ara Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Lara']ano ano, umykac musze bo tak jak moda Are (jak widze!) to i mnie czeka porodowka, wiec chorowitkow unikam :p No co Ty;)jakiego moda:lol:tak mi się zzieleniało, pewnie z zazdrości:evil_lol: A na porodówkę kiedy się wybierasz?:cool3: Quote
ronja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to wspaniale!!!!!czekam na fotki!!! i w weekend majowy trzymam kciuki!!! Quote
AśkaK Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :loveu:I ja się pobeczę, zawsze jak jakiś ślepaczek znajduje dom to mnie w nosie kręci, gdy czytam jaki jest szczęśliwy. Weekend majowy to bardzo dobra pora na narodziny:loveu:, zodiakalne Byki są super, mówię ci to ja - byczek.:lol:;) Quote
aisaK Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Gratulacje!!!Wiesz czego ;) I czekamy na zdjęcia super psa! Quote
aisaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 aisaK - dziekuje, ze masz oko na dobermanke z Ostrowi, mam nadzieje, ze domeczek w Germany wypali, bylabym przeszczesliwa Wypali, zobaczysz...Domek już cichutko się cieszy (tylko cichutko, bo dwie suczki od nas, na które mieli oko już wyadoptowane. A ja ostatnio myslałam o Tobie i cieszę się z nowiny! Bo właśnie o TYM myślałam:lol:Chyba wykrakałam... Quote
esperanza Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Szkoda, że mój kocur nie lubi chodzić na zbiorowe spacery. Fajnie ma Luis, oby Bona- dobermanka równie dobrze trafiła :p Quote
AśkaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lara napisał(a):Hi hi, to mozemy sobie Asiu podac łapki, ja tez rogacz byczek! :evil_lol: Teraz bedzie nas w domu 2 przeciwko innemu rogaczowi - baranowi :diabloti: ;) No patrz, to tak jak u nas - ja byk, TZ baran!:lol: Levis w ogóle nie wygląda na niewidomego psa! Wygląda za to na bardzo towarzyskiego!:loveu::lol: A jak mu sierściucha błyszczy! Z kotów się posikałam, skąd się bierze takie spacerkowe egzemplarze?:cool3:;) Quote
aisaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Koty z psami na spacerku mnie rozbroiły! Rewelacja a jaki Levisek przystojniacha! Quote
Witokret Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No no - zdjęcia rewelacyjne :lol: A ta cała futrzana ekipa... :loveu: nie wymaga to chyba komentarza ;) Quote
ULKA12 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Przeczytałam całą historię Lewisa, jest przepiękna. A czy teraz też masz kontakt z jego nowymi właścicielami, czy to się urwało? Quote
Recommended Posts