Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jeszcze Wam przedstawię jedną pannę...która dziś mi wpadła w oko...

odrazu wiedziałam, że ma na imię Zosia ;) ...wątek chyba jej założę...ślicznocie kolejnej

tylko nie wiem jak w Polsce, ale w Ostródzie koło 10 godz zaczęło padać...i zdjęcia wyszły średnio ciekawe...:shake:

i jej koleżanki...

a to wybieg z dużymi psami....które są przez nas potraktowane po "macoszemu"....a tak się do nas wyrywają...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no musze tu skopiowa,c zdjęcia z wątkku Bono...bo nikt prawie do niego nie zagląda ;(

fot. matusz5 :eviltong::eviltong::cool1::cool1:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
akurat, że fotki matusza to nie zbyt wielka trudnośc się domyślić....za duże wg regulaminu i wątek rozjeżdżają :eviltong:

nic nie rozjeżdżają wątku !!!! mieszczą się akurat !! proszę tylko dobrze spojrzeć :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no niestety jakby nie patrzył rozjezdza :razz:

zobacz post bez zdjecia w porównaniu z takim gdzie jest Twoje zdjecie :siara:

eeee tam :) jakies 1,5 cm rozjeżdża tylko :) a tak chociaż ładne zdjęcie widać:) Nikt nie narzeka jak widać tylko ty Aga :eviltong::eviltong:

Posted

w schronisku są jeszcze 2 przepiękne szczeniaczki-suńki, znaczy były bo jeden już dzisiaj poszedł do adopcji, niestety nie wiem który, są bardzo podobne :) i przepiękne:loveu::loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
ej, Aga, never

co to za psiak??? przeglądałem wszystkie zdjęcia i tak zatrzymałem się na tych i kurcze nie kojarzę, nie ma watku co ??

wątku na pewno nie ma i nie kojarze w której o klatce jest... masz filmik z Karatem ????:cool3:

Posted

neverend napisał(a):
To jest szczeniak...bardzo dziki, siedzi z Julkiem w klatce...kiedyś siedział w tych klatkach gdzie Padek, tylko na końcu....

aha, trzeba mu za tydzień zrobić więcej zdjęć i założyć wątek!

Posted

lidka_park napisał(a):
wątku na pewno nie ma i nie kojarze w której o klatce jest... masz filmik z Karatem ????:cool3:

mam, mam, za chwilę wstawię na jego wątek ;) na razie mi sie ładuje na you tube :)

Posted

neverend napisał(a):
Matusz,ale jego trzeba resocjalizować,tak jak Dzikusa...zdajesz sobie z tego sprawę????

zdaję, zdaję.... musimy się tego podjąć... poprostu musimy :) i chcemy mam nadzieję :)

Posted

neverend napisał(a):
no jasne...tak..już rozmawiałam z Panią Ewą,że w sobtę zaczynam terapię....z Dzikusem...no i można z tym Madoksiem...on taki śliczny....

nom, śliczny, śliczny, ja się podejmę resocjalizacji:) trzeba duzo czasu ale bedzie dobrze !!

Posted

Matusz- zdjecia robisz sliczne, ale i mi ich wielkosc przeszkadza..po prostu zle sie oglada jak post wychodzi ponad standardową wielkosc.
A dla Jasnosci- to duże szczęście, ze teraz moderatorów mniej i zapracowani, wiec nikt sie nie czepia. Ale ja widzialam juz na galerii zamykane całe watki za stałe wstawianie nieregulaminowych zdjec. Przeciez ich zmniejszenie do 500 pixeli to żaden problem.

A tak do rzeczy....okrutnie u Was dużo szczeniaczków, zatrzęsienie ..:(

I wiecie....? Pierwszy post trzeba zaktualizować....Tears ma dom!!:D

Posted

A ja tak gdzieś wyczytałam w pierwszym poście że psów macie około 300 a potem jak liczyłam wątków to chyba było coś koło 70 z czego duzo ma już nowy domek. To się pytam gdzie te 200 ukrywacie:razz:
I prosze mi tej płowej kudłatej założyc wątek.

Posted

właśnie.....mi serce krwawi jak pomyślę, że jeszcze ze 200 psiaków czeka na swoją szansę chocby na dogo....

wiele z tych psiaków nawet jeszcze nie widziałam...pewnie...
no nie teraz się załamałam :placz: