beam6 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Chicago - to chyba bardzo daleko i ten ocean po drodze :splat: Quote
KingaW Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ronja napisał(a):napisała do mnie kobieta chcąca zaadoptować Levisa - problem jest taki, ze mieszka w Chicago - chce pokryc koszty związane z podróżą, pyta czy to mozliwe... Odpada.Tej wielkosci psy przewozi się samolotem w kontenerach, w luku bagażowym. Huk (od silników), zimno... Słowem męczarnia dla każdego psa. Część zwierzaków takich podrózy nie przeżywa z uwagi na stres towarzyszący takiej 'przejażdżce'... A co dopiero pies ślepy.....Do tego dochodzi jeszcze kwarantanna na miejscu w USA.... Quote
ara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dokładnie, z tego co wiem przyrodnia siostra mojej Arii wemigrowała do stanów i żyje, dając potomstwo ku chwale jakiejś hodowli:eviltong: Quote
ara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Lara napisał(a):A poza tym istnieje taki przepis, ze psy przewodnicy osowb niewidzacych lataja na pokladzie, moze to dotyczy tez psow niewidomych? :lol: ;) Napisała Lara-przewodniczka psa niewidomego:lol: :cool3: Quote
julqa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Lara,ja cie nie chce matrwic,ale zobaczysz wylądujesz w luku bagażowym w klatce:eviltong: a levisek w foteliku pierwszej klasy jak bedziesz kombinowac:eviltong: Quote
Dobermania Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Zawsze możecie wynająć prywatny, mały samolot, to Levek poleci między siedzeniami!:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kiedy ciachanie jajec? Quote
Dobermania Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Może ona tak specjalnie - żeby Leviemu jajecka oscędzic:eviltong: :p :razz: Quote
ara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Lara napisał(a):Poza Pania z ameryki to jeszcze jednego maila z pytaniem o Levisa dzis dostalam :p Napisal do mnie pan singiel z domku z ogrodkiem. No obaczym :roll: Cóż za ruch się zrobił:multi: Quote
ara Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 dobka napisał(a):Ara nie zapeszaj...;) Ciiiii, żadne zapeszaj (tfu, tfu):eviltong: niech wszyscy wiedzą, że kolejka się robi trzeba szybko dzwonić a nie myśleć nie wiadomo o czym:cool3: Quote
ara Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Lara napisał(a):a pan co sie od wczoraj mnie wypytuje o Levisa ma dac odp za 3-5 dni. Jak sie zdecyduje to ja zaczne zadawac pytania... :evil_lol: Hehe, biedny pan:evil_lol: Quote
ara Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A co to??? Nikt jeszcze dzisiaj mojego pupilka nie odwiedził?:mad: Quote
esperanza Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Trzymam kciuki, by domek się zdecydował. Quote
dobka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 My też trzymamy kciuki za Leviska i nowy domek Quote
AśkaK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O kurcze, Larka cieczkuje, to niezłe cyrki masz pewnie teraz w domu.:oops: Trzymam i nie puszczam!:thumbs: Quote
paros Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ................:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara napisał(a):Kcikasy trzymajcie az do weekendu, dobra? :lol: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:trzymamy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:kciuki:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
dobka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 WOW!!!!! Jasne że bedziemy trzymać!!! Czekamy także na relacje z wyjazdu do tych Państwa. Quote
ronja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 super wieści:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Quote
OlimpiaK Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: i dodam jeszcze :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: o! i nic wiecej! :eviltong: Quote
dzodzo Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no to mocno kibicujemy Leviskowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Recommended Posts