ronja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Lara napisał(a)::placz: :placz: :glaszcze: :buzi: :glaszcze: :buzi: Quote
ara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Lara']ara - stajnia jest prywatna, konie wlasne ... wlasne czyli Leviska tez :p Dobrze, ze Levis nie jada konskich kup, bo gdyby na jego miejscu byla moja Larka to niezle by sie utuczyla tam :evil_lol: i jaka sliczna siersc by miala ;) Szkoda, pojechałabym kiedyś popytać o wolne boksy czy inną jazdę8-) A od koop smaczniejsze są kopyta:evil_lol: Quote
Witokret Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Super wieści :lol: :multi: :multi: :multi: Laruś trzymaj się :glaszcze: Levisku wszystkiego dobrego w nowym domku !!!! Quote
beam6 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Lara napisał(a):To mezu nie wspomne, nawet mu dzis kotlety usmaze :eviltong: O rany ale się zdziwi ! :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Lara napisał(a):Jesli wszystko sie dobrze ulozy i Levis zostanie w rodzinie do konca zycia to mam stale zaproszenie na wies i konna jazde :loveu: Lara, jak Ty to robisz że nie dość że dobre domki tym bidakom wynajdujesz, to jeszcze profity za to zbierasz?!;) :lol: Nie płakaj, on tam będzie szczęśliwy!:loveu: Smaż te kotlety (ja się teraz nie dziwię, dlaczego TZ tak bez szemrania zgadza się na te wszystkie psiaki które bierzesz :evil_lol: )!;) :lol: Quote
ronja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Lara, jak się masz?Są jakieś wieści z leviskowego domku?? Quote
AśkaK Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Super, fajnie że tak się pofarciło krecikowi!:loveu: :multi: Quote
AśkaK Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hehe, no to gitara!:lol: :multi: Ach, nowe fotki by się oglądnęło...:loveu: Ale rozumiem że Państwo nie mogą przysłać zdjęć..?:oops: Quote
julqa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 koniecznie pisz co tylko bedziesz wiedziała:cool3:, kochaniutki levisek:loveu: nie moge doczekac sie fotek Quote
Witokret Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Super wieści :lol: Czekamy na nowe informacje i może na.... zdjęcia :razz: Quote
esperanza Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wątek dawno spadł, ale ja też o nim pamiętam i o naszych wspólnych wyjazdach do schroniska też. To były czasy... :-) Quote
AśkaK Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :multi: Tak, Laro, zrób foteczki!!!:loveu::lol: Quote
ronja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ja też myślę często o Levisie - jest dla mnie iskierką nadziei na znalezienie domu dla Szamana i czekam na foteczki!!! Quote
Witokret Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ooo jaka fajna ekipa się zebrała ;) Ach te stare dobre czasy i wspólne wypady do schronu :lol: Quote
julqa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 też jestem ciekawa jak tam krecik kochany:loveu: Quote
AśkaK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Czekamy, czekamy!!!:multi::loveu: A przed grypą słusznie Laro umykaj;), ja ostatnie 2 tygodnie w łózku spędziłam, nic zabawnego.:shake: Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :BIG::cunao::multi: A ja coś tam troszku słyszałam...od Gajowej.:lol::multi: Najlepsze życzenia Kinguś!!! Gratulacje!:loveu: Malutki dogomaniak pojawi się na świecie!;):lol: Quote
Recommended Posts