Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Jestem Pimpek - imie nie wiem czemu takie. Każdy jakieś ma :)
Do schroniska trafiłem około 12.09.2011r . Podobno zostałem znaleziony przez ludzi na ulicy.

Jestem pełen energi. Uwielbiam się bawić. Najlepszą zabawą na świecie jest przeciąganie sznurka. O tak! Kocham to!
Mam niewiele ponad 1,5 roku. jestem dość sporym psem. Mam 53 cm w kłębie, ale waże za to nie wiele bo tylko 16kg.

Coś więcej o mnie. A więc jestem mega łakomczuchem. Za parówki potrafie zrobić dosłownie wszystko. Póki co załapałem komendy takie jak: Siad, waruj, daj łapę, przybij piątkę. Na spacerach jestem grzeczny - staram się nie ciągnąć na smyczy. Owszem zdarza mi sie to od czasu do czasu, ale tylko w momentach gdy coś mnie bardzo zainteresuje w trawie. Bywam nieznośny. Przyznam się wam szczerze jestem jeszcze młody nie mam wyczucia swojej masy i siły. Zdarza mi się zapomnieć i zaczne skakać po ludziach.. Wiem, że tak nie wolno ale ja to robie z miłoci! Wybaczcie. Staram się opanować. Uwielbiam pieszczony. Jestem dużą przylepą.

Tak mi dobrze. tak mi rób :) moge tak leżeć godzinami.... Pieszczoch ze mnie.

Sierść mam bardzo mięciutką w dotyku, a co najważniejsze łatwą w pielęgnacji. Nie szukam zwady z innymi psami. Lubię się bawić. Po co niepotrzebnie szukać zaczepki. Jestem typem spokojnym który nie pcha się w bójki :) Szczekam rzadko, jedynie w wypadku kiedy inny pies szczeka na mnie. Cóż. nieskromnie powiem że mówią o mnie uroczy :)

Zadzwoń- zaadoptuj mnie!
[SIZE=3]Chce mieć kochającą rodzinę.

Magdalena Wrzyciel
tel. 519824441
mail: [email protected]

Posted

próbowałam skrócić do opisu na picaso, ale za dużo tekstu, Magda może skrócisz i dodasz swój kontakt na opisie picaso???

taki list do adopcji byłby niezły na ogłoszenia:

Jestem Pimpek - imię nie wiem czemu takie, ale każdy jakieś ma… Do schroniska trafiłem około 12.09.2011 r. Podobno zostałem znaleziony przez ludzi na ulicy. Jestem pełen energii, ale nie więcej niż inne psiaki w moim wieku! Uwielbiam się bawić, a najlepszą zabawą na świecie jest przeciąganie sznurka. O tak! Kocham to! Mam niewiele ponad 1,5 roku. jestem dość sporym psem. Mam 53 cm w kłębie, ale ważę za to nie wiele bo tylko 16 kg. Coś więcej o mnie. A więc jestem mega łakomczuchem. Za parówki potrafię zrobić dosłownie wszystko. Póki co załapałem komendy takie jak: siad, waruj, daj łapę, przybij piątkę. Na spacerach jestem grzeczny - staram się nie ciągnąć na smyczy. Owszem zdarza mi się to od czasu do czasu, ale tylko w momentach, gdy coś mnie bardzo zainteresuje w trawie. Bywam nieznośny, przyznam się wam szczerze. ale jestem jeszcze młody nie mam wyczucia swojej masy i siły. Zdarza mi się zapomnieć i zacznę skakać po ludziach. Wiem, że tak nie wolno, ale ja to robię z miłości! Wybaczcie! Staram się to opanować. Uwielbiam pieszczony, jestem dużą przylepą.
Tak mi dobrze, gdy mnie głaszczą, mogę tak leżeć godzinami.... Poi prostu pieszczoch ze mnie. Sierść mam bardzo mięciutką w dotyku, a co najważniejsze łatwą w pielęgnacji. Nie szukam zwady z innymi psami. Lubię się bawić, więc po co niepotrzebnie szukać zaczepki. Jestem typem spokojnym, który nie pcha się w bójki Szczekam rzadko, jedynie w wypadku kiedy inny pies szczeka na mnie. Cóż. nieskromnie powiem że mówią o mnie uroczy…
Magdalena Wrzyciel
tel. 519824441
mail: [email protected]