Lolalola Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Neris napisał(a):JA tam się mogę obrazić za cokolwiek, zawsze se coś znajdę jak będę chciała. Na przykład że MOJE PŁATKI wycofaliście! ja tez jestem obrazalska heheh:)bez powodu....to moja specjalnosc:evil_lol: Quote
Neris Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Abrakadabra napisał(a): Neris, Amor miał więcej żywieniowych epizodów - 2 razy bliskie spotkanie ze śmiercią z powodu żołądka kurzego, 2 razy kostka masła, woreczek cukierków Nimm2 i kilkakrotne posiedzenie nad wywleczonym z kuchni i wybebeszonym w pokoju workiem na śmieci :) Dzięki temu pewne zachowania (np. natychmiastowe rozpakowywanie zakupów po przyjściu do domu) stały się dla mnie automatyzmem. Najgorsze jest to, że Migotka wykazała się źle pojętą solidarnością gatunkową i uczestniczyła w tych przestępstwach... Migotka na pewno nie uczestniczyła, przecież ona jest GRZECZNA! Quote
Abrakadabra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Neris']Migotka na pewno nie uczestniczyła, przecież ona jest GRZECZNA! Jest bardzo grzeczna, ale kiedy ostanio (wtedy, kiedy wróciłam od Ciebie) zastałam rozpruty 20kg worek ze smieciami na środku pokoju - jechało jej z pyska wędzoną makrelą, której szkielet wywaliłam do smiecI :) Uczestniczyła w tym procederze NA BANK! Sorry, że znowu na wątku Diary. Dzisiaj korabiewicka Zdzisia "Jamnisia " odjechała do DS w Lublinie. Myślę, że nie mogła trafić lepiej.. Diara jest ogłaszana na wszystkich sensownych portalach, niestety wzbudza zainteresowanie osób, które maja zamiar dookoptować ją do stada lub jednego psa. Nie wiem, co z nią będzie! Quote
Neris Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Abrakadabra napisał(a):Jest bardzo grzeczna, ale kiedy ostanio (wtedy, kiedy wróciłam od Ciebie) zastałam rozpruty 20kg worek ze smieciami na środku pokoju - jechało jej z pyska wędzoną makrelą, której szkielet wywaliłam do smiecI :) Uczestniczyła w tym procederze NA BANK! Sorry, że znowu na wątku Diary. Dzisiaj korabiewicka Zdzisia "Jamnisia " odjechała do DS w Lublinie. Myślę, że nie mogła trafić lepiej.. Diara jest ogłaszana na wszystkich sensownych portalach, niestety wzbudza zainteresowanie osób, które maja zamiar dookoptować ją do stada lub jednego psa. Nie wiem, co z nią będzie! DO psa można spróbować! Ale dużego, małego spożyje Powiem Ani o Zdzisi, ciągle mi o niej truła. Ucieszy się na pewno! edit: a ten 20-kg worek to skąd się wziął na środku pokoju? Bo że one przyniosły to nawet mnie, mającą w domu cudotwórczą Dofi, nie przekonasz... Quote
Iljova Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ciekawie u Was :-) jest wesoło :-) Diara choć idziemy na spacerek Na słoneczko i wiaterek :-) Quote
Abrakadabra Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Iljova napisał(a):Ciekawie u Was :-) jest wesoło :-) Diara choć idziemy na spacerek Na słoneczko i wiaterek :-) Iljova... czy ja już Ci mówiłam, że jesteś uzdolniona artystycznie? Uwielbiam Twoją twórczość :) Quote
Abrakadabra Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Neris napisał(a):DO psa można spróbować! Ale dużego, małego spożyje Powiem Ani o Zdzisi, ciągle mi o niej truła. Ucieszy się na pewno! edit: a ten 20-kg worek to skąd się wziął na środku pokoju? Bo że one przyniosły to nawet mnie, mającą w domu cudotwórczą Dofi, nie przekonasz... Nie znajduję wytłumaczenia, dlaczego wszyscy potencjalni, zgłaszający się do tej chwili po Diarę mają w domu czworonożne krasnale ... Zdziśka pojechała w lubelskie. DS objawił się nagle ( chociaż w sumie odbylismy 3 rozmowy) i z miejsca podbił nasze serca... Będzie następczynią suczki, która przeżyłą u Państwa 13 lat i ZMARŁA w wyniku komplikacji po operacji norotworu trzustki. Wygląda jak miniaturka swojej poprzedniczki. Pojeździ też trochę po Europie, pozwiedza inne kraje... , a że świetnie odnajduje się w aucie - da sobie radę. Neris, faktycznie przesadziłam z wagą tego worka :evil_lol: Ale uwierz mi - wór miaił pojemność 160l. Wrzuciłam do niego "bieżące śmieci" + niewykorzystaną ziemię ze skrzynek balkonowych, kilka pudełek po butach i jakieś elementy styropianowe. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia, ale byłam tak zaaferowana faktem, że Amor może nie żyć...:roll: Uwierz mi, że wywlókł (a może wywlekli we dwoje) to wszystko z kuchni do sąsiedniego pokoju!!! Muszę wreszcie kupić kennel klatkę :) Zamknę dziadostwo i wreszcie się nauczy. Dodam se w podpisie :) A teraz pytanie zasadnicze: jak się z Tobą skontakować? Quote
Abrakadabra Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Iljova napisał(a):A o co masz na myśli ? :-) No wiesz? Jak to co?! Prezentacje, które powalają na kolana. Świetne grafiki, filmiki, a teraz jeszcze wiersze :) Quote
Lolalola Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Abrakadabra napisał(a):Nie znajduję wytłumaczenia, dlaczego wszyscy potencjalni, zgłaszający się do tej chwili po Diarę mają w domu czworonożne krasnale ... Zdziśka pojechała w lubelskie. DS objawił się nagle ( chociaż w sumie odbylismy 3 rozmowy) i z miejsca podbił nasze serca... Będzie następczynią suczki, która przeżyłą u Państwa 13 lat i ZMARŁA w wyniku komplikacji po operacji norotworu trzustki. Wygląda jak miniaturka swojej poprzedniczki. Pojeździ też trochę po Europie, pozwiedza inne kraje... , a że świetnie odnajduje się w aucie - da sobie radę. Neris, faktycznie przesadziłam z wagą tego worka :evil_lol: Ale uwierz mi - wór miaił pojemność 160l. Wrzuciłam do niego "bieżące śmieci" + niewykorzystaną ziemię ze skrzynek balkonowych, kilka pudełek po butach i jakieś elementy styropianowe. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia, ale byłam tak zaaferowana faktem, że Amor może nie żyć...:roll: Uwierz mi, że wywlókł (a może wywlekli we dwoje) to wszystko z kuchni do sąsiedniego pokoju!!! Muszę wreszcie kupić kennel klatkę :) Zamknę dziadostwo i wreszcie się nauczy. Dodam se w podpisie :) A teraz pytanie zasadnicze: jak się z Tobą skontakować? To moze ja odpowiem na Twoje ostatnie pytanie........pozyczyc Ci mojego golebia?:roll:;) Quote
Iljova Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Abrakadabra napisał(a):No wiesz? Jak to co?! Prezentacje, które powalają na kolana. Świetne grafiki, filmiki, a teraz jeszcze wiersze :) Abra zaczęłam na dogo od wierszy pozostałe były później:loveu: Lubie to robić sprawia mi to ogromną frajdę jestem wtedy w swoim żywiole :loveu: Lolalola napisał(a):To moze ja odpowiem na Twoje ostatnie pytanie........pozyczyc Ci mojego golebia?:roll:;) chyba każdemu przydałby się taki gołąb do kontaktu z Neris Quote
Abrakadabra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Lolalola napisał(a):To moze ja odpowiem na Twoje ostatnie pytanie........pozyczyc Ci mojego golebia?:roll:;) Lolalola, chyba w tym przypadku musimy zapomnieć o dobrodziejstwach techniki i faktycznie przerzucic się na metody hmmmm... bardziej tradycyjne, żeby nie powiedzieć średniowieczne. Dawaj gołębia :) Dzisiaj bez trudu dodzwoniłam się do Rumunii, do SBD - tak na pogaduchy, a do Pomiechówka: ciężko, oj ciężko ... Ale udało mi się z Nerisową pogadać przez chwilę, naprawdę ... Mam nadzieję, że dopadnie również do internetu. Iljova , ja bardzo lubię wytwory Twojej pasji :loveu: Ale zdziwiłaś mnie, bo o większej ilości wierszy nie miałam pojęcia... zaraz wejdę na Twój profil :evil_lol: Quote
Iljova Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) Nie wiem czy coś znajdziesz pisane na bardzo wielu wątkach ....ciężko będzie Wysłałam Ci pw Abra Edited August 30, 2012 by Iljova Quote
Neris Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ale ja MAM internet, tylko on nie przesyła! Właśnie po pół dnia nieudanych prób z powrotem podłączyłam wsie kable do laptopa i jakby cuś bardziej idzie. Może T-mobile zrobiło jakąś blokadę, że tylko z ich laptopem działa modem? Abra, dałaś Diarę na ten wątek o którym mówiłaś? BO Barry jakby co jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/217651-Wyrwany-z-koszmaru-Barry-nabiera-si%C5%82-u-Neris a Poker w podpisie Quote
Abrakadabra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Neris']Ale ja MAM internet, tylko on nie przesyła! Abra, dałaś Diarę na ten wątek o którym mówiłaś? BO Barry jakby co jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/217651-Wyrwany-z-koszmaru-Barry-nabiera-sił-u-Neris a Poker w podpisie Neris? Jak to nie przesyła? I czego? Nie dodałam Diary do tego wątku, bo tak po prawdzie, siedzę na targach w Radomiu i czekam na atrakcję w postaci Gwiazdy Wieczoru, którą będzie Justyna S. :) Koncert ma się zacząć za moment. A Ty nie dasz rady zapodać tam naszej parki? Quote
Abrakadabra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Iljova napisał(a):Nie wiem zy coś znajdziesz pisane na bardzo wielu wątkach ....ciężko będzie Iljova, kilka lat temu skończyłam kurs błyskawicznego i fotograficznego czytania, ćwiczę tę umiejętność na bieżąco- więc uwierz mi :) Dam radę! Quote
Abrakadabra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Iljova napisał(a):Odczytaj pw Iljova napisał(a):Odczytaj pw Dostałam!!! Wymiękam, masz talent :loveu: Dałabyś radę pomóc w kilku korabiewickich projektach? Zdjęcia (to akurat moja domena) + tekst (wspaniałe są Twoje wierszyki)! to ponad połowa sukcesu. PS. Qrcze, muszę kończyć, odezwę się jutro. Muzyka zagłusza moje myśli... Quote
Neris Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Wstawiłam, chociaż nie wiem czy dobre zdjęcia itp bo przeglądanie wątku przekracza możliwości T-Mobile BLUECONNECT. Nie przesyła DANYCH, DANYCH! Przesyła niby, ale piechotą. Quote
Abrakadabra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Neris napisał(a):Wstawiłam, chociaż nie wiem czy dobre zdjęcia itp bo przeglądanie wątku przekracza możliwości T-Mobile BLUECONNECT. Nie przesyła DANYCH, DANYCH! Przesyła niby, ale piechotą. Dobre, dobre.. Diara w wersji "light" nawet dobrze się prezentuje. Neris, zrób z T Mobile Bluconnect to samo co ja zrobiłam z Vectrą :evil_lol: . Daj upust swoim emocjom, zobaczysz, że poczujesz ulgę... przynajmniej na chwilę :lol: . Quote
Lolalola Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Abrakadabra napisał(a):Dobre, dobre.. Diara w wersji "light" nawet dobrze się prezentuje. Neris, zrób z T Mobile Bluconnect to samo co ja zrobiłam z Vectrą :evil_lol: . Daj upust swoim emocjom, zobaczysz, że poczujesz ulgę... przynajmniej na chwilę :lol: . to znaczy rozwal w drobny mak?:eviltong:?? Quote
Neris Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Lolalola napisał(a):to znaczy rozwal w drobny mak?:eviltong:??Abra napisała do firmy miłe pismo, w którym użyła różnych ciekawych zwrotów Mnie niestety nie stać na karę umowną, która w T-mobile wynosi 3800, więc się będę męczyć... Quote
Lolalola Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Neris napisał(a):Abra napisała do firmy miłe pismo, w którym użyła różnych ciekawych zwrotów Mnie niestety nie stać na karę umowną, która w T-mobile wynosi 3800, więc się będę męczyć... tiaaaaaa...............T-mobile to czyste skurwy...two!!!!! powinni Ci sanatorium przysponsowrowac przez nerwy ,ktore tracisz codzien.........jak i cala rzesza ludzi,ktora chce sie z Toba skontaktowac.....w ogole t-mobile powinien oddac ludziom przysluge i przestac istniec:angryy: Neris -jak sie pokapowalam ostatnio to mam jeszcze jedna kolezanek,ktora cierpi na ten sam problem co Ty......z tym,ze mieszka w Stanach-wlasnie ostatnio sie zgadalysmy na temat jej zasiegu itd i okazalo sie co?????????.......T-Mobile oczywiscie, gowniany T-Mobile......... Quote
Abrakadabra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Neris napisał(a):Abra napisała do firmy miłe pismo, w którym użyła różnych ciekawych zwrotów Mnie niestety nie stać na karę umowną, która w T-mobile wynosi 3800, więc się będę męczyć... Neris, to pismo nie było miłe :) A tak poważnie: ja poszłam w stronę agresji słownej, przelanej na papier. Przyniosło mi to chwilową ulgę, nie powiem ... A potem wyskoczyłam z "pewnej kwoty"... Było, minęło - mam teraz Play Online, który sprawuje się nadzwyczaj dobrze ... I dlatego nie stać mnie na utrzymanie Diary :( Karta Citi Banku to 24% w skali roku... Edited September 1, 2012 by Abrakadabra Quote
Recommended Posts