Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lara']ano ano, umykac musze bo tak jak moda Are (jak widze!) to i mnie czeka porodowka, wiec chorowitkow unikam :p

No co Ty;)jakiego moda:lol:tak mi się zzieleniało, pewnie z zazdrości:evil_lol:

A na porodówkę kiedy się wybierasz?:cool3:

• 3 months later...
  • Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:I ja się pobeczę, zawsze jak jakiś ślepaczek znajduje dom to mnie w nosie kręci, gdy czytam jaki jest szczęśliwy.

Weekend majowy to bardzo dobra pora na narodziny:loveu:, zodiakalne Byki są super, mówię ci to ja - byczek.:lol:;)

Posted

aisaK - dziekuje, ze masz oko na dobermanke z Ostrowi, mam nadzieje, ze domeczek w Germany wypali, bylabym przeszczesliwa
Wypali, zobaczysz...Domek już cichutko się cieszy (tylko cichutko, bo dwie suczki od nas, na które mieli oko już wyadoptowane.
A ja ostatnio myslałam o Tobie i cieszę się z nowiny! Bo właśnie o TYM myślałam:lol:Chyba wykrakałam...

Posted

Lara napisał(a):
Hi hi, to mozemy sobie Asiu podac łapki, ja tez rogacz byczek! :evil_lol: Teraz bedzie nas w domu 2 przeciwko innemu rogaczowi - baranowi :diabloti: ;)

No patrz, to tak jak u nas - ja byk, TZ baran!:lol:

Levis w ogóle nie wygląda na niewidomego psa! Wygląda za to na bardzo towarzyskiego!:loveu::lol:
A jak mu sierściucha błyszczy!
Z kotów się posikałam, skąd się bierze takie spacerkowe egzemplarze?:cool3:;)

• 5 months later...