Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zwroccie tez uwage na te psiaki pana Henia... przeciez musza byc kochane skoro przyciagneły jego uwage i serce....:-( ach i to spojrzenie Rubi - całkiem mnie zabiło....:placz: no i ciagle ten wasz Baffi.. nie schodzi mi z mysli...

Posted

Aga,

może ta czarnulka duża co w lutym trafiła? Pamiętasz? Nie podobało Ci się jej imię, jakie jej dałam....:eviltong:

Może Dora z uszami od chihuahua????

Ciotka wejdź na mój baner...tam będzie Dora

Posted

Aga, moja kolezanka chciałaby jechać jutro z nami do schrosniska, dlatego pytam, czy moglabys ja zabrac np ona by czekala przy ogolniaku, o danej godzinie????;)
a tak w ogole to kto jedzie ???

Posted

matusz chyba Cię zgłoszę do moderatora za spamowanie....:eviltong: przycisk z znakiem zapytania Ci się zaciął czy jak?

a że tak zapytam niesmiało...koleżanka juz podejść na miejsce zbiórki nie może? :p ...

zbiórka o 8.10 tam gdzie zwykle

Lidka z dwójką chętnych o 8.30 na dworcu...

(dwa razy obrócę...)

może tak być

matusz koleżanka niech czeka koło 8.15 przy LO na parkingu

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz chyba Cię zgłoszę do moderatora za spamowanie....:eviltong: przycisk z znakiem zapytania Ci się zaciął czy jak?

a że tak zapytam niesmiało...koleżanka juz podejść na miejsce zbiórki nie może? :p ...

zbiórka o 8.10 tam gdzie zwykle

Lidka z dwójką chętnych o 8.30 na dworcu...

(dwa razy obrócę...)

może tak być

matusz koleżanka niech czeka koło 8.15 przy LO na parkingu

nom, widocznie się zaciąl przycisk z ? :D:evil_lol::evil_lol:

nie może podejsc bo ona mieszka na wałdowie !! :) i bedzie czekac tak jak napisałaś 8.15 przy LO :)

to do jutra :):) miejmy nadzieję, że padać nie będzie, ale z cukru nie jesteśmy :eviltong::eviltong: