Matusz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 GreenEvil napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=174704025 rudzielec na allegro. pzdr GreenEvil dziekujemy cioteczko !! :Rose::Rose: Quote
kasza Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no własnie.... jeszcze 200 psiaków ale pamietajcie ze i tak barrrrrrrrrrrdzo ale to bardzo bardzo bardz dużo robicie macie wspaniałe serducha:loveu: ja coprada nie moge jeżdzić do schroniska coż siła wyższa i to wcale nie tak jak mi niektórzy zażucaja ze wziełam muche i mi sie nie chce poprostu pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyć... ale zawsze czytam i wiem co sie dzieje a jak tylko bede mogła jechać to napweno przyjade ściskam was mocno:loveu: :loveu: :loveu: ps u mojej muchy wszystko w porządeczku jaka to jest przylepa nie mam pojęcia czemu znalazła sie w schronie to moje czarne cudo:loveu: i jeszcze z taką kulturą ona po spacerze wystawia łapki do wytarcia... Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 pilnie poszukiwany transport do Ostrołeki....dla rudego kotka.... ewentulanie Pani podjedzie do Szczytna po rudaska.... Green wrzuć info na miau plis Quote
GreenEvil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):pilnie poszukiwany transport do Ostrołeki....dla rudego kotka.... ewentulanie Pani podjedzie do Szczytna po rudaska.... Green wrzuć info na miau plis yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :multi: :multi: na stale czy DT only? pzdr GreenEvil Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga, nie wiesz czy cioteczka Pajunia wystawiła Juleczka na niemiecką stronkę???? :cool3::cool3: Quote
Tweety Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):pilnie poszukiwany transport do Ostrołeki....dla rudego kotka.... ewentulanie Pani podjedzie do Szczytna po rudaska.... Green wrzuć info na miau plis rudy kocinek już jedzie? super!!!! Quote
lidka_park Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 >>> RYSIO <<< http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4030727#post4030727 Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 kiedyś Pan Henio poprowadził mnie na boksy te po lewej, i mowił żebym zrobił zdjęcia tym co on pokazywał. Obydwa to psy: i taki: a co z tą dużą sunią??, która została przeniesiona do tamtych boksów do suń.... ona nie ma jeszcze wątku...a ona młodziutka:-( Quote
LALUNA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Matusz to Wy macie takiego labkowatego. A ta czarna sunia przepiękna, ma takie aksamitne futerko. Tylko musi być bardzo uległa bo unika spojrzenia. MAtusz Ty rób zdjecia pozostałym psiakom. Jest wiosna ludzie teraz chętniej mysla o nabyciu psa. Moze bedzie szansa dla tych co jeszcze nie odkryliście. Szkoda każdego dnia. Pokaz te psy. Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 LALUNA napisał(a):Matusz to Wy macie takiego labkowatego. A ta czarna sunia przepiękna, ma takie aksamitne futerko. Tylko musi być bardzo uległa bo unika spojrzenia. MAtusz Ty rób zdjecia pozostałym psiakom. Jest wiosna ludzie teraz chętniej mysla o nabyciu psa. Moze bedzie szansa dla tych co jeszcze nie odkryliście. Szkoda każdego dnia. Pokaz te psy. Mamy chyba nawet ze dwa takie labkowate, a ta sunia przepiękna, wtedy była w małej klatce jak robiłem zdjęcia i jeszcze na kwarantannie, dlatego troszkę była przestraszona, ale podeszła do mnie i polizała mnie po ręce... Tak mi jej szkoda... ona tak młoda i śliczna sunia... Nom bede robił będę, ale ich tyle jest.... jeszcze tyle nie ma nawet jednego zdjęcia.... Boże....:-( tak mi ich szkoda wszystkich..... czasami jak sobie pomyśle to serce się kraja.:placz::placz: Ale z tygodnia na tydzień będzie ich coraz więcej na dogo.... tylko wciąż nas strasznie mało - wolontariuszy :( w tą sobotę byliśmy tylko- ja, Aga,never, lidkapark, Agi siostra - cytrynka i Ania z Olsztyna... były jakies dziewczyny młode... to były chwile i poszły sobie....:razz::razz: Quote
LALUNA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ale z tygodnia na tydzień będzie ich coraz więcej na dogo.... tylko wciąż nas strasznie mało - wolontariuszy :-( w tą sobotę byliśmy tylko- ja, Aga,never, lidkapark, Agi siostra - cytrynka i Ania z Olsztyna... były jakies dziewczyny młode... to były chwile i poszły sobie....:razz::razz: Ciesz sie nawet z tych co macie. I wogóle ciesz się ze macie dobra współprace. Zobacz jak w niekórych schronach jest zakaz zdjęć, a wolonariusze przeganiani. Wiec i tak macie dobrze i mozecie pomóc. A im szybciej wstawisz zdjecia tym wiecej zrobisz dla tych psów. Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 LALUNA napisał(a):Ciesz sie nawet z tych co macie. I wogóle ciesz się ze macie dobra współprace. Zobacz jak w niekórych schronach jest zakaz zdjęć, a wolonariusze przeganiani. Wiec i tak macie dobrze i mozecie pomóc. A im szybciej wstawisz zdjecia tym wiecej zrobisz dla tych psów. ciesze sie bardzo sie ciesze, ale wiesz ze to kropla w morzu potrzeb, wiem, że mamy szczęście, że kierowniczką jest Pani Ewa, która wiele nam pomaga itd:) :Rose::Rose: naprawdę:) Tylko, że ja bede robił zdjęcia, a ktoś musi prowadzić wątki psiaków, bo ja mam już ich kilkanaście, wyrabiam sie ale za duzo tez nie da rady miec:) Wiec mam nadzieję, że cioteczko dla kilku stworzysz wątek:) Rozumiem,że interesują Cie kudłacze i pudelkowate tak ?? :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Rubi - przez wszystkich zapomniana :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2813429#post2813429 P.S Zdjęcia ma 500 na 375 coś :eviltong: wiec regulaminowo :) Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 sunieczki szczeniaczki są już w nowych domach... Lidka...Ania z miau... nasza sunia z drewnianej wiaty ta z potwornie wielkim guzem....miała operację...okazało się że to obustronna przepuklina pachwinowa...część została zoperowana...(jedna strona) druga za jakiś czas...nie dałoby rady ze względu na bezpieczeństwo sunieczki zrobić odrazu całości Quote
LALUNA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wiec mam nadzieję, że cioteczko dla kilku stworzysz wątek:smile: Rozumiem,że interesują Cie kudłacze i pudelkowate tak ?? :evil_lol: Pomozemy pomozemy. Rób te zdjecia. ;) Żadnych pudelków.:evil_lol: Kudłacze jak najbardziej a;e w kierunku pasterskim. Czyli cos jak PON które to tak naprawde wywodza sie od psów wiejskich pomagających w obejsciu. ;) Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):sunieczki szczeniaczki są już w nowych domach... Lidka...Ania z miau... nasza sunia z drewnianej wiaty ta z potwornie wielkim guzem....miała operację...okazało się że to obustronna przepuklina pachwinowa...część została zoperowana...(jedna strona) druga za jakiś czas...nie dałoby rady ze względu na bezpieczeństwo sunieczki zrobić odrazu całości Ale suuper ze tak szybko znalazłu dom !!! :multi::multi::multi: A jak się czuje ta sunka z drewnianej wiaty ??? jest teraz w budynku ?? Quote
lidka_park Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):sunieczki szczeniaczki są już w nowych domach... Lidka...Ania z miau... nasza sunia z drewnianej wiaty ta z potwornie wielkim guzem....miała operację...okazało się że to obustronna przepuklina pachwinowa...część została zoperowana...(jedna strona) druga za jakiś czas...nie dałoby rady ze względu na bezpieczeństwo sunieczki zrobić odrazu całości Jak dobrze, bo ta sunia nie dawała mi spokoju...cały czas myślałam o tym jak to musi boleć i ograniczać jej ruchy :-( dobrze, ze ten guz okazał się niegroźny Quote
neverend Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ale dużo się dzieje... Na razie same dobre... I oby tak dalej...:multi::multi: Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 LALUNA napisał(a):Pomozemy pomozemy. Rób te zdjecia. ;) Żadnych pudelków.:evil_lol: Kudłacze jak najbardziej a;e w kierunku pasterskim. Czyli cos jak PON które to tak naprawde wywodza sie od psów wiejskich pomagających w obejsciu. ;) to jak pomożecie to się bardzo ciesze cioteczko :):) zdjęcia nowe bedą dopiero w subbotu :eviltong: Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga, sunie poszły dwie do tego samego domku? czy oddzielnie ?? jak się czuję ta sunia z guzem?? dobrze? jest w budynku mam nadzieję ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 sunie poszły do róznych domów...dzięki temu Kamykowi narazie się upiekło.... sunia jest w budynku...dochodzi do siebie Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):sunie poszły do róznych domów...dzięki temu Kamykowi narazie się upiekło.... sunia jest w budynku...dochodzi do siebie aha:) to fajnie:) a ta sunia - szczeniak, co została sama, bo w sobotę jedna poszla to nadal jest?? Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 matusz5 napisał(a):aha:) to fajnie:) a ta sunia - szczeniak, co została sama, bo w sobotę jedna poszla to nadal jest?? z tych duzych ślicznotek? tzn. szczeniaków, ale rasy jakiejś wielkiej ;) ta jedna nadal jest... podobno tez jest jakaś kilkumiesięczna amstafowata... Quote
GreenEvil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):z podobno tez jest jakaś kilkumiesięczna amstafowata... dzieeeeeeeeeeeeeee ? pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts