neverend Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 lidka_park napisał(a):AAAAAAAA !!!! Jakoto ???? :):):) Neverend, opowiadaj szybcitko co i jak :multi: wejdź na jego wątek w moim banerku... Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Bardzo przykro, że znowu nie ma kącika adopcyjnego w gazecie.... nie wiem czy jest sens w ogóle cokolwiek do nich wysyłać...niepotrzebne nadzieje...obietnice bez pokrycia Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a wiadomo chociaż czemu nie było ???:mad::mad: Quote
LALUNA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga macie coś Labkowatego? Bo to Wasz rejon. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51351 Przyjmę lub kupię labradora może być mieszaniec za niewielką cenę.Najlepiej z woj.warmińsko-mazurskiego lub pomorskiego. E-mail: [email protected] Quote
LALUNA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Próbuj próbuj Neverend :evil_lol: Mi tez wcisnełyscie cairne terriera a potem sie okazało ze to taki cairne na dłuzszych nóżkach:eviltong: Napisz na tamtym watku cos o nim ile ma lat i cos o charakterze;) Quote
neverend Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 LALUNA napisał(a):Próbuj próbuj Neverend :evil_lol: Mi tez wcisnełyscie cairne terriera a potem sie okazało ze to taki na cairne dłuzszych nóżkach:eviltong: Napisz na tamtym watku cos o nim ile ma lat i cos o charakterze;) jasne,już tam spadam... Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 LALUNA napisał(a):Próbuj próbuj Neverend :evil_lol: Mi tez wcisnełyscie cairne terriera a potem sie okazało ze to taki cairne na dłuzszych nóżkach:eviltong: Napisz na tamtym watku cos o nim ile ma lat i cos o charakterze;) wcisneliście?:mad: :mad: :mad: Ty się Ciotka ciesz, że Pola wybrała Wrocław bo miała wiele propozycji :eviltong: to zaszczyt a nie "wcisneliście":evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ty się Ciotka ciesz, że Pola wybrała Wrocław bo miała wiele propozycji :eviltong: to zaszczyt a nie "wcisneliście":evil_lol: No ale to miał byc niebieski cairne terrier a nie długowłosy pirenejczyk:razz: Ale jakbyscie mieli taka Polę nr 2 to dajcie znać, bo nie wiem czy nawet podstępem ja wydre Panu Mackowi:diabloti: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 właśnie, właśnie to zaszczyt mieć taką królewnę POLĘ:loveu: z Mazur :D :) Quote
neverend Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hahahaha.... Ale właśnie Królowa Pola ładnie brzmi...hihi pola mazurskie... Quote
LALUNA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, jutro 8.15 zbiórka ???? :multi::multi: Tylko aparatu nie zapomnij.;) Quote
neverend Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A na kogo teraz ciotka poluje...????na POLĘ 2???? Quote
LALUNA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 neverend napisał(a):A na kogo teraz ciotka poluje...????na POLĘ 2???? Ale musi byc identyko:evil_lol: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 LALUNA napisał(a):Tylko aparatu nie zapomnij.;) Ciotka, ja bez aparatu praktycznie nigdzie sie nie ruszam :D :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dziś zadzwoniła do mnie Pani z prośbą o pomoc.... w Ostródzie w sklepie błakał się kot, przeganiany przez wszystkich...kot poszedł za Panią do jej domu...niestety w tym domu jest już 6 kotów a są siedzi i tak nie trawią tego towarzystwa i zdarzają się "dziwne otrucia"... Kot ma około 1-1,5 rokum niewykastrowany....pilnie potrzebna pomoc...żeby zdążyć przed sąsiadami jakieś pomysły.... TO PILNE! Quote
GreenEvil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czyli tymczasu, zeby kot odjajczyc nie ma?? ;( pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 GreenEvil napisał(a):czyli tymczasu, zeby kot odjajczyc nie ma?? ;( pzdr GreenEvil niestety nie ma :shake: może nie wygląda, ale sytuacja jest naprawdę dramatyczna.... kontaktowałam się z Anią od kotów w Ostródzie ;) ale u niej nadal na tymczasie kotka ze schroniska...dopa nooooo... może ktoś z krakowa chce kota? ;) Kasie będzie po Hefrena w niedzielę ;) moze zabrałaby i kota.... Quote
GreenEvil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 U mnie duzy ypokoj narazie musi byc zaklepany na moje smietniki :( ... ide na miau. pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):niestety nie ma :shake: może nie wygląda, ale sytuacja jest naprawdę dramatyczna.... kontaktowałam się z Anią od kotów w Ostródzie ;) ale u niej nadal na tymczasie kotka ze schroniska...dopa nooooo... może ktoś z krakowa chce kota? ;) Kasie będzie po Hefrena w niedzielę ;) moze zabrałaby i kota.... ja na razie nawet łazienkę (2m x 1,80 m - czy to w ogóle mozna nazwać łazienką?? :evil_lol: ) mam zapchaną kotami. Ale zapytam jednego takiego co ma kotkę wysterylizowaną czy by go nie mógł wziąć Quote
GreenEvil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2108654#2108654 pzdr GReenEvil Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga, o której jutro zbiórka ?? 8.15 ?? :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts