Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szafirek ma w sobie coś... najważniejsze, że lgnie do człowieka, przytula się delikatnie, bardzo chce zaufać. Tylko ten lęk przed manewrowaniem u szyi musimy pokonać, bo kłapie bez żartów. We wszystkim na pewno nie pomaga to, że przyjechał dzień po kastracji i wyraźnie go jeszcze boli to i owo...

W jego galerii na stronie są filmiki:

http://www.hotelumurki.c0.pl/portrety/portret-szafir/portret-szafir.html

wojciech_s - on gabarytowo mniej więcej jak Bambus;) tylko na razie straszy żebrami (żegnamy się z tasiemcem).

Posted

Dziś do domku pod Warszawę pojechała Sara:)

be2176fdc4fbc70cgen.jpg

Niedawno dom znalazła także Ira, która wybyła od nas ponad miesiąc temu. Pani zadzwoniła na jakieś moje stare ogłoszenie, miała bardzo podobną suczkę.

Tutaj pierwsze chwile w domu, Irka jeszcze trochę wystraszona, ale w końcu skończyła się jej tułaczka:)

79bea491d4632a63gen.jpg

• Upvote 2
Posted

I jest już nowy lokator, Bongo. Bongo został uratowany z meliny pijackiej, gdzie konał z głodu na łańcuchu. Był 2 tygodnie w lecznicy i ma jeszcze 10 kg niedowagi...

Bongo to kawał psa, waży teraz 27 kg, ale jak się odkarmi to będzie miał ok. 40 kg

315300c28846e340gen.jpg

Posted

Witam. Bardzo długo mnie tu nie było. Ale dzisiaj przed chwilą mąż wysłał mi zrobione dzisiaj zdjęcie zatytułowane "Madame Alaska" i stwierdziłam, że muszę je Wam pokazać :-).

PART_1479798818534.jpg

Posted

Dzisiaj do domku wyruszyła beagelka Madame (na razie wybyła do Warszawy, docelowo zamieszka w okolicy Włocławka). Staruszka z cukrzycą, ale jak widać i takie mają szanse:)

f27857c8fd13d43egen.jpg

• Upvote 1