Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
ale czy Twoje dzieci sa wystarczajaco tupiaco - krzyczace? :cool3: :eviltong: ;)

Rozwydrzony trzylatek i mały "ugryźć dobkę w ucho":lol:

Posted

Z samym "ugryziem"?:lol: Obawiam się, że jednak więcej pożytku miałabyś ze starszego:cool3: tylko ciekawe jak Levisek zniósłby zmianę płci, bo moje kochane dziecko jeszcze nie do końca łapie, że nie każdy dobek musi nazywać się "Aja" :evil_lol:
A tak poważnie, to jeżeli masz ochotę potestować to jesteśmy do dyspozycji:cool3:

Posted

Lara napisał(a):
Czy to nie najmadrzejszy psiak swiata!?? :loveu: :loveu: :loveu:

pewnie,że najmadrzejszy:loveu: i ładny i kochany. i domek najlepszy też się znajdzie

Posted

Lara napisał(a):
jak sie w takie dziecko wpadnie brykajac to ono sie wywala i beczy :evil_lol:

To mój by się średnio do takiego testu nadawał:lol: jak się zaplątał między trzy rozbrykane dożynki niemieckie i w końcu go któraś "zachaczyła" to się cieszył jak głupi:crazyeye:

Gratulujemy i trzeba teraz podopisywać kolejną zaletę Leviska:cool3:

Posted

no i ja sie zakochalam w levisku:loveu:,a ze dobcie zawsze mi sie podobały, no i biorąc zalety leviska, mozna powiedziec,ze to milosc od pierwszego wejrzenia. Dziwie sie,ze potencjalnym domkom mógłby przeszkadzac brak wzroku u niego, przeciez to kochane, rodzinne psisko:loveu:

Posted

no właśnie - ludzie chyba mają opory nie majac zadnej wiedzy na temat niewidomego psa

moze wydaje im sie, ze to kalectwo jakos bardzo go uposledza, ze bedzie on zwierzeciem uciazliwym

a przeciez wszyscy wiemy jak swietnie radza sobie niewidome psy
ja marze o ślepaczku - miałam okazje poznac dwa - sa to najcudowniejsze istoty pod słoncem:loveu:

Posted

szczerze przyznam,ze gdybym miala jednego psa,to leviska smialo bym wziela, taki kochany psiak zasługuje na kochający domek(ale jestem skromna:cool3: )no,ale wiecie o co chodzi,a tu na dogomani wszyscy zapsieni, zakoceni, a zainteresowani widza tylko ogloszenie, nie czytaja wątku, jak swietnie levisek potrafi odnlezc sie w stadzie, tak mi sie wydaje.

Posted

Lara, to ja dam nowe wszystkie ogłoszenia - z radosnym tekstem i sniegowymi fotkami (mnie też najbardziej ujęły zdjęcia Karmelka na allegro - właśnie te w sniegu)