ara Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Oj, piękny:loveu: :loveu: :loveu: dlaczego ja nie mam domku???:placz: Quote
ronja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 śliczny Levisek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
julqa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Lara napisał(a): Levis w akcji obronnej :loveu: Sniegowe szaleństwo :multi: Na leśnym szlaku :loveu: I jeszcze fotka do oprawienia w ramki :loveu: :loveu: :loveu: lub powieszenia na lodowce, ewentualnie na tapetke :loveu: Poza znana juz Wam para widac na zdjeciu kawalek Melona (zółte futro), kawalek kotki Pętelki (bure futro) i kawalek TZta (fioletowe ... futro ;) ). PIĘKNY LEVISEK!!!! :loveu: :loveu: Takie zdjecia, szczegolnie te w sniegu mogą udowodnic wszystkim niedowiarkom,ze levisek jest normalny,a nie kaleki..... śliczny levis, no normalnie całuski dla leviska,oby moje pieknoty nie zobaczyły jak ta pani rozdaje całusy:loveu: Quote
AniaB Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 kochane psiska:loveu: no i włąśnie - kto odgadnie, ze levisek nie widzi...? psy sobie radza zupełnie inaczej niz ludzie, dla których wzrok to jednak jeden z najistotniejszych zmysłów pies moze sie doskonale bez niego obyć od czego ma nochal..?;) Quote
ara Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Lara, będziesz go w końcu ciąć?:eviltong: Dziewczyny, co to za reklamy w lokalizacjach macie?:crazyeye: Quote
ara Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Przecież już się zapisywałam na jednego doberonka/beaucermana*:lol: *niepotrzebne skreślić:evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Laro, jak on u Ciebie odżył!!!:loveu: :lol: I ten pies nie widzi???! ;) Dobcio patrzący sercem prosi o dom! Quote
aisaK Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Piękny Levis, jaki żywy, szczęsliwy...domku gdzie jesteś? Quote
ara Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Lara napisał(a): I cos dla ary :eviltong: szczeniaczkoróbstwo :eviltong: ;) Jak urodza sie maluchy bez ogonkow to beda doberonki :evil_lol: a jak z kitami to beda bosermany :evil_lol: Dziękuję:cool3: :cool3: :cool3: Levisek jest raczej wierny Larze, czy każdą suczkę od razu tak kocha?:evil_lol: Quote
ronja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a może on tak na mróz pije?podobno jak ida mrozy wtedy bardziej chce sie pić - ja tak mam na przykład Quote
jayo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nasze tez strasznie duzo pija teraz.. Levisek jest cudny!!!!! Juz zaluje, ze nie mamy wolnej miejscowki :(( Quote
aisaK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Lara, moja sunia też teraz więcej pije, może przez kaloryfery, suche powietrze. Nie martw się tak, tylko obserwuj, jakby cos się działo, to wiem, że zareagujesz, o to jestem spokojna...Trzymam za was cały czas kciuki. Quote
julqa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 u mnie w domu ostro kaloryfery grzeja, nie mozna ich zakrecic,bo kurki zrąbane,wiec chciał nie chciał mamy w domu sahare i nie tylko psy duzo piją:cool3: super foteczki leviska:loveu: Quote
jayo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Lara, takie ogloszenie jest na 4lapy, sprawdzisz domek? "szukam zadbanego pieska dosc duzych rozmiarow, o lagodnym usposobieniu przedewszystkim do dzieci. Nie interesuja mnie szczeniaki... masc kolor oczu oraz warunki wczesniejszego zycia nie wazne. tylko wroclaw i okolice. tel 515920529" Quote
KingaW Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Biedny Levisku, dlaczego nik Cię nie chce? Ja miałam niewidomą suczkę i naprawdę, w niczym nam (ani jej, ani mnie) to nie przeszkadzało. A w kochaniu, to już w ogóle, najmniej! :loveu: Quote
jayo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Larus, mam jeszcze jeden domek - w Wawie - powinni sie odezwac do Ciebie sami jutro. Jak nie - odezwe sie. Quote
julqa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no z tym jurandem to mnie zaskoczylas:lol: wole levisek:loveu: mądrutki, zeby mocno nim sie zainteresowali i pokochali takiego słodziaka:loveu: Quote
kalin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To ja jestem ta Pani od Ksiecia. maz sie zakochal w Levisku, tylko imie mu sie niepodoba. Przyjedziemy w tym tygodniu. moze dzisiaj? Ja mam watpliwosci, ale musimy go poznac. Do spotkania kalina Quote
jayo Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale super!!!!! Trzymam kciuki za udane spotkanie Quote
kalin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 zapomnialam komorki w domu... mozemy wyjechac z Ochoty dopiero o 12-tej. to bedzie juz za pozno? kalina Quote
julqa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no levisku, szybko prysznic, włoski na żel:eviltong: i czaruj jak tylko ty potrafisz:loveu: Quote
AśkaK Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Lara']I cos dla ary :eviltong: szczeniaczkoróbstwo :eviltong: ;) Jak urodza sie maluchy bez ogonkow to beda doberonki :evil_lol: a jak z kitami to beda bosermany :evil_lol: Aaaa, jak cudnie!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: To mi się podoba - błyszcząca sierściucha i sławna tęczowa obróżka na szczęście!:multi: To trzymam kciuki za ten domek!:p Z tą obrózką to nie może się nie udać!:multi: Quote
AniaB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a kiedy domek powie, ze chce byc domkiem? Quote
Recommended Posts