Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Igiełka napisał(a):Witajcie Jestem na zaproszenie Lolaloli i trzymam mocno kciuki za Diarunię :) Witaj Igielko:) dziekuejmy za przybycie:) Quote
Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Aimez_moi napisał(a):To co Lolcia....:) numer konta dostane? czekamy grzecznie na ciocie Abrekadabre bo nie jestem pewna co do konta......ale jak dostane to zaraz rozesle;) Quote
Abrakadabra Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Lolalola']czekamy grzecznie na ciocie Abrekadabre bo nie jestem pewna co do konta......ale jak dostane to zaraz rozesle;) Lolalola - jestem i stwierdzam, że jesteś NIE-SA-MO-WI-TA! Podobnie zresztą jak pozostałe osoby, które odpowiedziały na Twój apel :loveu: Lolalola, Aimez_moi, Daga31081980, Ewu - serdecznie dziękuję za deklaracje stałe - to naprawdę duża pomoc! Kocurek, Igiełka - dziękuję za przybycie :) Iljova - jak zawsze można na Ciebie liczyć :) Wprawdzie w 1-szym poście podany jest nr konta Vivy, ale jak to z organizacjami bywa - często biurokracja utrudnia życie. Pozwólcie zatem, że prześlę swój nr konta - to znacznie ułatwi i przyśpieszy obieg pieniędzy, OK? Lolalola? Czy w wysyłaniu PW posługujesz się jakimś systemem? Np. listą alfabetyczną użytkowników? Jutro dołączę do rozsyłania, dzisiaj prawdopodobnie lecę ganiać wyrzuconego na skrzyżowaniu w Wwie psiaka. Quote
cancer43 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Od wtorku dopiero mogę rozsyłać zaproszenia,tylko też chciałabym wiedziec wg jakiego klucza Co do deklaracji ....w tej chwili każdy grosz idzie na żniwa,a i deklaracji mam po kokardke ,ale po żniwach pewnie cos wyskrobię A Lolka jest niesamowita ,bo to zielonowłosa wróżka:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Abrakadabra']Lolalola - jestem i stwierdzam, że jesteś NIE-SA-MO-WI-TA! Podobnie zresztą jak pozostałe osoby, które odpowiedziały na Twój apel :loveu: Lolalola, Aimez_moi, Daga31081980, Ewu - serdecznie dziękuję za deklaracje stałe - to naprawdę duża pomoc! Kocurek, Igiełka - dziękuję za przybycie :) Iljova - jak zawsze można na Ciebie liczyć :) Wprawdzie w 1-szym poście podany jest nr konta Vivy, ale jak to z organizacjami bywa - często biurokracja utrudnia życie. Pozwólcie zatem, że prześlę swój nr konta - to znacznie ułatwi i przyśpieszy obieg pieniędzy, OK? Lolalola? Czy w wysyłaniu PW posługujesz się jakimś systemem? Np. listą alfabetyczną użytkowników? Jutro dołączę do rozsyłania, dzisiaj prawdopodobnie lecę ganiać wyrzuconego na skrzyżowaniu w Wwie psiaka. Super,czekamy wobec tego na numer konta;) .......................... odnosnie systemu to jest taki....najpierw wysylam wszystkim moim,dobrym znajomym duszom,ktore nigdy mnie nie zawodza i sa tu obecne:) a pozniej lece literkami,gdybys mogla zaczac od konca alfabetu to bedzie super;)ja juz przemeczylam poczatek alfabetu...nie wiem gdzie dzis skoncze;) Quote
Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 cancer43 napisał(a):Od wtorku dopiero mogę rozsyłać zaproszenia,tylko też chciałabym wiedziec wg jakiego klucza Co do deklaracji ....w tej chwili każdy grosz idzie na żniwa,a i deklaracji mam po kokardke ,ale po żniwach pewnie cos wyskrobię A Lolka jest niesamowita ,bo to zielonowłosa wróżka:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: oooooooo Ulowa Mama jest!!!!!!!!!:):):)no to rewelacja:):) oki ,czyli we wtorek dokladnie podam gdzie stanelam;)ale sie ciesze,ze przybylas;) Quote
Abrakadabra Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 cancer43 napisał(a):Od wtorku dopiero mogę rozsyłać zaproszenia,tylko też chciałabym wiedziec wg jakiego klucza Co do deklaracji ....w tej chwili każdy grosz idzie na żniwa,a i deklaracji mam po kokardke ,ale po żniwach pewnie cos wyskrobię A Lolka jest niesamowita ,bo to zielonowłosa wróżka:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ooooo, cześć Cancer! Wiedziałam, że zajrzysz :) Acha... to Wróżka z tej bajki, w której miałam być Rusałką Błotno-Szuwarową??? 1. Zaraz prześlę swój nr konta osobom "zainteresowanym". 2. Jutro rozsyłam PW od końca alfabetu. 3. Oczywiście sama też składam swoją deklarację dla Diary w wysokości 30zł/m-c (niestety w tym momencie, to szczyt moich możliwości) Quote
Kocurek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 to ja juz tez poprosze razem z Ibanem i Swiftem......:) Quote
Abrakadabra Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Kocurek']to ja juz tez poprosze razem z Ibanem i Swiftem......:) Hmmm... a co to za Panowie? Też chętni do wsparcia? :evil_lol: Ps. Sorry za żenujący żarcik... Quote
Iljova Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Lolka wpisałam tekst i zobaczymy co się wydarzy muszę to udostępniać najlepiej kilka razy w ciągu dnia ale rano jestem w pracy więc nie dam rady dopiero po powrocie do domu Quote
Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Iljova napisał(a):Lolka wpisałam tekst i zobaczymy co się wydarzy muszę to udostępniać najlepiej kilka razy w ciągu dnia ale rano jestem w pracy więc nie dam rady dopiero po powrocie do domu wspaniale kochana:)dziekuje:calus::calus::calus::calus: Quote
Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Diarka dalej u Neris:)a my walczymy o deklaracje zeby sobie mogla tam spokojnie siedziec;) Quote
myszorek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jestem na zaproszenie Loli.Jej nie odmówię:)Mogę w sierpniu wpłacić tylko dyszkę."Zjadła" mnie choroba mojej suni.Mała przeszła babeszjozę i leczenie było b.kosztowne:(((Jak się przyda to proszę o nr. konta po 3.VIII.Na konto fundacji nie wpłacam...Dalej pomyślimy.Trzymam za Diarcię:) Quote
Lolalola Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 myszorek napisał(a):Jestem na zaproszenie Loli.Jej nie odmówię:)Mogę w sierpniu wpłacić tylko dyszkę."Zjadła" mnie choroba mojej suni.Mała przeszła babeszjozę i leczenie było b.kosztowne:(((Jak się przyda to proszę o nr. konta po 3.VIII.Na konto fundacji nie wpłacam...Dalej pomyślimy.Trzymam za Diarcię:) Dziekuje Ci bardzo Mayszorku:):):) Bardzo mi przykro,ze Twoja sunia tak sie pochorowala:(...wymiziaj ja ode mnie za uszkiem i po brzuszku:)!!!!!! Quote
Lolalola Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Aimez bardzo dziekuje kochana:) ................................ Quote
Lolalola Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ciotki bardzo prosze o pomoc z pw.......sama niewiele zdzialam:( Quote
Abrakadabra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) [quote name='Aimez_moi']Pieniazki juz poszly...... Aimez_moi - jesteś szybka jak błyskawica - dziękujemy bardzo! Kocurek - jak ustalić IBAN i SWIFT? Myszorek - bardzo współczuję... 2 lata temu też ratowałam swoją sunię, która nie miała prawa złapać babeszii, bo była zabezpieczona, a jednak stało się. Dobrze, że z Twoją małą już wszystko OK :) Lolalola - wysłałam na razie do najblizszych znajomych... EDIT: Iljova - dziękuję za wskazówki! Edited July 30, 2012 by Abrakadabra Quote
Kocurek Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 W sumie iban to numer konta tylko poprzedza go Pl.A o Swift zapytaj prosze w swoim banku:)Kazdy bank to ma.To sluzy do przelewow z zagranicy:) Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Lolalola napisał(a):witaj Diareczko:) Ja takze sie przywitam.....:) Quote
sleepingbyday Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 eme - mła :-), moge pomóc, co mam robić z tymi pw? Quote
Recommended Posts