Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):

Levis w akcji obronnej :loveu:

Sniegowe szaleństwo :multi:

Na leśnym szlaku :loveu:

I jeszcze fotka do oprawienia w ramki :loveu: :loveu: :loveu: lub powieszenia na lodowce, ewentualnie na tapetke :loveu:

Poza znana juz Wam para widac na zdjeciu kawalek Melona (zółte futro), kawalek kotki Pętelki (bure futro) i kawalek TZta (fioletowe ... futro ;) ).

PIĘKNY LEVISEK!!!! :loveu: :loveu:

Takie zdjecia, szczegolnie te w sniegu mogą udowodnic wszystkim niedowiarkom,ze levisek jest normalny,a nie kaleki..... śliczny levis, no normalnie całuski dla leviska,oby moje pieknoty nie zobaczyły jak ta pani rozdaje całusy:loveu:

Posted

kochane psiska:loveu:

no i włąśnie - kto odgadnie, ze levisek nie widzi...?
psy sobie radza zupełnie inaczej niz ludzie, dla których wzrok to jednak jeden z najistotniejszych zmysłów
pies moze sie doskonale bez niego obyć
od czego ma nochal..?;)

Posted

Lara napisał(a):

I cos dla ary :eviltong: szczeniaczkoróbstwo :eviltong: ;) Jak urodza sie maluchy bez ogonkow to beda doberonki :evil_lol: a jak z kitami to beda bosermany :evil_lol:

Dziękuję:cool3: :cool3: :cool3:
Levisek jest raczej wierny Larze, czy każdą suczkę od razu tak kocha?:evil_lol:

Posted

Lara, moja sunia też teraz więcej pije, może przez kaloryfery, suche powietrze. Nie martw się tak, tylko obserwuj, jakby cos się działo, to wiem, że zareagujesz, o to jestem spokojna...Trzymam za was cały czas kciuki.

Posted

u mnie w domu ostro kaloryfery grzeja, nie mozna ich zakrecic,bo kurki zrąbane,wiec chciał nie chciał mamy w domu sahare i nie tylko psy duzo piją:cool3:

super foteczki leviska:loveu:

Posted

Lara, takie ogloszenie jest na 4lapy, sprawdzisz domek?

"szukam zadbanego pieska dosc duzych rozmiarow, o lagodnym usposobieniu przedewszystkim do dzieci. Nie interesuja mnie szczeniaki... masc kolor oczu oraz warunki wczesniejszego zycia nie wazne.
tylko wroclaw i okolice. tel 515920529"

Posted

Biedny Levisku, dlaczego nik Cię nie chce?
Ja miałam niewidomą suczkę i naprawdę, w niczym nam (ani jej, ani mnie) to nie przeszkadzało.
A w kochaniu, to już w ogóle, najmniej! :loveu:

Posted

To ja jestem ta Pani od Ksiecia. maz sie zakochal w Levisku, tylko imie mu sie niepodoba.
Przyjedziemy w tym tygodniu. moze dzisiaj?
Ja mam watpliwosci, ale musimy go poznac. Do spotkania kalina

Posted

[quote name='Lara']I cos dla ary :eviltong: szczeniaczkoróbstwo :eviltong: ;) Jak urodza sie maluchy bez ogonkow to beda doberonki :evil_lol: a jak z kitami to beda bosermany :evil_lol:

Aaaa, jak cudnie!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

To mi się podoba - błyszcząca sierściucha i sławna tęczowa obróżka na szczęście!:multi:

To trzymam kciuki za ten domek!:p Z tą obrózką to nie może się nie udać!:multi: