Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pajunia ! kocham Cie za te słowa. Obie dziewczynki siedzą w króliczej klatce.Nie można tego widoku zapomnieć.Zreszta ,tam więcej psów tak egzystuje,na przykład Larysa.Suka onkowata ,duza i mloda.Jej świat to dwa metry siatki.To trzeba zobaczyć.Całe szczęscie ,ze są tam wspąniali ludzie ,robią co moga ,ale to kropla w morzu. Ech...

Posted

basia0607 napisał(a):
Pajunia ! kocham Cie za te słowa. Obie dziewczynki siedzą w króliczej klatce.Nie można tego widoku zapomnieć.Zreszta ,tam więcej psów tak egzystuje,na przykład Larysa.Suka onkowata ,duza i mloda.Jej świat to dwa metry siatki.To trzeba zobaczyć.Całe szczęscie ,ze są tam wspąniali ludzie ,robią co moga ,ale to kropla w morzu. Ech...

Basia, Larysa juz została przeniesiona na mniejszy wybieg, wiec juz nie siedzi w ciasnej klatce i ma lepiej ;)

Posted

uuffff... odetchnąłem z ulga,gdy zobaczyłem dzisiejszy kącik....

Już mogłybyć zdjęcia kolorowe tak jak wtedy...

3majmy kciuki, oby wszystkie poszły do wspaniałych domów, oprócz Kleosia, bo on już taki dom ma ! :)

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Może uda sie Wam wyprowadzić boksiowatą Galę na spacerek?
A może nowa fotka?

Hmmm...

Z galą byłby kłopot jeśli chodzi o spacery, bo jest na wybiegu z innymi suczkami... Nie wiemy,jak one zachowują się w stosunku do człowieka. Poza tym jak się jedną suczkę wyprowadzi, potem ona wraca, to..... czeka ją niezła jatka.... ze strony zazdrosnych panienek...

Zobaczymy jak z fotkami, Gala lubi się chować na widok człowieka...

Posted

co do wyjazdu jutro do schroniska....ja jeszcze nie wiem czy będę....

jesli się będę czuła jak dzisiaj i miała taką temperaturę to nie sądzę...ale myślę, że wieczorem dam znać co i jak....

myślę, że w razie czego to mój Paduś pójdzie na spacer:mad: tylko o szelkach nie zapomnijcie bo bez tego się wyrwie na bank....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
co do wyjazdu jutro do schroniska....ja jeszcze nie wiem czy będę....

jesli się będę czuła jak dzisiaj i miała taką temperaturę to nie sądzę...ale myślę, że wieczorem dam znać co i jak....

myślę, że w razie czego to mój Paduś pójdzie na spacer:mad: tylko o szelkach nie zapomnijcie bo bez tego się wyrwie na bank....

Ja to bym chciała wziąć na spacer Tajsonka i Borysa... No i Julka staruszka, bo chcę go ogłosić w gazecie w kąciku...

W przyszłym tygodniu chcę dać do gazety Dzikuska, Karlę, Julka i Gałkę... albo Sabę,ale chyba Sabę...taka kochana staruszka

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
dziś nasza ślicznośc malenka....szczeniaczek...poszedł w ramiona swojej ukochanej Opiekunki....szczęscia życzymy :)

Ten mój maluszek???
Do jakiej opiekunki???
To już na stałe???:placz::placz::placz:

Posted

neverend napisał(a):
Ten mój maluszek???
Do jakiej opiekunki???
To już na stałe???:placz::placz::placz:

tu chyba należy się cieszyć a nie rozpaczać:diabloti:

piesek nie siedzi w schroniskowej klatce tylko ma swój ukochany ciepły dom :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
tu chyba należy się cieszyć a nie rozpaczać:diabloti:

piesek nie siedzi w schroniskowej klatce tylko ma swój ukochany ciepły dom :)

No ale ja się cieszę, tylko się tak zakochałam w nim....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
dziś nasza ślicznośc malenka....szczeniaczek...poszedł w ramiona swojej ukochanej Opiekunki....szczęscia życzymy :)

suuper, że tak szybko !! :) :multi::multi::multi::multi:

A jakies telefony były z kacika ??

Posted

mam pytanie ....czy ostatnio widzieliście tą dużą czarną sunię...co niedawno była przywieziona do schroniska...chyba by warto ją też wziąć na spacer...ona taka duża a w takiej klateczce zamknięta....

ok....jestem na wspomaganiu lekowym więc myślę, że sobie jakoś poradzę...
kto jedzie do schroniska jutro?

jadę ja i moja siostra...

dalej...kto...mateusz, marta...?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
mam pytanie ....czy ostatnio widzieliście tą dużą czarną sunię...co niedawno była przywieziona do schroniska...chyba by warto ją też wziąć na spacer...ona taka duża a w takiej klateczce zamknięta....

ok....jestem na wspomaganiu lekowym więc myślę, że sobie jakoś poradzę...
kto jedzie do schroniska jutro?

jadę ja i moja siostra...

dalej...kto...mateusz, marta...?

no warto by wziąć tą sunię, ona tam ma ciasno w tej klatce !! :-(

ja jade, never tez ;) to co o 8.15 zbiórka ???

Posted

dlatego pytam kto jedzie bo muszę wiedzieć....czy się zabierzemy na raz czy nie...muszę wiedzieć...bo od tego uzależniona jest godzina wyjazdu...

jadę ja, Ania, matusz i never i zajedziemy na dworzec po Anię z miau...jeżeli jeszcze ktoś to już się nie mieści na jeden kurs i wtedy jedziemy albo na dwa razy albo Ania będzie musiała dojechac autobusem

nie wiem jak lidka...

Posted

lidka_park napisał(a):
jeśli chodzi o mnie to chciałabym jechać ale widze ze jest komplet

o nie nie...;)

mówisz, że jedziesz i przyjadę po Ciebie i Anię z Olsztyna jak zwykle....

jedziesz?

zawsze jeden psiak więcej na spacerku :) a dla nich to ja mogę jeżdzić i po 5 razy...tylko pytam żeby dobrze rozplanować czasowo, żeby włąśnie nie marnować nawet minuty :)

Posted

lidka o 8.30 dasz radę być koło dworca?...

Ania z miau właśnie przysłała sms, że jej ne będzie więc...my o 8.15 w skłądzie 4 osób wyjeżdżamy ode mnie...i jedziemy po ciebie i mamy komplet...

a tak na marginesie....co tak mało osób ze spotkania naszego pierwszego chodzi do schroniska?:roll: