Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja trzymam kciuki, by stary agresorek zyskał na kolejne lata wspaniałego psiego przyjaciela Leviska:loveu:
Lara, a przyszła (tfu tfu odpukać)pani leviskowa skąd wzięta?

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
aha, pusccie kciuki! Dziekuje WAM bardzo za kibicowanie!!! :loveu:

Ja trzymam nadal:kciuki:tym razem żeby się chłopiec z resztą stada dogadał.

No i cieszymy się strasznie, że w końcu dojechaliście, bo już się martwiłam:laola: :laola: :laola:

Posted

A ja siedze i ryczę: to z radości, potem ze strachu o Leviska (jak on tam się czuje opuszczony, sam...), Wiem, wiem, że te pierwsze dni zawsze musza być trudne! Proszę cie, Lara, pisz nam co u Leviska a jak go odwiedzisz to ucałuj od nas...
Oby miłości mu nie zabrakło!!!Już NIGDY!!!

Posted

brawo, wreszcie Levisek znalazl swojego czlowieczka!!!Zaaklimatyzuje sie szybciutko, moja Beja jest u mnie 4 dni i juz jest nie do poznania, on tez sie odnajdzie:p duzo milosci i glaskanka i bedzie szczesliwy!!!!!!!

Posted

Lara, rozstania bolą, ale najważniejsze, ze leviskowy domek jest tym naszym wymarzonym i że wszystko zmierza ku dobremu. Lara, kochana, uratowałaś Leviska, dałaś mu tyle ciepła poczucia bezpieczeństwa i miłości, ze chłopak musi trochę potęsknić...