Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
lidka o 8.30 dasz radę być koło dworca?...

Ania z miau właśnie przysłała sms, że jej ne będzie więc...my o 8.15 w skłądzie 4 osób wyjeżdżamy ode mnie...i jedziemy po ciebie i mamy komplet...

a tak na marginesie....co tak mało osób ze spotkania naszego pierwszego chodzi do schroniska?:roll:

własnie tez sie zastanawiam co tak sie zmniejszyła liczba osób...:hmmmm::hmmmm:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weźcie jutro piłeczki jak macie...cholercia miałam kupic i zapomniałam...chciałabym zobaczyć jak moja Padusiowa Kluska reaguje na piłeczkę....
a może w ramach chrztu dam go na spacer jutro mojej siostrze?:evil_lol:

Posted

no to jesteśmy umówieni....chyba, że mnie choroba powali na łopatki...ale myślę, że dla Padusia ...podniosę się nawet i z takiej choroby...jakbym mogła odmówić mu tego spacery raz na tydzień...

8.15 zbiórka przy samochodzie
8.30 dworzec

Posted

[quote name='Aga_Mazury']to pamiętajcie o tej dużej czarnej suni z klatki....

przypomnijcie mi tez w razie czego o hamakach...;)....(jutro Wam powiem o co chodzi jak nie wiecie)...

no jasne,że pamiętamy tą sunię...

nasza czarna panna GRETA

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
to pamiętajcie o tej dużej czarnej suni z klatki....

przypomnijcie mi tez w razie czego o hamakach...;)....(jutro Wam powiem o co chodzi jak nie wiecie)...

ok, ja pamietam - mam wszystko zapisane :D

Posted

[quote name='Aga_Mazury']

no...najważniejsze, żw wszyscy pamiętaliśmy o hamakach :mad: :eviltong:

hehehe... a no też fakt :D hehe wszyscy jak jeden pamietali !! :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wstawiam zdjęcia tego psiaka lekko pogryzionego...

Aga wiesz cos o nim, bo ja nic...

Kto założy mu wątek ??

:-(

:-(

[SIZE=2]:-(

Neverend ty też robiłaś zdjecia, to wstaw :)

Posted

Na początku tygodnia przyszła część zamówienia z wygranej w krakvecie....jeszcze raz ja dziękuję, kierownictwo schronsika dziękuję...i psiaki i kociaki DZIĘKUJĄ :sweetCyb:

wszystkiego jeszcze nie ma bo nie było takich ilości np. metaowych misek ile było potrzebne...ale to będzie dosłane

pamiętacie, że na krakvecie kończy się głosowanie....w lutym

pomózmy dziewczynom z Kielc ...one mają tak wiele bezdomnych zwierząt pod opieką....jeśli ktoś może niech zagłosuje na TOZ Kielce...

dziewczyny z Ostrowii też potrzebują...ale mają mniej głosów i chyba nie wygrają z Ligotą :shake: a Kielce jeszcze mają szansę...

tam też są głodne psy...

zdjęcia darów z krakvetu wkleję za chwilę jak tylko imageshack zacznie mi działać :comp26: