Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
napisała do mnie kobieta chcąca zaadoptować Levisa - problem jest taki, ze mieszka w Chicago - chce pokryc koszty związane z podróżą, pyta czy to mozliwe...

Odpada.Tej wielkosci psy przewozi się samolotem w kontenerach, w luku bagażowym. Huk (od silników), zimno... Słowem męczarnia dla każdego psa. Część zwierzaków takich podrózy nie przeżywa z uwagi na stres towarzyszący takiej 'przejażdżce'... A co dopiero pies ślepy.....Do tego dochodzi jeszcze kwarantanna na miejscu w USA....

Posted

Dokładnie, z tego co wiem przyrodnia siostra mojej Arii wemigrowała do stanów i żyje, dając potomstwo ku chwale jakiejś hodowli:eviltong:

Posted

Lara napisał(a):
A poza tym istnieje taki przepis, ze psy przewodnicy osowb niewidzacych lataja na pokladzie, moze to dotyczy tez psow niewidomych? :lol: ;)

Napisała Lara-przewodniczka psa niewidomego:lol: :cool3:

Posted

Lara,ja cie nie chce matrwic,ale zobaczysz wylądujesz w luku bagażowym w klatce:eviltong: a levisek w foteliku pierwszej klasy jak bedziesz kombinowac:eviltong:

Posted

Lara napisał(a):
Poza Pania z ameryki to jeszcze jednego maila z pytaniem o Levisa dzis dostalam :p Napisal do mnie pan singiel z domku z ogrodkiem. No obaczym :roll:

Cóż za ruch się zrobił:multi:

Posted

dobka napisał(a):
Ara nie zapeszaj...;)

Ciiiii, żadne zapeszaj (tfu, tfu):eviltong: niech wszyscy wiedzą, że kolejka się robi trzeba szybko dzwonić a nie myśleć nie wiadomo o czym:cool3:

Posted

Lara napisał(a):
a pan co sie od wczoraj mnie wypytuje o Levisa ma dac odp za 3-5 dni. Jak sie zdecyduje to ja zaczne zadawac pytania... :evil_lol:

Hehe, biedny pan:evil_lol:

Posted

Lara napisał(a):
Kcikasy trzymajcie az do weekendu, dobra? :lol:

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:trzymamy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:kciuki:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: