Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):lidka o 8.30 dasz radę być koło dworca?... Ania z miau właśnie przysłała sms, że jej ne będzie więc...my o 8.15 w skłądzie 4 osób wyjeżdżamy ode mnie...i jedziemy po ciebie i mamy komplet... a tak na marginesie....co tak mało osób ze spotkania naszego pierwszego chodzi do schroniska?:roll: własnie tez sie zastanawiam co tak sie zmniejszyła liczba osób...:hmmmm::hmmmm: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 weźcie jutro piłeczki jak macie...cholercia miałam kupic i zapomniałam...chciałabym zobaczyć jak moja Padusiowa Kluska reaguje na piłeczkę.... a może w ramach chrztu dam go na spacer jutro mojej siostrze?:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 no to jesteśmy umówieni....chyba, że mnie choroba powali na łopatki...ale myślę, że dla Padusia ...podniosę się nawet i z takiej choroby...jakbym mogła odmówić mu tego spacery raz na tydzień... 8.15 zbiórka przy samochodzie 8.30 dworzec Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mój Seba też chce jechać, mam nadzieję,że wstanie, to wtedy będą 2 samochody i ciotka Aga obróci tylko raz...:loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 to pamiętajcie o tej dużej czarnej suni z klatki.... przypomnijcie mi tez w razie czego o hamakach...;)....(jutro Wam powiem o co chodzi jak nie wiecie)... Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']to pamiętajcie o tej dużej czarnej suni z klatki.... przypomnijcie mi tez w razie czego o hamakach...;)....(jutro Wam powiem o co chodzi jak nie wiecie)... no jasne,że pamiętamy tą sunię... nasza czarna panna GRETA Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):to pamiętajcie o tej dużej czarnej suni z klatki.... przypomnijcie mi tez w razie czego o hamakach...;)....(jutro Wam powiem o co chodzi jak nie wiecie)... ok, ja pamietam - mam wszystko zapisane :D Quote
Matusz Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 BAZAREK DLA BORNA ! ZAPRASZAM DO LICYTACJI !! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3607031#post3607031 Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ok, to powiedzcie mi teraz jak sie zakłada wątek i co zrobi ze zdjęcem, żebym mogła go wstawić jako awtar, mam zaległości :p Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ok, założyłam wątek dla Karata :loveu: tylko co dalej ????:niewiem: Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no...najważniejsze, żw wszyscy pamiętaliśmy o hamakach :mad: :eviltong: Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Aga_Mazury'] no...najważniejsze, żw wszyscy pamiętaliśmy o hamakach :mad: :eviltong: hehehe... a no też fakt :D hehe wszyscy jak jeden pamietali !! :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wstawiam zdjęcia tego psiaka lekko pogryzionego... Aga wiesz cos o nim, bo ja nic... Kto założy mu wątek ?? :-( :-( [SIZE=2]:-( Neverend ty też robiłaś zdjecia, to wstaw :) Quote
basia0607 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czy macie u siebie młodego bernardyna? Quote
malagos Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czy ten pogryziony kudłatek to pies, czy sunia? Baśka, a po ci Ci bernardyn? :evil_lol: Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja pamiętałam o hamakach :eviltong::eviltong::eviltong: Mateusz, to Ty robiłeś zdjęcie tej jamniczki ???? Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='malagos']czy ten pogryziony kudłatek to pies, czy sunia? Baśka, a po ci Ci bernardyn? :evil_lol: wątek Tobusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3624777#post3624777 pies :) a takiego typowego bernardyna nie mamy.....mamy chyba jakiegoś mixa...z tego co pamiętam :hmmmm: Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 malagos napisał(a):czy ten pogryziony kudłatek to pies, czy sunia? Baśka, a po ci Ci bernardyn? :evil_lol: pies malagos :) Quote
basia0607 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [LEFT]Malagos szukam bernardyna, bo na Przygarnę Psa ogłosiły się dwie chętne rodziny! Gdy byłam w Ostródze coś wielkiego było w klatce[/LEFT] Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Filmik z dzisiejszego spaceru :D :loveu::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=IHsPHXN3gtY Quote
neverend Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja założe wątek Tobusia... a Ciotka Aga uzupełni:loveu::loveu: Quote
neverend Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A co do bernardynów... jest jeden duży mix... pies... ma jakieś 6 - 7 lat, może więcej...mam gdzieś zdjęcie i zaraz wstawię:loveu::loveu:jak znajdę...:eviltong::eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 neverend napisał(a):Ja założe wątek Tobusia... a Ciotka Aga uzupełni:loveu::loveu: wątek już jest założony...:eviltong: link masz wcześniej ;) Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Na początku tygodnia przyszła część zamówienia z wygranej w krakvecie....jeszcze raz ja dziękuję, kierownictwo schronsika dziękuję...i psiaki i kociaki DZIĘKUJĄ :sweetCyb: wszystkiego jeszcze nie ma bo nie było takich ilości np. metaowych misek ile było potrzebne...ale to będzie dosłane pamiętacie, że na krakvecie kończy się głosowanie....w lutym pomózmy dziewczynom z Kielc ...one mają tak wiele bezdomnych zwierząt pod opieką....jeśli ktoś może niech zagłosuje na TOZ Kielce... dziewczyny z Ostrowii też potrzebują...ale mają mniej głosów i chyba nie wygrają z Ligotą :shake: a Kielce jeszcze mają szansę... tam też są głodne psy... zdjęcia darów z krakvetu wkleję za chwilę jak tylko imageshack zacznie mi działać :comp26: Quote
Recommended Posts