Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lara, czasem suczki zdrowe, sliczne (np Emirka i Edwinka) długo szukają domku. A mój Karmelek??Też swoje odsiedział. I na Leviska przyjdzie odpowiednia pora

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Ronja, czy Levisek jest ogłoszony w necie? :lol:

jest na
ale.gratka.pl
4lapy.pl
bono-polska.pl
ogloszenia.moje.pl
eoferty.com.pl
centrumofert.pl
dogs.pl
kupiszpsa.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl
mojpupil.pl

Paros, jeśli masz jakieś inne miejsca i mogłabyś Leviska wystawić, to prosimy bardzo

Posted

Lara napisał(a):
hm... to tylko juz na jakies platne trzeba powrzucac. Co jest popularne: aaby.pl, gratka.pl? Cos jeszcze znacie? :cool3: I moze zolte strony w wyborczej, to akurat za darmo.

A ja pisałam do tej kobitki z aaaby, która proponowała nam ogłoszenia dla psiaków za symboliczną złotówkę za pół roku...i cisza.:roll:
Laro, może warto zaklepać ogłoszenie w marcowym "Moim psie", jeśli nie da rady w rubryce adopcyjnej to może po prostu dać normalne ogłoszenie? Na pewno mnóstwo psiarzy przegląda te ogłoszenia ot tak, choćby tylko z ciekawości i żeby popatrzeć na ładne rasowe mordki...Może w ten sposób coś drgnie?:cool3:

Posted

AśkaK napisał(a):
Laro, może warto zaklepać ogłoszenie w marcowym "Moim psie", jeśli nie da rady w rubryce adopcyjnej to może po prostu dać normalne ogłoszenie? Na pewno mnóstwo psiarzy przegląda te ogłoszenia ot tak, choćby tylko z ciekawości i żeby popatrzeć na ładne rasowe mordki...Może w ten sposób coś drgnie?:cool3:

O, bardzo fajna myśl:fadein:

Posted

Lara napisał(a):
jak sie ma tylko jednego psa to w ogole nie ma sie nad czym zastanawiac :multi: Dwa psy chowaja sie lepiej :multi: A Levis przepada za psim towarzystwem w domku :multi:

Byłaś szybsza:lol: pozostaje mi tylko zgodzić się w 100:cool3:

Posted

Lara napisał(a):
jak sie ma tylko jednego psa to w ogole nie ma sie nad czym zastanawiac :multi: Dwa psy chowaja sie lepiej :multi: A Levis przepada za psim towarzystwem w domku :multi:

zgodzę się z tym jesli ten pierwszy pies jest młody i lubi zabawe z psami ;) a moj ma 15 lat wiec to taki mały dziad :evil_lol: toleruje psy, nieachalne i kastrowane :P wiec pies jak pies, a co na to rodzice? :evil_lol: niby tylko 19 lat mam i wiem wiecej od nich, ale co z tego, jak oni nie chca 2 psow :D

Posted

Lara gdybysmy psa nie mieli to rodzice pewnie by się zgodzili mimo gabarytow psa, bo przeciez taki bidulek, nie widzi.. a serce ma złote :loveu: mam nadzieje, że on szybciutko znajdzie domek, bo się przyzwyczaja do was, a wy do niego...

Posted

O kurcze, serce na ramieniu.:crazyeye: Może coś wyniuchał, potem stracił orientację gdzie jesteś i pomyślał że biegnie w stronę domu.:oops: Ale uszka ma zdrowe!;) I to najważniejsze! Chyba najtrudniej jest z psiakiem głuchym- bo jak go przywołać gdy czymś się zaaferuje, albo pójdzie złą drogą i tak jak Levis rzuci się pędem przed siebie...

Posted

napisała do mnie kobieta chcąca zaadoptować Levisa - problem jest taki, ze mieszka w Chicago - chce pokryc koszty związane z podróżą, pyta czy to mozliwe...

Posted

ronja napisał(a):
napisała do mnie kobieta chcąca zaadoptować Levisa - problem jest taki, ze mieszka w Chicago - chce pokryc koszty związane z podróżą, pyta czy to mozliwe...

Ja dostałam dzisiaj prawie identycznego maila, prawie, bo pisała ogólnie dobermana :evil_lol: i napisałam do niej aby podała mnie o którego dobka pyta, bo ogłaszam kilka i nie wiem o które ogłoszenie chodzi :roll: Ale ja Levisa nie ogłaszałam :shake: