basia0607 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 To nie świat jest straszny,to straszni są ludzie.Mojego szczeniaka chce pewna pani ale jej nie dam .bo mi sie nie podoba !/ONA/ Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 odszedł od nas Jerry...dołączył do Smutasa <*><*><*> biegaj po tęczowych łąkach....tam na pewno masz swojego Pańcia Quote
Aggie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oo bozie jaki był chudziutki :placz: :placz: :placz: :placz: taki śliczny wilkowaty pysio.... :-( :-( :-( Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ojej !!!!:-(:-(:-( Biegaj wesoło na tęczowych łąkach... (*) Miałeś tylko dwa spacerki, i rosołek od Cioci Agi, a tak byłeś samotny, teraz biegaj z innymi psiakami za TM Quote
neverend Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Raz poszedł z nim na spacer i Sebastian.... Jerry wskazał mu drogę do schroniska, bo ten zbłądził...Będzie mi żal patrzeć na drzwi pomieszczenia, w którym się znajdował... :candle::candle::candle::candle:...w naszej pamięci.... Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Był też ze mną na spacerze raz... bardzo był łagodnym i przymilnym psiakiem:-(:-( Będziemy pamietać o Tobie Jerruś:-( Quote
justynavege Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :placz: dlaczego psy musza przechodzic za TM w schronisku :-( Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja tez współczuję [*] Ale mam też i dobra wiadomość, dziś spotkałam waszą pręguske Leę, teraz Bellę na spacerze, ma wspaniały dom, ludzi, którzy ja pokochali. Obiecałam przekazać pozdrowienia od nich... Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja tez współczuję Ale mam też i dobra wiadomość, dziś spotkałam waszą pręguske Leę, teraz Bellę na spacerze, ma wspaniały dom, ludzi, którzy ja pokochali. Obiecałam przekazać pozdrowienia od nich... dziękujemy, i cieszymy się, że Lea ma dobrze ! by tylko szybko tez Gali sie poszczęściło... Quote
neverend Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No właśnie..oby...ten tydzień jak n razie nie jest dobry dla naszych schroniskowych bidek...same smutne dzieje.... Quote
Aga_Mazury Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 odszedł od nas Born <*> piesku przepraszam Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Aga_Mazury']odszedł od nas Born <*> piesku przepraszam o nieeee :placz::placz::placz: Kolejny... Born biegaj na tęczowych łąkach !!! Quote
Jagoda1 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tak mi przykro, Piesku, "Tam" będziesz szczęśliwszy... [*] [*] [*] Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Born, odszedłeś w tak młodym wieku:-( Teraz na pewno biegasz razem z innymi aniołami po tęczowych łąkach !! Będziemy Cie pamiętać długo psino kochana ... Quote
neverend Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Born dołączył do Jerrego i Smutasa.... <*><*><*> Quote
neverend Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A teraz miła wiadomość... Rudik będzie miał domek...:loveu: Quote
neverend Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Oto bazarek dla NERA: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51251 Quote
lidka_park Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 neverend napisał(a):A teraz miła wiadomość... Rudik będzie miał domek...:loveu: AAAAAAAA !!!! Jakoto ???? :):):) Neverend, opowiadaj szybcitko co i jak :multi: Quote
cytrynka10 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 to cudownie ze kolejny psiak trafi do nowego domu Quote
loozerka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 i dobrze, ze te smutne wiesci przeplatane są dobrymi, bo brak jakichkolwiek sukcesów działalby przytłaczająco .. Quote
cytrynka10 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 loozerka napisał(a):i dobrze, ze te smutne wiesci przeplatane są dobrymi, bo brak jakichkolwiek sukcesów działalby przytłaczająco .. zgadzam sie z toba bo jak by nic sie nie działo to by było a tak jakis pies bedzie szczesliwy w ciepłym własnym domku :) Quote
Recommended Posts