Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
To co Lolcia....:) numer konta dostane?

czekamy grzecznie na ciocie Abrekadabre bo nie jestem pewna co do konta......ale jak dostane to zaraz rozesle;)

Posted

[quote name='Lolalola']czekamy grzecznie na ciocie Abrekadabre bo nie jestem pewna co do konta......ale jak dostane to zaraz rozesle;)

Lolalola - jestem i stwierdzam, że jesteś NIE-SA-MO-WI-TA!
Podobnie zresztą jak pozostałe osoby, które odpowiedziały na Twój apel :loveu:

Lolalola, Aimez_moi, Daga31081980, Ewu - serdecznie dziękuję za deklaracje stałe - to naprawdę duża pomoc!
Kocurek, Igiełka - dziękuję za przybycie :)
Iljova - jak zawsze można na Ciebie liczyć :)

Wprawdzie w 1-szym poście podany jest nr konta Vivy, ale jak to z organizacjami bywa - często biurokracja utrudnia życie.
Pozwólcie zatem, że prześlę swój nr konta - to znacznie ułatwi i przyśpieszy obieg pieniędzy, OK?

Lolalola? Czy w wysyłaniu PW posługujesz się jakimś systemem? Np. listą alfabetyczną użytkowników?
Jutro dołączę do rozsyłania, dzisiaj prawdopodobnie lecę ganiać wyrzuconego na skrzyżowaniu w Wwie psiaka.

Posted

Od wtorku dopiero mogę rozsyłać zaproszenia,tylko też chciałabym wiedziec wg jakiego klucza
Co do deklaracji ....w tej chwili każdy grosz idzie na żniwa,a i deklaracji mam po kokardke ,ale po żniwach pewnie cos wyskrobię
A Lolka jest niesamowita ,bo to zielonowłosa wróżka:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Abrakadabra']Lolalola - jestem i stwierdzam, że jesteś NIE-SA-MO-WI-TA!
Podobnie zresztą jak pozostałe osoby, które odpowiedziały na Twój apel :loveu:

Lolalola, Aimez_moi, Daga31081980, Ewu - serdecznie dziękuję za deklaracje stałe - to naprawdę duża pomoc!
Kocurek, Igiełka - dziękuję za przybycie :)
Iljova - jak zawsze można na Ciebie liczyć :)

Wprawdzie w 1-szym poście podany jest nr konta Vivy, ale jak to z organizacjami bywa - często biurokracja utrudnia życie.
Pozwólcie zatem, że prześlę swój nr konta - to znacznie ułatwi i przyśpieszy obieg pieniędzy, OK?

Lolalola? Czy w wysyłaniu PW posługujesz się jakimś systemem? Np. listą alfabetyczną użytkowników?
Jutro dołączę do rozsyłania, dzisiaj prawdopodobnie lecę ganiać wyrzuconego na skrzyżowaniu w Wwie psiaka.

Super,czekamy wobec tego na numer konta;)
..........................
odnosnie systemu to jest taki....najpierw wysylam wszystkim moim,dobrym znajomym duszom,ktore nigdy mnie nie zawodza i sa tu obecne:) a pozniej lece literkami,gdybys mogla zaczac od konca alfabetu to bedzie super;)ja juz przemeczylam poczatek alfabetu...nie wiem gdzie dzis skoncze;)

Posted

cancer43 napisał(a):
Od wtorku dopiero mogę rozsyłać zaproszenia,tylko też chciałabym wiedziec wg jakiego klucza
Co do deklaracji ....w tej chwili każdy grosz idzie na żniwa,a i deklaracji mam po kokardke ,ale po żniwach pewnie cos wyskrobię
A Lolka jest niesamowita ,bo to zielonowłosa wróżka:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

oooooooo Ulowa Mama jest!!!!!!!!!:):):)no to rewelacja:):)
oki ,czyli we wtorek dokladnie podam gdzie stanelam;)ale sie ciesze,ze przybylas;)

Posted

cancer43 napisał(a):

Ooooo, cześć Cancer!
Wiedziałam, że zajrzysz :)
Acha... to Wróżka z tej bajki, w której miałam być Rusałką Błotno-Szuwarową???

1. Zaraz prześlę swój nr konta osobom "zainteresowanym".
2. Jutro rozsyłam PW od końca alfabetu.
3. Oczywiście sama też składam swoją deklarację dla Diary w wysokości 30zł/m-c (niestety w tym momencie, to szczyt moich możliwości)

Posted

Lolka wpisałam tekst i zobaczymy co się wydarzy muszę to udostępniać najlepiej kilka razy w ciągu dnia ale rano jestem w pracy więc nie dam rady dopiero po powrocie do domu

Posted

Iljova napisał(a):
Lolka wpisałam tekst i zobaczymy co się wydarzy muszę to udostępniać najlepiej kilka razy w ciągu dnia ale rano jestem w pracy więc nie dam rady dopiero po powrocie do domu

wspaniale kochana:)dziekuje:calus::calus::calus::calus:

Posted

Jestem na zaproszenie Loli.Jej nie odmówię:)Mogę w sierpniu wpłacić tylko dyszkę."Zjadła" mnie choroba mojej suni.Mała przeszła babeszjozę i leczenie było b.kosztowne:(((Jak się przyda to proszę o nr. konta po 3.VIII.Na konto fundacji nie wpłacam...Dalej pomyślimy.Trzymam za Diarcię:)

Posted

myszorek napisał(a):
Jestem na zaproszenie Loli.Jej nie odmówię:)Mogę w sierpniu wpłacić tylko dyszkę."Zjadła" mnie choroba mojej suni.Mała przeszła babeszjozę i leczenie było b.kosztowne:(((Jak się przyda to proszę o nr. konta po 3.VIII.Na konto fundacji nie wpłacam...Dalej pomyślimy.Trzymam za Diarcię:)

Dziekuje Ci bardzo Mayszorku:):):)

Bardzo mi przykro,ze Twoja sunia tak sie pochorowala:(...wymiziaj ja ode mnie za uszkiem i po brzuszku:)!!!!!!

Posted (edited)

[quote name='Aimez_moi']Pieniazki juz poszly......

Aimez_moi - jesteś szybka jak błyskawica - dziękujemy bardzo!

Kocurek - jak ustalić IBAN i SWIFT?

Myszorek - bardzo współczuję... 2 lata temu też ratowałam swoją sunię, która nie miała prawa złapać babeszii, bo była zabezpieczona, a jednak stało się. Dobrze, że z Twoją małą już wszystko OK :)

Lolalola - wysłałam na razie do najblizszych znajomych...

EDIT: Iljova - dziękuję za wskazówki!

Edited by Abrakadabra