pajunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Prosze, nie rozdzielajcie jamnkowatych. Zbyt sa zwiazane z soba. Wezme do siebie na razie i bede dla obu cos szukala. Moze sie uda. Quote
basia0607 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pajunia ! kocham Cie za te słowa. Obie dziewczynki siedzą w króliczej klatce.Nie można tego widoku zapomnieć.Zreszta ,tam więcej psów tak egzystuje,na przykład Larysa.Suka onkowata ,duza i mloda.Jej świat to dwa metry siatki.To trzeba zobaczyć.Całe szczęscie ,ze są tam wspąniali ludzie ,robią co moga ,ale to kropla w morzu. Ech... Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 basia0607 napisał(a):Pajunia ! kocham Cie za te słowa. Obie dziewczynki siedzą w króliczej klatce.Nie można tego widoku zapomnieć.Zreszta ,tam więcej psów tak egzystuje,na przykład Larysa.Suka onkowata ,duza i mloda.Jej świat to dwa metry siatki.To trzeba zobaczyć.Całe szczęscie ,ze są tam wspąniali ludzie ,robią co moga ,ale to kropla w morzu. Ech... Basia, Larysa juz została przeniesiona na mniejszy wybieg, wiec juz nie siedzi w ciasnej klatce i ma lepiej ;) Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 uuffff... odetchnąłem z ulga,gdy zobaczyłem dzisiejszy kącik.... Już mogłybyć zdjęcia kolorowe tak jak wtedy... 3majmy kciuki, oby wszystkie poszły do wspaniałych domów, oprócz Kleosia, bo on już taki dom ma ! :) Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga jutro jedziesz do schroniska ??? To jak zwykle 8.15 tam na parkingu tak ??:lol: :D że tak skromnie zapytam?:oops: Quote
Jagoda1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Może uda sie Wam wyprowadzić boksiowatą Galę na spacerek? A może nowa fotka? Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Może uda sie Wam wyprowadzić boksiowatą Galę na spacerek? A może nowa fotka? Hmmm... Z galą byłby kłopot jeśli chodzi o spacery, bo jest na wybiegu z innymi suczkami... Nie wiemy,jak one zachowują się w stosunku do człowieka. Poza tym jak się jedną suczkę wyprowadzi, potem ona wraca, to..... czeka ją niezła jatka.... ze strony zazdrosnych panienek... Zobaczymy jak z fotkami, Gala lubi się chować na widok człowieka... Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 co do wyjazdu jutro do schroniska....ja jeszcze nie wiem czy będę.... jesli się będę czuła jak dzisiaj i miała taką temperaturę to nie sądzę...ale myślę, że wieczorem dam znać co i jak.... myślę, że w razie czego to mój Paduś pójdzie na spacer:mad: tylko o szelkach nie zapomnijcie bo bez tego się wyrwie na bank.... Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):co do wyjazdu jutro do schroniska....ja jeszcze nie wiem czy będę.... jesli się będę czuła jak dzisiaj i miała taką temperaturę to nie sądzę...ale myślę, że wieczorem dam znać co i jak.... myślę, że w razie czego to mój Paduś pójdzie na spacer:mad: tylko o szelkach nie zapomnijcie bo bez tego się wyrwie na bank.... Ja to bym chciała wziąć na spacer Tajsonka i Borysa... No i Julka staruszka, bo chcę go ogłosić w gazecie w kąciku... W przyszłym tygodniu chcę dać do gazety Dzikuska, Karlę, Julka i Gałkę... albo Sabę,ale chyba Sabę...taka kochana staruszka Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 dziś nasza ślicznośc malenka....szczeniaczek...poszedł w ramiona swojej ukochanej Opiekunki....szczęscia życzymy :) Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):dziś nasza ślicznośc malenka....szczeniaczek...poszedł w ramiona swojej ukochanej Opiekunki....szczęscia życzymy :) Ten mój maluszek??? Do jakiej opiekunki??? To już na stałe???:placz::placz::placz: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 neverend napisał(a):Ten mój maluszek??? Do jakiej opiekunki??? To już na stałe???:placz::placz::placz: tu chyba należy się cieszyć a nie rozpaczać:diabloti: piesek nie siedzi w schroniskowej klatce tylko ma swój ukochany ciepły dom :) Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):tu chyba należy się cieszyć a nie rozpaczać:diabloti: piesek nie siedzi w schroniskowej klatce tylko ma swój ukochany ciepły dom :) No ale ja się cieszę, tylko się tak zakochałam w nim.... Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 proszę o wystawianie co można na bazarku na ratowanie Borna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45861 bardzo prosimy :modla::modla::modla: Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):dziś nasza ślicznośc malenka....szczeniaczek...poszedł w ramiona swojej ukochanej Opiekunki....szczęscia życzymy :) suuper, że tak szybko !! :) :multi::multi::multi::multi: A jakies telefony były z kacika ?? Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 mam pytanie ....czy ostatnio widzieliście tą dużą czarną sunię...co niedawno była przywieziona do schroniska...chyba by warto ją też wziąć na spacer...ona taka duża a w takiej klateczce zamknięta.... ok....jestem na wspomaganiu lekowym więc myślę, że sobie jakoś poradzę... kto jedzie do schroniska jutro? jadę ja i moja siostra... dalej...kto...mateusz, marta...? Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):mam pytanie ....czy ostatnio widzieliście tą dużą czarną sunię...co niedawno była przywieziona do schroniska...chyba by warto ją też wziąć na spacer...ona taka duża a w takiej klateczce zamknięta.... ok....jestem na wspomaganiu lekowym więc myślę, że sobie jakoś poradzę... kto jedzie do schroniska jutro? jadę ja i moja siostra... dalej...kto...mateusz, marta...? no warto by wziąć tą sunię, ona tam ma ciasno w tej klatce !! :-( ja jade, never tez ;) to co o 8.15 zbiórka ??? Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja jadę, jadę, jadę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Ania jedzie??? Ale fajnie:loveu::loveu: Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Może Seba z nami pojedzie... Jak się obudzi...oczywiście... a haha, wyobrażam sobie jak kuśtyka z jakimś psem:eviltong::eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 dlatego pytam kto jedzie bo muszę wiedzieć....czy się zabierzemy na raz czy nie...muszę wiedzieć...bo od tego uzależniona jest godzina wyjazdu... jadę ja, Ania, matusz i never i zajedziemy na dworzec po Anię z miau...jeżeli jeszcze ktoś to już się nie mieści na jeden kurs i wtedy jedziemy albo na dwa razy albo Ania będzie musiała dojechac autobusem nie wiem jak lidka... Quote
lidka_park Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jeśli chodzi o mnie to chciałabym jechać ale widze ze jest komplet Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 lidka_park napisał(a):jeśli chodzi o mnie to chciałabym jechać ale widze ze jest komplet o nie nie...;) mówisz, że jedziesz i przyjadę po Ciebie i Anię z Olsztyna jak zwykle.... jedziesz? zawsze jeden psiak więcej na spacerku :) a dla nich to ja mogę jeżdzić i po 5 razy...tylko pytam żeby dobrze rozplanować czasowo, żeby włąśnie nie marnować nawet minuty :) Quote
lidka_park Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 w takim razie jade :) pozatym mam wkońcu internet w domku więc teraz częściej będe na forum :) Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 czyli o której zbiórka na parkingu ??????????????????? :cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 lidka o 8.30 dasz radę być koło dworca?... Ania z miau właśnie przysłała sms, że jej ne będzie więc...my o 8.15 w skłądzie 4 osób wyjeżdżamy ode mnie...i jedziemy po ciebie i mamy komplet... a tak na marginesie....co tak mało osób ze spotkania naszego pierwszego chodzi do schroniska?:roll: Quote
Recommended Posts