*Gajowa* Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Teraz już nikt nie ma wątpliwosci, że Levisek to pies idealny ! Quote
ronja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Melon zaraz zepchnie biednego Leviska na podłogę:evil_lol: Quote
ara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 http://www.nadzieja-dobermana.webpark.pl/w_domach_tymcz.htm Tu też jest błędne info o kotach... :lol: Quote
aisaK Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Już napisłam do pana, który zajmuje się naszą stronką o zmianie. Wybaczcie. Quote
ara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Lara, jeżeli jesteś zainteresowana testem, to ja posiadam:lol: Zawsze to dodatkowy atut:eviltong: :cool3: Quote
ara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Lara napisał(a):ale czy Twoje dzieci sa wystarczajaco tupiaco - krzyczace? :cool3: :eviltong: ;) Rozwydrzony trzylatek i mały "ugryźć dobkę w ucho":lol: Quote
ara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Z samym "ugryziem"?:lol: Obawiam się, że jednak więcej pożytku miałabyś ze starszego:cool3: tylko ciekawe jak Levisek zniósłby zmianę płci, bo moje kochane dziecko jeszcze nie do końca łapie, że nie każdy dobek musi nazywać się "Aja" :evil_lol: A tak poważnie, to jeżeli masz ochotę potestować to jesteśmy do dyspozycji:cool3: Quote
ronja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Lara napisał(a):Czy to nie najmadrzejszy psiak swiata!?? :loveu: :loveu: :loveu: pewnie,że najmadrzejszy:loveu: i ładny i kochany. i domek najlepszy też się znajdzie Quote
*Gajowa* Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Levisek to fantastyczny psiak ! Komu, komu... Quote
ara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Brawa dla Lary :klacz:Ja wierzę w jej mądrość:loveu: A przy okazji hop:cool3: Quote
ara Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Lara, podobno zainteresował się Leviskiem jakiś zagramaniczny domek? Quote
ara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Lara napisał(a):jak sie w takie dziecko wpadnie brykajac to ono sie wywala i beczy :evil_lol: To mój by się średnio do takiego testu nadawał:lol: jak się zaplątał między trzy rozbrykane dożynki niemieckie i w końcu go któraś "zachaczyła" to się cieszył jak głupi:crazyeye: Gratulujemy i trzeba teraz podopisywać kolejną zaletę Leviska:cool3: Quote
julqa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no i ja sie zakochalam w levisku:loveu:,a ze dobcie zawsze mi sie podobały, no i biorąc zalety leviska, mozna powiedziec,ze to milosc od pierwszego wejrzenia. Dziwie sie,ze potencjalnym domkom mógłby przeszkadzac brak wzroku u niego, przeciez to kochane, rodzinne psisko:loveu: Quote
AniaB Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no właśnie - ludzie chyba mają opory nie majac zadnej wiedzy na temat niewidomego psa moze wydaje im sie, ze to kalectwo jakos bardzo go uposledza, ze bedzie on zwierzeciem uciazliwym a przeciez wszyscy wiemy jak swietnie radza sobie niewidome psy ja marze o ślepaczku - miałam okazje poznac dwa - sa to najcudowniejsze istoty pod słoncem:loveu: Quote
julqa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 szczerze przyznam,ze gdybym miala jednego psa,to leviska smialo bym wziela, taki kochany psiak zasługuje na kochający domek(ale jestem skromna:cool3: )no,ale wiecie o co chodzi,a tu na dogomani wszyscy zapsieni, zakoceni, a zainteresowani widza tylko ogloszenie, nie czytaja wątku, jak swietnie levisek potrafi odnlezc sie w stadzie, tak mi sie wydaje. Quote
ronja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 lara, aukcja trwa, ale mogę w kazdej chwili zmienić tekst Quote
ara Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Laro, czekamy na fotki:p hihi, weszłam właśnie z zamiarem wyproszenia kilku:cool3: Quote
AniaB Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 o tak tak - zdjęcia mile widziane w kazdej ilości:lol: Quote
julqa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 no teraz jak juz narobiłas ochoty to wklejaj zdjecia:razz: Quote
ronja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Lara, to ja dam nowe wszystkie ogłoszenia - z radosnym tekstem i sniegowymi fotkami (mnie też najbardziej ujęły zdjęcia Karmelka na allegro - właśnie te w sniegu) Quote
Recommended Posts