Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nom ja jadę oczywiście :):)

wiem, że bedzie jeszcze (chyba) paulina ta co była na pierwszym spotkaniu, ale ona jakoś sama własnym autem przyjedzie :) Może bedzie nawet ze swoja kolezanką co raz była pamiętacie ??

To Aga jak ?? 8.15 ?? zbiórka :D

Posted

jeżeli już nawet to napewno nie 8.15 tylko odrobinę wcześniej....

przypomiinam, że jutro trzeba dwa psiaki zawieźc na dworzec...wcześniej zabrać z boksu....przygotować...itd..

myślę, że około 8.00 (jak coś się zmieni to jeszcze napiszę)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
jeżeli już nawet to napewno nie 8.15 tylko odrobinę wcześniej....

przypomiinam, że jutro trzeba dwa psiaki zawieźc na dworzec...wcześniej zabrać z boksu....przygotować...itd..

myślę, że około 8.00 (jak coś się zmieni to jeszcze napiszę)

ok, to o 8 zbiórka :) Kto jeszcze jedzie? Cytrynka jedzie ??:D Aga odspisz na moje PW, czekam juz od jutra!:eviltong:

Posted

Wstawac jutro z wyra młodziezy ostródzka i to już...:mad: :mad: :mad:
Koniec z lenistwem....Niektórzy czekają na relacje i zdjęcia....
Będą pewno nowe zdjątka......Bo jak nieee:mad: :mad: :mad:
A ja ...hmmmmm ...na razie wypiję za powodzenie Waszej misji...No to do dzieła..:beerchug: :drinka: :popcorn: :knajpa: Jakis podział obowiązków musi być...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Evelin napisał(a):
Wstawac jutro z wyra młodziezy ostródzka i to już...:mad: :mad: :mad:
Koniec z lenistwem....Niektórzy czekają na relacje i zdjęcia....
Będą pewno nowe zdjątka......Bo jak nieee:mad: :mad: :mad:
A ja ...hmmmmm ...na razie wypiję za powodzenie Waszej misji...No to do dzieła..:beerchug: :drinka: :popcorn: :knajpa: Jakis podział obowiązków musi być...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty sie cioteczka nie bój :D wstaniemy wstaniemy :) zdjątka oczywiście, ze bedą :D czy jakieś specjalne życzenia ?? :D :evil_lol::evil_lol: A młodzież ostródzka nie jest leniwa tylko bardzo aktywna !! :) :p

Posted

Przed samym wyjazdem do domu ze schroniska....
widzieliśmy dwa gryzace się psy....dobrze, że udało się je rozdzielić (wyglądało to makabrycznie)...jeden został przesadzony do innej klatki....rozszarpane uszy, cała skóra przy oku....echhhhh...
dobrze ze dłużej zostaliśmy chwilę...
akurat wsadzaliśmy Papusia do klatki...i jeszcze do tego przyjechali ludzie (chyba 4) i chcieli oddać psa do schroniska...ten psiak taki radosny...nawet chyba nie wiedział jaki los mu naszykowali Pańcio i jego kumple....pies z rasy bojowców i pewnie dlatego....
smutno mi bo zastanawiam się co z nim zrobią w takim razie....

Born jest chory, Hefren bardzo chory, pies z nowotworem prawdopodobnie oczu lub z jakimś poważnym urazem, Nero który już nie wstał dziś na spacer...

piękny duży pies, który został wsadzony do tej małej klatki...(ledwo się miesći)...i ...co charakterystyczne....potwornie mu ślina leci...;)

Pola, Tears pojechały do Warszawy pociągiem ;)...
U papusia były odwiedziny z Wawy

to chyba w telegraficznym skrócie...