Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jak już wyjeżdżaliśmy ze schroniska, został przywieziony pies lub suczka z interwencji... Fox Terrier, wymarznięta, cała trzęsąca się, pływała w jeziorze:shake::shake: Nic wiecej nie wiem...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóz ta za inwazja nowych wątków? ;)

tak jak napisałam na wątku Goplany....to właśnie ona i sunia z boksu od Bianci podhalanki nie dają mi spokoju....
Goplana już wątek ma...jest jeszcze sunia z boksu Bianci...ona ostatnio kropnie rozpaczała i chciała, żebyśmy ją zobaczyli...i cały czas teraz tłucze mi się po głowie...

rozumiem, że Paduś umiziany? :mad: i Tears i Papuś?...i pozostała reszta ?

W każdym razie jutro.....Ernest, Malusi i jeszcze jeden psiak jadą z nami (ja i Marcin) do Olsztyna na konsultacje chirurgiczne i mam nadzieję konkretne badania

Ten trzeci piesek to jest nowy, leżał na śniegu, został przywieziony do schroniska ...i do tej pory nie wstaje...

TRZYMAJCIE ZA NAS A PRZEDE WSZYSTKIM ZA SERDUCHA NASZE DUŻE KCIUKI :kciuki:

jezeli macie wolny grosz to wesprzyjcie nas:oops: jeśli nie....myslcie o nas pozytywnie :):loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Cóz ta za inwazja nowych wątków? ;)

tak jak napisałam na wątku Goplany....to właśnie ona i sunia z boksu od Bianci podhalanki nie dają mi spokoju....
Goplana już wątek ma...jest jeszcze sunia z boksu Bianci...ona ostatnio kropnie rozpaczała i chciała, żebyśmy ją zobaczyli...i cały czas teraz tłucze mi się po głowie...

rozumiem, że Paduś umiziany? :mad: i Tears i Papuś?...i pozostała reszta ?

W każdym razie jutro.....Ernest, Malusi i jeszcze jeden psiak jadą z nami (ja i Marcin) do Olsztyna na konsultacje chirurgiczne i mam nadzieję konkretne badania

Ten trzeci piesek to jest nowy, leżał na śniegu, został przywieziony do schroniska ...i do tej pory nie wstaje...

TRZYMAJCIE ZA NAS A PRZEDE WSZYSTKIM ZA SERDUCHA NASZE DUŻE KCIUKI :kciuki:

jezeli macie wolny grosz to wesprzyjcie nas:oops: jeśli nie....myslcie o nas pozytywnie :):loveu:

Paduś, Tears i cała reszta umiziana !! :) tylko Papuś nie:-( Nawet nie widziałem go w budzie... Tak sie moze skulil w srodku bidka:-(:-(:placz:

Słyszałem o tym psiaku, nie chce w ogole wstac:shake::shake: miejmy nadzieje ze bedzie dobrze !! Ja z całego serca 3mam kciuki !!!:kciuki::kciuki:

Posted

Ojej, miejmy nadzieję,że wszystko się powiedzie... Aga, ja mam z jakieś 5 zł... ostatnie grosze...ale mogę oddać...

No, maluszki nasze umiziane nawet Tears, Marcel - no ile się dało... Poszliśmy nawet do Hefrena, ale jak zwykle leżał przy budzie... Jest nowy pies w schronie, bo jak wyjeżdżaliśmy, to straż miejska przywiozła fox terierka - znaleźli go nad jeziorem - mokrego i zmarzniętego do szpiku kości...:(:(

A która to suczka z Bianki boksu - jest jakieś foto???

Co do seterki - nic
Alaskan - też nic
Jula - wesoła i hopająca
Tears - zapłakany:(
Paduś - trząsący się z radości... i co jeszcze... jakoś psy wyjątkowo ciche były...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Jeszcze Hefren nie ma wątku....

i jakieś 220 psiaków...:razz:

Hahahaha.... jak przechodzę koło jakiegoś psa, który nie ma wątku, to... zawirowanie mózgu przeżywam... Aga wejdź na wątek Poli - chyba domek się szykuje...

Posted

malagos napisał(a):
a ta foksia z jeziora?....chociaż do ciepłego miejsca trafiła?
Bo zapalenie płuc jak nic :shake:

Tak ma ciepło :) Została od razu wzieta pod grzejniczek i pod ciepły koc :) Ale szybko wstała, chyba nie była aż tak zmarznięta, zaczeła sie otrzepywac i chodzić i sprawdzac nowe pomieszczenie...

Posted

matusz5 napisał(a):
Tak ma ciepło :) Została od razu wzieta pod grzejniczek i pod ciepły koc :) Ale szybko wstała, chyba nie była aż tak zmarznięta, zaczeła sie otrzepywac i chodzić i sprawdzac nowe pomieszczenie...

hihi - to on...nie ona...:P

Posted

neverend napisał(a):
hihi - to on...nie ona...:P

no to ona :) bo nie moglem na poczatku dojsc jakiej plci jest:evil_lol: bo nie bylo widac na pierwszy rzut oka... ale teraz juz wiem :)

Posted

matusz5 napisał(a):
no to ona :) bo nie moglem na poczatku dojsc jakiej plci jest:evil_lol: bo nie bylo widac na pierwszy rzut oka... ale teraz juz wiem :)

ON ON ON !!!!!!!! Facet po polsku..........

Posted

Patrzę na Nuke i jej siostre.Najlepiej by bylo, aby razem znalazły dom bo chyba bardzo by cierpiały rozdzielone.Chyba będzie to trudne.Myślałam ,aby wziąść Nuke na tymczas do siebie,tylko ,że ona jest w dobrej kondycji zdrowotnej a jak bedzie jakaś bieda ,którą trzeba bedzie wyciągnąć na cito a mój tymczas będzie zajety?Jest zimno a jamniki w schroniskach chorują !!!! Nasz /nie nasz Fidel/ładnie/miał goraczkę i kaszel kenelowy ,bierze zastrzyki i nie miał by szansy. Tam zostały jeszcze dwa szceniaki -nie jamniki.Tak mi ich szkoda. Napisalam do Ligoty pytanie o jamniki ale nie mam odpowiedzi. Mamy juz zarejestrowane Stowarzyszenie Obrońcow praw Zwierzat i będziemy działać na naszym terenie.Nie będe juz sama. Fidel to jamniczek,ktoego oddaliśmy wczoraj.Dzisiaj bylam u niego w odwiedzinach.Ma super warunki,nowe miski i legowisko. Poznał mnie i bardzo wycałowaliśmy się.Moja córka nadal mówi,że nam nie daruje,ze go oddaliśmy.Ale jak czlowiek sie czemuś oddaje ,to musi w imię idei sie poswięcac. Powiem Wam,ze ja też czuję się podle.