Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku... mi chybaby serce wysiadło przy takiej dawce stresu... Jakie psy się pogryzły????:crazyeye:... straszna sprawa...

A ci ludzie co byli, to wzięli jakiegoś psa???:razz:

Tu zdjęcia z dzisiejszej wizyty....

mała sunia - szczeniak

i jej siostrzyczka

pies z nowotworem oczu

pocziwy onkowaty pies na krótkich łapkach

I jamnikowate dla Lidki_Park

sunie/:

i pies/:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
te szczeniaczki są takie słodkie i urocze !! :):loveu::loveu::loveu: i pachną serkiem waniliowym :loveu::loveu:

Hihi,to je zjedz:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Ten pies z "nowotworem" to jak na moj gust ma poprostu wypadnieta trzecia powieke, czy jakkoliwek sie to zwie. On ile ma lat? Ladny jest... moze go zdiagnozowac u garncarza?

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ten pies z "nowotworem" to jak na moj gust ma poprostu wypadnieta trzecia powieke, czy jakkoliwek sie to zwie. On ile ma lat? Ladny jest... moze go zdiagnozowac u garncarza?

pzdr
GreenEvil

Ten piesek ma narośla na tych oczach...włąścicielka, oddając go, mówiła,że to nowotwór...a lat, ile może mieć??? Aga - pomóż...:oops:

Posted

neverend napisał(a):
Tak,bardzo podobnego do Karata,wręcz identycznego...no i takiego małego, kudłatego wredotkę, potem wstawię jego fotki:loveu:

A jak tam jamniki, mogą być???

Jasne że moga być ;)

Posted

GreenEvil napisał(a):

pzdr
GreenEvil

Tak...tego psiaka już w grudniu wypatrzyła lavinia ...i wtedy myślałyśmy, że on jest pogryziony, ale okazało się, że ma trzecią powiekę....
niestety przez tyle czasu psiak nie wychodził z budy jak my byliśmy....dziś jego towarzysza niedoli z klatki wzięliśmy na spacer i jakoś po powrocie z nim i tamten się do nas wyczłapał....i nawet merdnął ogonem...
to co on ma na oczach jest poprostu straszne....zarówno na jednym jak na drugim (się zaczyna)...na tym jednym to normalnie i od góry i od dołu...wszystko jakby zaane krwistym tłuszczem błonami (tak to wygląda a co to jest nie mam pojęcia)...pies był zabrany z interwencji a przy dostaniu zrzeczenia właścicielka napisała, że pies ma nowotwór...

dziś był wet i pokazaliśmy mu psiaka...w poniedziałek ma go dokładnie obejrzeć...mam nadzieję, że nie zapomni bo ma roboty tyle, że może mu wypaśc z głowy....

ale z całą pewnością pies potrzebuje natychmiastowej pomocy....

jest maleńkim psiakiem...wysokości jamniola....kudłatym (tylko teraz ma dred na dredzie...i jak widac bardzo przyjaznym)

Posted

piesek z chorymi oczkami

nowy pies...duży...co pisałam, że się ślini...troszkę zdezorientowany

ten który dziś został pogryziony

dziś poznaliśmy też takiego sympatycznego rudaska (to on jest w klatce z psiakiem z tymi oczkami)

i psiak z klatki Tajsona....nowy nabytek schroniska...przywieziony z interwencji

Posted

Aga, jesli to wyglada tak jak u mojego Fela :

to nie trzeba sie martwiec, jedak napewno trzeba zoperowac bo mu napewno przeszkadza w widzeniu. Pomysl nad tym pls. mozna go wrzucic na sggw, na diagnoze i operacje do garncarza i na rekonwalescencje na sggw. Nie bedzie to najtaniej... ale napewno dobrze. Mam sie poorientowac rzad wielkosci kwoty? :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='GreenEvil']Aga, jesli to wyglada tak jak u mojego Fela :

to nie trzeba sie martwiec, jedak napewno trzeba zoperowac bo mu napewno przeszkadza w widzeniu. Pomysl nad tym pls. mozna go wrzucic na sggw, na diagnoze i operacje do garncarza i na rekonwalescencje na sggw. Nie bedzie to najtaniej... ale napewno dobrze. Mam sie poorientowac rzad wielkosci kwoty? :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

oj, cioteczko, na moje oko to to gorzej wygląda... !!

Posted

Ciotka dowiedz się....ale wygląda to makabryczniej....ja widziałam kilka psów nawet na schronie w ostródzie z takimi schorzeniami....ale tutaj...to hmmmm..ale może jest tak zaawansowane, że tak wygląda....

a co potem...nawet gdybyśmy umiescili go na SGGW...(choć nie sądzę bo skąd kasa:placz: )....ma wrócić do schronu?:-(

Guest Elżbieta481
Posted

Kontynuacja monet od śp.Edwarda:
pozostała srebrna,moneta z JPII nominał 1.000 zł z 1982.Może jakby ją sprzedac....Ile do licha ciężkiego...kosztuje ta operacja..
My ja przeznaczymy na to,byleby była co warta...
Ela

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ciotka dowiedz się....ale wygląda to makabryczniej....ja widziałam kilka psów nawet na schronie w ostródzie z takimi schorzeniami....ale tutaj...to hmmmm..ale może jest tak zaawansowane, że tak wygląda....

a co potem...nawet gdybyśmy umiescili go na SGGW...(choć nie sądzę bo skąd kasa:placz: )....ma wrócić do schronu?:-(

nawet jesli bedzie mial wrocic do schronu to na Boga.. nie mozna go tak zostawic.... (ale pewno w miedzyczasie cos wykombinujemy)
macie jakies duze zdjecia, zebym mogla podeslac je do garncarzow z zapytaniem (tzn tak, zeby bylo widac oczka). W razie czego wrzuci sie go gdzies do hoteliku, zrobimy aukcje, troche kasy wpadnie... to jak ? :D

pzdr
GreenEvil

Guest Elżbieta481
Posted

Z tej monety byłyby grosze...:oops:
Odpada
Ela