Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Muszę powiedzieć, że Abra ma do mnie anielską cierpliwość [IMG]file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAGNIES%7E1%5CUSTAWI%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image001.gif[/IMG]
Najpierw przyjechała zrobić zdjęcia, padała przed szczeniakami na kolana, czołgała się po kafelkach i w ogóle.
Potem wszystkich po równo w auto i na Białołękę. Siedziała z dziećmi w aucie a ja wpadłam do sklepu po najpilniejsze rzeczy.
Wyszłam, ale uświadomiłam sobie że umrę bez kawałka pizzy więc poszłam po nią
Abra w aucie.

Wsiadłam do auta, jedziemy na przystanek
Nie, nie jedziemy! Kasia chce nad na parkingu

[FONT=&quot]Wracamy na parking okrążając 5 razy rondo.
Wypakowujemy się z auta

Hmmm... Kasia nie przyjedzie.
Pakujemy się do auta [IMG]file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAGNIES%7E1%5CUSTAWI%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image001.gif[/IMG]
Jedziemy na wylotówkę z Warszawy spotkać się z Wiktorem
Nie, nie jedziemy!
Zawracamy

Jedziemy do M1 na parking
Wypakowujemy się z auta

Jakaś bezdomna menelica przylazła i zaczęła się szarpać z otwarciem do transporterka szczeniaków, dobrze że nie umiała tego otworzyć, udawała głuchoniemą i nie mogłam jej słownie zawrócić, a dotknąć się z deka brzydziłam :( dziwni są ludzie.
[/FONT]

Posted (edited)

Haaahhhaaaaaa !!! Neris... ale się uzewnętrzniłaś :crazyeye:
Faktycznie, nie wiem, co się stało, że mnie dzisiaj nie wkurzałaś :evil_lol:...
Boshhheeee... nie wiem co się ze mną dzieje.... Może to te maluchy tak na mnie podziałały? Hmmm... sama nie wiem.

Zdjęcia wyszły do doopy. Wysłałam Ci wszystkie, spodziewaj się powodzi fotek, z których wybierzesz zaledwie kilka.
Szkoda, że szkraby nie mogą łazić po trawie.... Można było zrobić całkiem fajną sesyjkę, bo są niesamowicie fotogeniczne.

Sama miałam ochotę porwać całą piątkę, jak byłaś w Auchan (nawet knułam telefonicznie plan z Gagatą), więc nie dziw się Pani Menelicy.

[IMG]http://i50.tinypic.com/10nrq5h.jpg[/IMG]

[IMG]http://i48.tinypic.com/16aqfio.jpg[/IMG]

Dobrze, że to jamniki... a nie yorki, pekińczyki lub JRT... w Polsce nie ma NORMALNYCH przedstawicieli tych ras.
Poza kilkoma egzemplarzami :evil_lol:

Edited by Abrakadabra
Posted (edited)

[quote name='sleepingbyday']ej, no, no, zważaj na słowa![/QUOTE]

Ola, ale co CHO? To do mnie było?
Kocham dogo :) Tu się objawił nawet 2 miesięczny GENIUSZ :) I nie jest to pies :)

Edited by Abrakadabra
Posted

Powódź nadejszła, pewnie do rana się będzie zgrywać bo internet całkiem zdupiał.
Wydaje mi się, że jest w czym wybierać :)

Czekam na zdjęcia od Oli, robiłyśmy maluchy w postawie, ale ta to pewnie zanim zgraaaa, zanim wyyyyyśleeeee...

Posted

[quote name='Abrakadabra']Wysłałam Ci zmniejszone, uwierz mi - nie będzie w czym wybierać.
Nie podobają mi się i JUŻ...[/QUOTE]

Może nie decyduj za Neris :shake: niech ona sama
zdecyduje ile jej się podoba z tych zdjęć :loveu:;)

[quote name='Lolalola']ojjjj ja bym zjadla te sceniaki;);)

Pieniadze dla Diaruni wedruja poczta,wplacilam za 2 mieszki;)[/QUOTE]

Ty już ich lepiej nie zjadaj :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']"Dobrze, że to jamniki... a nie yorki, pekińczyki lub JRT... w Polsce nie ma NORMALNYCH przedstawicieli tych ras.
Poza kilkoma egzemplarzami".

o tu napisałaś bluźnierstwo.[/QUOTE]

Ola :) to nie bluźnierstwo! To podobno jest NAUKOWO udowodnione przez 3.., może 4 osoby z DG ;)
OK, doliczam Zosię do tego elitarnego grona, więc się nie złość :) Ale to moja subiektywna ocena...,

Posted

[quote name='Lolalola']ojjjj ja bym zjadla te sceniaki;);)

Pieniadze dla Diaruni wedruja poczta,wplacilam za 2 mieszki;)[/QUOTE]

Lolalola, dzięki, że jesteś...
Uwielbiam Cię za wszystko co robisz dla Diary i innych psiaków. Mam nadzieję, że Twoje sprawy prywatne szczęśliwie się unormowały.

Iljova.. jestem pod wrażeniem Twoich działań na FB :)
Dobranoc...

Posted

[quote name='Abrakadabra']Lolalola, dzięki, że jesteś...
Uwielbiam Cię za wszystko co robisz dla Diary i innych psiaków. Mam nadzieję, że Twoje sprawy prywatne szczęśliwie się unormowały.

Iljova.. jestem pod wrażeniem Twoich działań na FB :)
Dobranoc...[/QUOTE]

niestety moje sprawy nadal w malo kolorowych barwach,ale coz....taki moj los widac:/
jest mi lepiej kiedy przynajmniej psiakom moge pomoc, Diaruni naszej niepokornej na czele;)
Dobranoc....

Posted

[quote name='sleepingbyday']zosia jest mix jrt ;-). bliźnisz mi na zosię, jak na swpje psiaki, to wtrącać się nie będę, ale zosia jest święta! nawet teraz widzę lekki nimb wokół jej głowy![/QUOTE]

NIe martw się SBD, może ją spotkać kara, dzisiaj jest rocznica spalenia ostatniej czarownicy, odbyło się to w Reszlu a Abra tam pojechała :evil_lol: może dzisiaj krewcy tubylcy łowią przybyszy?

Posted (edited)

Zaraz jeśli ostatnia była spalona to ..... kim jest Abra, bo skoro mają ją dorwać tubylcy to jest czarownicą ?!?!?!

Edited by Iljova
Posted

[quote name='Iljova']Zaraz jeśli ostatnia była spalona to ..... kim jest Abra, bo skoro mają ją dorwać tubylcy to jest czarownicą ?!?!?![/QUOTE]
Zaraz tam czarownica !!! Wystarczy że obcy element !!!!