Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak przy okazji to jestem Paulina i wyprowadzałam Padusia i Kamisą w tą sobotę. jezeli mnie nie pamietacie....tak wspominam :) byłam na wystawie psów dzisiaj i załatwiłam za darmo 14 saszetek karmy dla psów :) będzie radocha w schronisku :0

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sisia0 napisał(a):
a tak przy okazji to jestem Paulina i wyprowadzałam Padusia i Kamisą w tą sobotę. jezeli mnie nie pamietacie....tak wspominam :) byłam na wystawie psów dzisiaj i załatwiłam za darmo 14 saszetek karmy dla psów :) będzie radocha w schronisku :0

witaj sisia0 na dogomanii :)

my będziemy jechać w tygodniu w środę do schroniska prawdopodobnie, jeśli chcesz możesz też przyjść, napisze tutaj jeszcze czy będziemy jechać

Posted

dobra to bede czekala... na srode nic nie planuję. podam jeszcze moj numer gg tak na wszelki wypadek 899446. mam tez skype - paulina241290. Czekam na wiadomości :)

Posted

[quote name='matusz5']znalazłem takie zdjęcie, rok temu w wakacje,

TorbuniA kochana która jest już w nowym domku, Puma ta w kagańcu też w nowym domnku no i Neruś :(

• Nero....<*>

Posted

no można by coś takiego zrobić, ale skąd miałbyś zdjęcia po przemianie. A tak wogole to mam pytanie dlaczego nasze schroniso nie ma strony internetowej ? Tam bysmy dli te wszystkie wątki psów itd. ? A zauważyłam te wątki psiaków. :) Aga jest niesamowita.

P.S> Kto nie dał Padusiowi sera z kanapki? ja go wyprowadzałam ale nie jadłam żadnych kanapek...

Posted

never i co jedziesz jutro ??

bo trzeba zadzwonić do p. Ewy i zapytać się o której możemy przyjechać...

jak możesz to zadzwoń, bo ja nie mam nic na koncie...

Posted

Hej kochani !!!!
    jutro jade z 2 kiciami od nas ze schroniska do Chrostowa Wlk. koło Przasnysza, mieszka tam moja koleżnaka ze studiów, to właśnie do niej jadą koteczki :) zostane u niej na pare dni, wiec nie bedzie mnie teraz na dogo ani w schronisku w sobote :sad: 3maj sie cieplutko i wymiziajcie ode mnie psiaki, szczególnie moich podopiecznych !!!! ;)

Posted

[quote name='ewatr']mam pytanie bo mam na adopcjach tego psiaka i chciałabym zapytac czy jest nadal w schronisku bo nie moge sie doszukać ;) ?

łał jego to już dawno nie ma....(nawet wątku mu nie zdązylismy założyć). Niestety wsadzony na wybieg poprostu wziął w noc i uciekł.....jakoś kilka dni po tym zdjęciu...

Posted

sisia0 napisał(a):
    Własnie sobie przeczytałam na innym wątku, że tu już jesteście w schronisku... / dzieki, że mi powiedzieliście...

To sytuacja awaryjna i w sumie "wyszła" dziś w nocy więc pewnie dlatego tak wyszło....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
    łał jego to już dawno nie ma....(nawet wątku mu nie zdązylismy założyć). Niestety wsadzony na wybieg poprostu wziął w noc i uciekł.....jakoś kilka dni po tym zdjęciu...

dzieki za informacje :lol:

Posted

sisia0 napisał(a):
    Własnie sobie przeczytałam na innym wątku, że tu już jesteście w schronisku... / dzieki, że mi powiedzieliście...

tak, sytuacja awaryjna, byłem w schronisku tylko na chwilę, psy nie były na spacerze...