Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 jeśli chodzi o tą piaskowo-rudawą ślicznie prosząco podaskakującą....to nie ma jeszcze wątku...w wieku pewnie odpowiednim ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 to jeszcze Wam przedstawię jedną pannę...która dziś mi wpadła w oko... odrazu wiedziałam, że ma na imię Zosia ;) ...wątek chyba jej założę...ślicznocie kolejnej tylko nie wiem jak w Polsce, ale w Ostródzie koło 10 godz zaczęło padać...i zdjęcia wyszły średnio ciekawe...:shake: i jej koleżanki... a to wybieg z dużymi psami....które są przez nas potraktowane po "macoszemu"....a tak się do nas wyrywają... Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 no musze tu skopiowa,c zdjęcia z wątkku Bono...bo nikt prawie do niego nie zagląda ;( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50241&page=3 Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no musze tu skopiowa,c zdjęcia z wątkku Bono...bo nikt prawie do niego nie zagląda ;( fot. matusz5 :eviltong::eviltong::cool1::cool1: Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 akurat, że fotki matusza to nie zbyt wielka trudnośc się domyślić....za duże wg regulaminu i wątek rozjeżdżają :eviltong: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):akurat, że fotki matusza to nie zbyt wielka trudnośc się domyślić....za duże wg regulaminu i wątek rozjeżdżają :eviltong: nic nie rozjeżdżają wątku !!!! mieszczą się akurat !! proszę tylko dobrze spojrzeć :) Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 no niestety jakby nie patrzył rozjezdza :razz: zobacz post bez zdjecia w porównaniu z takim gdzie jest Twoje zdjecie :siara: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no niestety jakby nie patrzył rozjezdza :razz: zobacz post bez zdjecia w porównaniu z takim gdzie jest Twoje zdjecie :siara: eeee tam :) jakies 1,5 cm rozjeżdża tylko :) a tak chociaż ładne zdjęcie widać:) Nikt nie narzeka jak widać tylko ty Aga :eviltong::eviltong: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 w schronisku są jeszcze 2 przepiękne szczeniaczki-suńki, znaczy były bo jeden już dzisiaj poszedł do adopcji, niestety nie wiem który, są bardzo podobne :) i przepiękne:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ej, Aga, never co to za psiak??? przeglądałem wszystkie zdjęcia i tak zatrzymałem się na tych i kurcze nie kojarzę, nie ma watku co ?? Quote
neverend Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To jest szczeniak...bardzo dziki, siedzi z Julkiem w klatce...kiedyś siedział w tych klatkach gdzie Padek, tylko na końcu.... Quote
lidka_park Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 matusz5 napisał(a):ej, Aga, never co to za psiak??? przeglądałem wszystkie zdjęcia i tak zatrzymałem się na tych i kurcze nie kojarzę, nie ma watku co ?? wątku na pewno nie ma i nie kojarze w której o klatce jest... masz filmik z Karatem ????:cool3: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 neverend napisał(a):To jest szczeniak...bardzo dziki, siedzi z Julkiem w klatce...kiedyś siedział w tych klatkach gdzie Padek, tylko na końcu.... aha, trzeba mu za tydzień zrobić więcej zdjęć i założyć wątek! Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 lidka_park napisał(a):wątku na pewno nie ma i nie kojarze w której o klatce jest... masz filmik z Karatem ????:cool3: mam, mam, za chwilę wstawię na jego wątek ;) na razie mi sie ładuje na you tube :) Quote
neverend Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Matusz,ale jego trzeba resocjalizować,tak jak Dzikusa...zdajesz sobie z tego sprawę???? Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 neverend napisał(a):Matusz,ale jego trzeba resocjalizować,tak jak Dzikusa...zdajesz sobie z tego sprawę???? zdaję, zdaję.... musimy się tego podjąć... poprostu musimy :) i chcemy mam nadzieję :) Quote
neverend Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no jasne...tak..już rozmawiałam z Panią Ewą,że w sobtę zaczynam terapię....z Dzikusem...no i można z tym Madoksiem...on taki śliczny.... Quote
malagos Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jejku, w którym wątku było zdjecie suni podobnej do Lyski, pisała o niej dzis Aga Mazury....? Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 neverend napisał(a):no jasne...tak..już rozmawiałam z Panią Ewą,że w sobtę zaczynam terapię....z Dzikusem...no i można z tym Madoksiem...on taki śliczny.... nom, śliczny, śliczny, ja się podejmę resocjalizacji:) trzeba duzo czasu ale bedzie dobrze !! Quote
loozerka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Matusz- zdjecia robisz sliczne, ale i mi ich wielkosc przeszkadza..po prostu zle sie oglada jak post wychodzi ponad standardową wielkosc. A dla Jasnosci- to duże szczęście, ze teraz moderatorów mniej i zapracowani, wiec nikt sie nie czepia. Ale ja widzialam juz na galerii zamykane całe watki za stałe wstawianie nieregulaminowych zdjec. Przeciez ich zmniejszenie do 500 pixeli to żaden problem. A tak do rzeczy....okrutnie u Was dużo szczeniaczków, zatrzęsienie ..:( I wiecie....? Pierwszy post trzeba zaktualizować....Tears ma dom!!:D Quote
Aga_Mazury Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 malagos napisał(a):Jejku, w którym wątku było zdjecie suni podobnej do Lyski, pisała o niej dzis Aga Mazury....? w wątku Lady :) Quote
LALUNA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A ja tak gdzieś wyczytałam w pierwszym poście że psów macie około 300 a potem jak liczyłam wątków to chyba było coś koło 70 z czego duzo ma już nowy domek. To się pytam gdzie te 200 ukrywacie:razz: I prosze mi tej płowej kudłatej założyc wątek. Quote
Aga_Mazury Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 właśnie.....mi serce krwawi jak pomyślę, że jeszcze ze 200 psiaków czeka na swoją szansę chocby na dogo.... wiele z tych psiaków nawet jeszcze nie widziałam...pewnie... no nie teraz się załamałam :placz: Quote
Matusz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 nom, ja też jak sobie pomyśle,że tyle psiaków jeszcze nie widziałem, tyle jeszcze nie ma wątków, w tym drewnianym boksie:(:( serce boli:-(:-( Quote
GreenEvil Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 http://allegro.pl/show_item.php?item=174704025 rudzielec na allegro. pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts