lidka_park Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Widzieliście naszego Padusia w "Moim Psie" ???? :cool3: Quote
neverend Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 WAS??? Paduś??? Chyba jakaś podobizna:crazyeye: Quote
lidka_park Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie, nasz Paduś jest w gazecie "Mój Pies", serio :lol: Quote
neverend Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 lidka_park napisał(a):nie, nasz Paduś jest w gazecie "Mój Pies", serio :lol: to musisz mi jutro w pociągu pokazać...bo nie uwierzę Quote
lidka_park Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ok, ale nie wiem czy jutro sie spotkamy bo jadę tym o 7.55 Quote
neverend Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 lidka_park napisał(a):ok, ale nie wiem czy jutro sie spotkamy bo jadę tym o 7.55 uuuuuuuuu...to nie, a o której wracasz??? Bo ja 13 01 Quote
Matusz Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 neverend napisał(a):no to nici....idę spać... Dobranoc cioteczki !! :) Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 neverend napisał(a):A dzień dobry Państwu!!!:lol::lol: a dzień dobry , dzień dobry :D:D Quote
neverend Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ja zaraz do widzenia,bo do pracy... Napiszmy zatem kto jedzie jutro: - ja jadę..matusz..??? 8 15 ma się rozumieć??:cool3::cool3: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nom ja jadę oczywiście :):) wiem, że bedzie jeszcze (chyba) paulina ta co była na pierwszym spotkaniu, ale ona jakoś sama własnym autem przyjedzie :) Może bedzie nawet ze swoja kolezanką co raz była pamiętacie ?? To Aga jak ?? 8.15 ?? zbiórka :D Quote
Aga_Mazury Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 jeżeli już nawet to napewno nie 8.15 tylko odrobinę wcześniej.... przypomiinam, że jutro trzeba dwa psiaki zawieźc na dworzec...wcześniej zabrać z boksu....przygotować...itd.. myślę, że około 8.00 (jak coś się zmieni to jeszcze napiszę) Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jeżeli już nawet to napewno nie 8.15 tylko odrobinę wcześniej.... przypomiinam, że jutro trzeba dwa psiaki zawieźc na dworzec...wcześniej zabrać z boksu....przygotować...itd.. myślę, że około 8.00 (jak coś się zmieni to jeszcze napiszę) ok, to o 8 zbiórka :) Kto jeszcze jedzie? Cytrynka jedzie ??:D Aga odspisz na moje PW, czekam juz od jutra!:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dwusetna strona - jak ten czas leci...Jesteście wspaniali:lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dwusetna strona - jak ten czas leci...Jesteście wspaniali:lol: nom, trochę już tych stron się uzbierało :):) Quote
neverend Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Okiej...no to 8...jak wcześniej to czekamy na wieści...:loveu: Quote
Evelin Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Wstawac jutro z wyra młodziezy ostródzka i to już...:mad: :mad: :mad: Koniec z lenistwem....Niektórzy czekają na relacje i zdjęcia.... Będą pewno nowe zdjątka......Bo jak nieee:mad: :mad: :mad: A ja ...hmmmmm ...na razie wypiję za powodzenie Waszej misji...No to do dzieła..:beerchug: :drinka: :popcorn: :knajpa: Jakis podział obowiązków musi być...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Evelin napisał(a):Wstawac jutro z wyra młodziezy ostródzka i to już...:mad: :mad: :mad: Koniec z lenistwem....Niektórzy czekają na relacje i zdjęcia.... Będą pewno nowe zdjątka......Bo jak nieee:mad: :mad: :mad: A ja ...hmmmmm ...na razie wypiję za powodzenie Waszej misji...No to do dzieła..:beerchug: :drinka: :popcorn: :knajpa: Jakis podział obowiązków musi być...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty sie cioteczka nie bój :D wstaniemy wstaniemy :) zdjątka oczywiście, ze bedą :D czy jakieś specjalne życzenia ?? :D :evil_lol::evil_lol: A młodzież ostródzka nie jest leniwa tylko bardzo aktywna !! :) :p Quote
lidka_park Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 kochani, jutro mnie nie będzie w schronisku. Wymiziajcie wszystkie psiaki ode mnie a w szczególności Karata ;) Quote
neverend Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pewnie... my ostródziacy nie leniwce... ja codziennie 5.30...Lidka pewnie też...więc?? Hihi ranne ptaszki Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Przed samym wyjazdem do domu ze schroniska.... widzieliśmy dwa gryzace się psy....dobrze, że udało się je rozdzielić (wyglądało to makabrycznie)...jeden został przesadzony do innej klatki....rozszarpane uszy, cała skóra przy oku....echhhhh... dobrze ze dłużej zostaliśmy chwilę... akurat wsadzaliśmy Papusia do klatki...i jeszcze do tego przyjechali ludzie (chyba 4) i chcieli oddać psa do schroniska...ten psiak taki radosny...nawet chyba nie wiedział jaki los mu naszykowali Pańcio i jego kumple....pies z rasy bojowców i pewnie dlatego.... smutno mi bo zastanawiam się co z nim zrobią w takim razie.... Born jest chory, Hefren bardzo chory, pies z nowotworem prawdopodobnie oczu lub z jakimś poważnym urazem, Nero który już nie wstał dziś na spacer... piękny duży pies, który został wsadzony do tej małej klatki...(ledwo się miesći)...i ...co charakterystyczne....potwornie mu ślina leci...;) Pola, Tears pojechały do Warszawy pociągiem ;)... U papusia były odwiedziny z Wawy to chyba w telegraficznym skrócie... Quote
Recommended Posts