieczni. Trzymam kciuki za domek. Ja niestety tylko allegro, reszta ogłoszeń w rękach opiekunek, mam swoje psiule do ogłaszania i nie dam rady nic więcej. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Podrzucam ślicznego.... trzymam kciuki za szybki ds Quote
Morska Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 kakadu napisał(a):tak, juz mam zdjecia, ale jest ich tak duzo (kociabanda sie rozszalala ;)) ze musze wybrac kilka; wlasnie przegladam - dajcie m chwilke; mam nadzieje, ze sie nadadza :) TYLKO? co ty mowisz! to by bylo wspaniale, gdyby mozna mu bylo jakos pomoc, bardzo ci dziekuje za taka deklaracje :loveu: ; dzis bardzo kulal biedaczek zwlaszcza na prawa tylna lapke juz po 10 minutach sesji w lesie :( Raczej tylko, choć bez leczenia pies nie będzie miał lekkiej przyszłości pod kilkoma względami. Psiak umówiony na konsultację przy Puławskiej 509 o godz. 17:00 na 19 listopada. Opłatę za wizytę biorę na siebie, ale ktoś musi go przywieźć ze schroniska. Telefon do kliniki: 8220909. Mój wkład na leczenie określę dokładniej jak będzie już wiadomo, który wariant wybierze dorktor. Quote
kakadu Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='eliza_sk']No właśnie i dlatego nie mogłam fot znaleźć :) Allegro x 8: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kanis&category=1528 ojej! ile tego!!! az tyle aukcji? jak to dziala? Quote
kakadu Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Morska napisał(a):Raczej tylko, choć bez leczenia pies nie będzie miał lekkiej przyszłości pod kilkoma względami. Psiak umówiony na konsultację przy Puławskiej 509 o godz. 17:00 na 19 listopada. Opłatę za wizytę biorę na siebie, ale ktoś musi go przywieźć ze schroniska. Telefon do kliniki: 8220909. Mój wkład na leczenie określę dokładniej jak będzie już wiadomo, który wariant wybierze dorktor. o rany :mdleje: , nie wierze w to co czytam; nie wiem jak mam ci dziekowac... oczywiscie, ze zawieziemy - moj tz juz wszystko obmyslil; pojedziemy, zeby nie wiem co! Quote
kakadu Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 eliza_sk napisał(a):Ja niestety tylko allegro, reszta ogłoszeń w rękach opiekunek, mam swoje psiule do ogłaszania i nie dam rady nic więcej. elzbietka_cieszyn oplacila juz 100 ogloszen na bazarku ogloszeniowym :) Quote
eliza_sk Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 kakadu napisał(a):ojej! ile tego!!! az tyle aukcji? jak to dziala? Taka mam metodę, zamiast wyróżnień robię zawsze kilka aukcji pod rząd - na różne województwa. Tu masz 4 aukcje na 7 dni i 4 na 14. Quote
kakadu Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 a, no to fajnie - jesli to dziala to super :) Quote
kakadu Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 witamy w niedzielne popoludnie :) Quote
Cantadorra Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Tak, tak, witamy i przystojniaka wspominamy :) Quote
kakadu Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 nie moge sie doczekac tej sobotniej wizyty ufundowanej przez morskiego aniola, ktory czuwa nad kanisem :) bo moze sie okaze po zrobieniu rtg, ze jakos bedzie mozna mu pomoc... Quote
Awit Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kakadu na stronie palucha w dziale różne ogłoszenia, jest ogłoszenie dziewczyny, że przygarnie owczarka. Płeć obojętna. Quote
kakadu Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 to ja zaraz sprobuje to znalezc - dzieki wielkie :) cholera, nie mogę znaleźć tych "ogłoszeń różnych" mialam info, ze kanis został wrzucony na owczarki w potrzebie; przejrzałam całe mazowiecki i go nie ma :( czy ktoś jest tam zarejestrowany? mozna go dorzucic?:roll: Quote
Beatrx Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ju. a co z kastracją? bo nie doczytałam albo mi umknęło:P http://owczarki.eu/psiak/1156 Quote
kakadu Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 ciagle ma jajka :roll: dobrze by go bylo wykastrowac przed adopcja... ale to musialabym jakies bazarki porobic bo nie mam tyle gotowki :shake:; trzeba by bylo miec jakies 180 zlotych - tyle bierze wet ktory ciacha schroniskowe psy jak jest potrzeba czyli wolontariusze sie zdecyduja na zabieg; niestety psy sa wydawane z jajkami... :roll: beatrx - dzieki za pomoc :kiss_2: Quote
Beatrx Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 jest akcja sterylizacja, może oni by pomogli? Quote
kakadu Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 oni sterylizuja chyba tylko suki... mam tam stałą deklarację, ale nie słyszalam o przypadkach kastracji :shake: Quote
Beatrx Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 tak myślałam. bo jak się go podkarmi to z niego owczar pełną gębą będzie i boję się, ze stanie się łatwą pożywką dla pseudo:( Quote
joteska Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Odwiedzam kochanego Kanisa:lol: czy jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
kakadu Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Beatrx napisał(a):tak myślałam. bo jak się go podkarmi to z niego owczar pełną gębą będzie i boję się, ze stanie się łatwą pożywką dla pseudo:( tez sie tego obawiam... dlatego moze uda mi sie uzbierac srodki na kastracje; bo on wyjatkowo powinien zaprzestac przekazywania swoich genow; raz na zawsze; choc z chrakteru to aniol po prostu; joteska napisał(a):Odwiedzam kochanego Kanisa:lol: czy jakiś odzew z ogłoszeń? nikt nie dzwonił :shake: ani pół telefonu; ale z drugiej strony może to i chwilowo dobrze, bo zdażymy go zdiagnozowac i moze nawet odjajkować :roll: Quote
kakadu Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 podrzucimy chlopaka, moze jakas nowa ciotka zajrzy :) a co do tych telefonów, a raczej ich braku, to może też dlatego, że się jeszcze,nie nie ukazały te ogłoszenia co elzbietka zamówila; więc trzeba czekać cierpliwie :) Quote
kakadu Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 cześć chłopaku; będziesz miał ogłoszenie w gazecie ktora sie ukazuje na białołęce; może ktoś cie wypatrzy :) Quote
joteska Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 na Białołęce i Choszówce jest duzo domów jednorodzinnych z ogrodami, większość świeci pustkami tzn ani jednego piesia w zagrodzie:roll: tak sobie myslę czy by Kanisa plakacików nie powywieszać na drzewach i przystankach?? nie wiem czy trzeba mieć pozwolenie na to Quote
kakadu Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 na przystankach to będą zrywać niestety; ale na drzewach może się uchowają; ale to trzeba by zrobić plakat, a ja nie mam talentów ani umiejętności; po wizycie u ortopedy może coś jednak postaram się wyrzeźbić; przecież to nie musi być pągowski od razu ;) Quote
Recommended Posts