neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jejku... mi chybaby serce wysiadło przy takiej dawce stresu... Jakie psy się pogryzły????:crazyeye:... straszna sprawa... A ci ludzie co byli, to wzięli jakiegoś psa???:razz: Tu zdjęcia z dzisiejszej wizyty.... mała sunia - szczeniak i jej siostrzyczka pies z nowotworem oczu pocziwy onkowaty pies na krótkich łapkach I jamnikowate dla Lidki_Park sunie/: i pies/: Quote
lidka_park Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A jak tam spacery ???? wzieliście kogoś nowego na przechadzkę ???? Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tak,bardzo podobnego do Karata,wręcz identycznego...no i takiego małego, kudłatego wredotkę, potem wstawię jego fotki:loveu: A jak tam jamniki, mogą być??? Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 te szczeniaczki są takie słodkie i urocze !! :):loveu::loveu::loveu: i pachną serkiem waniliowym :loveu::loveu: Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 matusz5 napisał(a):te szczeniaczki są takie słodkie i urocze !! :):loveu::loveu::loveu: i pachną serkiem waniliowym :loveu::loveu: Hihi,to je zjedz:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
GreenEvil Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ten pies z "nowotworem" to jak na moj gust ma poprostu wypadnieta trzecia powieke, czy jakkoliwek sie to zwie. On ile ma lat? Ladny jest... moze go zdiagnozowac u garncarza? pzdr GreenEvil Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 GreenEvil napisał(a):Ten pies z "nowotworem" to jak na moj gust ma poprostu wypadnieta trzecia powieke, czy jakkoliwek sie to zwie. On ile ma lat? Ladny jest... moze go zdiagnozowac u garncarza? pzdr GreenEvil Ten piesek ma narośla na tych oczach...włąścicielka, oddając go, mówiła,że to nowotwór...a lat, ile może mieć??? Aga - pomóż...:oops: Quote
lidka_park Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 neverend napisał(a):Tak,bardzo podobnego do Karata,wręcz identycznego...no i takiego małego, kudłatego wredotkę, potem wstawię jego fotki:loveu: A jak tam jamniki, mogą być??? Jasne że moga być ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 GreenEvil napisał(a):Ten pies z "nowotworem" to jak na moj gust ma poprostu wypadnieta trzecia powieke, czy jakkoliwek sie to zwie. On ile ma lat? Ladny jest... moze go zdiagnozowac u garncarza? pzdr GreenEvil Tak...tego psiaka już w grudniu wypatrzyła lavinia ...i wtedy myślałyśmy, że on jest pogryziony, ale okazało się, że ma trzecią powiekę.... niestety przez tyle czasu psiak nie wychodził z budy jak my byliśmy....dziś jego towarzysza niedoli z klatki wzięliśmy na spacer i jakoś po powrocie z nim i tamten się do nas wyczłapał....i nawet merdnął ogonem... to co on ma na oczach jest poprostu straszne....zarówno na jednym jak na drugim (się zaczyna)...na tym jednym to normalnie i od góry i od dołu...wszystko jakby zaane krwistym tłuszczem błonami (tak to wygląda a co to jest nie mam pojęcia)...pies był zabrany z interwencji a przy dostaniu zrzeczenia właścicielka napisała, że pies ma nowotwór... dziś był wet i pokazaliśmy mu psiaka...w poniedziałek ma go dokładnie obejrzeć...mam nadzieję, że nie zapomni bo ma roboty tyle, że może mu wypaśc z głowy.... ale z całą pewnością pies potrzebuje natychmiastowej pomocy.... jest maleńkim psiakiem...wysokości jamniola....kudłatym (tylko teraz ma dred na dredzie...i jak widac bardzo przyjaznym) Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 piesek z chorymi oczkami nowy pies...duży...co pisałam, że się ślini...troszkę zdezorientowany ten który dziś został pogryziony dziś poznaliśmy też takiego sympatycznego rudaska (to on jest w klatce z psiakiem z tymi oczkami) i psiak z klatki Tajsona....nowy nabytek schroniska...przywieziony z interwencji Quote
lidka_park Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ten rudy jest rzeczywiście bardzo podobny do Karata :loveu: moge mu założyć wątek o ile coś mi o nim powiecie ;) Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja nie wiem,poza tym,że miły,kochany ,młody i grzeczny pies... Quote
GreenEvil Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga, jesli to wyglada tak jak u mojego Fela : to nie trzeba sie martwiec, jedak napewno trzeba zoperowac bo mu napewno przeszkadza w widzeniu. Pomysl nad tym pls. mozna go wrzucic na sggw, na diagnoze i operacje do garncarza i na rekonwalescencje na sggw. Nie bedzie to najtaniej... ale napewno dobrze. Mam sie poorientowac rzad wielkosci kwoty? :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='GreenEvil']Aga, jesli to wyglada tak jak u mojego Fela : to nie trzeba sie martwiec, jedak napewno trzeba zoperowac bo mu napewno przeszkadza w widzeniu. Pomysl nad tym pls. mozna go wrzucic na sggw, na diagnoze i operacje do garncarza i na rekonwalescencje na sggw. Nie bedzie to najtaniej... ale napewno dobrze. Mam sie poorientowac rzad wielkosci kwoty? :evil_lol: pzdr GreenEvil oj, cioteczko, na moje oko to to gorzej wygląda... !! Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Ciotka dowiedz się....ale wygląda to makabryczniej....ja widziałam kilka psów nawet na schronie w ostródzie z takimi schorzeniami....ale tutaj...to hmmmm..ale może jest tak zaawansowane, że tak wygląda.... a co potem...nawet gdybyśmy umiescili go na SGGW...(choć nie sądzę bo skąd kasa:placz: )....ma wrócić do schronu?:-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kontynuacja monet od śp.Edwarda: pozostała srebrna,moneta z JPII nominał 1.000 zł z 1982.Może jakby ją sprzedac....Ile do licha ciężkiego...kosztuje ta operacja.. My ja przeznaczymy na to,byleby była co warta... Ela Quote
GreenEvil Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ciotka dowiedz się....ale wygląda to makabryczniej....ja widziałam kilka psów nawet na schronie w ostródzie z takimi schorzeniami....ale tutaj...to hmmmm..ale może jest tak zaawansowane, że tak wygląda.... a co potem...nawet gdybyśmy umiescili go na SGGW...(choć nie sądzę bo skąd kasa:placz: )....ma wrócić do schronu?:-( nawet jesli bedzie mial wrocic do schronu to na Boga.. nie mozna go tak zostawic.... (ale pewno w miedzyczasie cos wykombinujemy) macie jakies duze zdjecia, zebym mogla podeslac je do garncarzow z zapytaniem (tzn tak, zeby bylo widac oczka). W razie czego wrzuci sie go gdzies do hoteliku, zrobimy aukcje, troche kasy wpadnie... to jak ? :D pzdr GreenEvil Quote
lidka_park Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hmmm... jeśli chodzi o mnie to jestem za, ale co na to nasza pani Prezes ?? :razz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Z tej monety byłyby grosze...:oops: Odpada Ela Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 wątek Bono http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3820896#post3820896 Quote
pucka69 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 mam nadzieję ze to tylko strasznie zaniedbane to oko jest Aga przelalam 330,00 ale on się na to chyba nie łapie, co? Quote
Aga_Mazury Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Rudik dziś wrócił do schroniska....... Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Rudik dziś wrócił do schroniska....... jak to wrócił ??? !!! czemu ??? :mad::mad::angryy::angryy::angryy: Quote
cytrynka10 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50412 Quote
Recommended Posts