Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted (edited)

Znam ludzi z Krakowa, robią wizyty, to dogomaniacy, jeśli potrzebujecie napiszę lub zadzwonię- Wojtuś, Elik ,Iwoniam.
Mam też mailowe kontakty z ludźmi , którym ja pomagałam. Nie będę dziś długo na dogo ale jak trzeba ,to zadzwońcie do mnie 608 45 17 27.

Edited by ewu
Posted

Elik odradzam, była na PA i pani skarżyła się, że jej nie dali psa ani ze schroniska ani z 2 DT, Elik to przed opiekunami psa ukryła, pani została zaakceptowana i pies pojechał 400km żeby po 12 godzinach wylecieć z domu z hukiem.

Jest jeszcze Asior, chyba działa w krakowskim TOZie?

Posted

A ja się nie nadam? Robię wizyty, ale musze duzo wiedzieć o psie, aby móc ocenić dom - nie "upycham" psów na siłę, wręcz odwrotnie!
Staram się, aby psy nie wracały! W piekne słówka nie wierzę, wydaje mi się, że dobrze wyczuwam, kto jest prawdziwym "psiarzem":razz:

Posted

[quote name='ewu']Znam ludzi z Krakowa, robią wizyty, to dogomaniacy, jeśli potrzebujecie napiszę lub zadzwonię- Wojtuś, Elik ,Iwoniam.
Mam też mailowe kontakty z ludźmi , którym ja pomagałam. Nie będę dziś długo na dogo ale jak trzeba ,to zadzwońcie do mnie 608 45 17 27.

Ewu, zadryndam do Cię jutro, OK? Dzisiaj to już dość późno...

Posted

epe napisał(a):
A ja się nie nadam? Robię wizyty, ale musze duzo wiedzieć o psie, aby móc ocenić dom - nie "upycham" psów na siłę, wręcz odwrotnie!
Staram się, aby psy nie wracały! W piekne słówka nie wierzę, wydaje mi się, że dobrze wyczuwam, kto jest prawdziwym "psiarzem":razz:

Epe, podeślij mi swój nr telefonu, co?
To jest bardzo specyficzna adopcja - absolutnie nie ma mowy o upychaniu na siłę - jestem przeciwniczką takowych :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Prosze.....:) To jest przyklad pozytywnego myslenia....;):)

Od dzisiaj dodam jeszcze wizualizacje i afirmacje, więc spodziewajmy się domu najpóźniej w środę :)

Ewu :loveu: dziękuję za wpłatę (10zł)
Cancer :loveu: dziękuję za wpłatę (25zł)

Na FB jest już poprawione wydarzenie Spinki i Mani, zapraszamy do odwiedzin:
https://www.facebook.com/#!/events/117783838367229/?notif_t=plan_user_joined

Posted (edited)

Neris napisał(a):
Elik odradzam, była na PA i pani skarżyła się, że jej nie dali psa ani ze schroniska ani z 2 DT, Elik to przed opiekunami psa ukryła, pani została zaakceptowana i pies pojechał 400km żeby po 12 godzinach wylecieć z domu z hukiem.

Jest jeszcze Asior, chyba działa w krakowskim TOZie?

Poproszę Wojtusia ale ja nie daję głowy za sprawdzających, ja ich znam przez dogo. Wojtuś- solidna firma i szalenie życzliwy człowiek, jemu ufam.

Edited by ewu
Posted

[quote name='Sylwiia_']Dzień dobry:-) Ja też poproszę o nr konta dla Diary

Sylwiia :loveu: - bardzo dziękujemy za pomoc!
Zaraz wysyłam PW z nr konta.

Ewu - Thank's ... Ufam Ci i mam nadzieję, że ta osoba się zgodzi.
Napisałam jeszcze do Epe, ale chyba nie było jej na dogo, odkąd wyraziła chęć przeprowadzenia wizyty p/a.
A Pan się upomina cały czas :)

Posted

[quote name='sleepingbyday']hej, czy da się podliczyć, ile diara zebrała kaski i ew, deklaracji? wiemy, na czym stoimy?

SBD, samo się nie podliczy...
Mam nadzieję, że dam radę, chociaż matematyka nigdy nie była moją mocną stroną... Niemniej podstawy przyswoiłam :)

Do zapłaty za sierpień (termin upływa 10.08.) mamy 200zł.

Wpływy:
Cancer43 - 25zł
Ewu - 10zł (deklaracja stała)
Aimez_moi - 10zł (deklaracja stała)
Ja (Abra) - 30zł (deklaracja stała)
Sylwiia - 30zł (na razie jedorazowo, ale nie wyklucza pomocy w przyszłości)

Suma: - 105zł (za sierpień)

Brakuje 95zł :(

Bardzo dziękuję za wszystkie deklaracje
Dostałam zapewnienie od Sylwii o przelewie w wysokości 30zł (ufam i doliczam).

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ja też myślę, że to osoba godna zaufania :)
A znam się się na ludziach, oj znam...

A do tego jaką jest wspaniałą malarką.Jej obrazy to balsam na moją duszę,właśnie za kilka dni ma wystawę w Krakowie.Kto z Krakowa - zapraszam w imieniu Sylwii

Posted

cancer43 napisał(a):
A do tego jaką jest wspaniałą malarką.Jej obrazy to balsam na moją duszę,właśnie za kilka dni ma wystawę w Krakowie.Kto z Krakowa - zapraszam w imieniu Sylwii

Cancer43, to dlaczego jeszcze nie ma linka do tej wystawy??? Da się to załatwić? Bo ja nie z Krakowa :(

Posted

O Matko! Aż mi sie gorąco zrobiło hahaha Cancer mnie zawstydza:oops::lol:
Jutro dokonam przelewu na pewno i dorzucę parę groszy w innym terminie, tak jak napisałam na PW, pozdrawiam!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
hej, wiela nie mogie, ale dorzućcie moja deklarację stałą - tylko 5 zł miesięcznie, więc świata to nie zmieni, ale zawsze jakiś grosik.

Grosz do grosza..... :):):)